Tårtoblater

Talar man om oblater kanske de flesta tänker på nattvardsbröd, men oblater för tårtor är något helt annat, nämligen en rolig och snygg dekoration. Hos lyckasmedmat.se hittar du ätbara tårtbilder föreställandes både seriefigurer och disneyfigurer som snabbt höjer ett barns födelsedagstårta till nya nivåer.

Tårtoblat - snabbt, snyggt och enkelt

...

Talar man om oblater kanske de flesta tänker på nattvardsbröd, men oblater för tårtor är något helt annat, nämligen en rolig och snygg dekoration. Hos lyckasmedmat.se hittar du ätbara tårtbilder föreställandes både seriefigurer och disneyfigurer som snabbt höjer ett barns födelsedagstårta till nya nivåer.

Tårtoblat - snabbt, snyggt och enkelt

Tårtoblater kallas också för tårtbilder som kanske är ett mer beskrivande namn, då det är bilden man fokuserar på och har som dekoration. Tårtoblater eller tårtbilder är ett roligt sätt att dekorera bakverk med. Bilderna kan föreställa allt från Spindelmannen, Hello Kitty och Barbie, till Lejonkungen eller Snövit och de är dessutom ätbara.

När man valt en bild som man vill använda placeras denna uppe på tårtan. Har man gjort en gräddtårta eller glasstårta hjälper grädden eller glassen till att fästa tårtoblaten, samt gör bilden fuktig så att den blir följsam, mjuk och smälter samman med resten av tårtan.
Givetvis är det inte farligt att äta tårtbilden och den har ingen pikant smak, utan är helt smaklös. Tårtbilderna är mestadels tillverkade av potatisstärkelse och sockermassa.

Tårtoblaterna vänder sig speciellt till barn samt deras kalas och högtider. Bilderna är ett enkelt sätt att förhöja en tårta och ge den ett mer personligt och speciellt uttryck, utan att man behöver beställa den från ett konditori. Det går enkelt att baka en tårta hemma och sedan förgylla den med en speciellt utvald tårtoblat som man vet att födelsedagsbarnet kommer att uppskatta. När ovansidan av tårtan är riktigt fin tack vare tårtoblaten räcker det att dekorera sidorna på tårtan med lite frukt eller spritsad grädde.

Tårtoblater är förstås inte bara för barn. Kanske finns det en partner, sambo, vän eller familjemedlem som är barnsligt förtjust i tårta och exempelvis Spindelmannen? En tårta dekorerad med en tårtoblat kan kännas som ett roligt bakverk att överraska med till helgen, under semestern eller vid någon specifik familjehögtid.

Tårtoblaterna hos lyckasmedmat.se är mycket populära och har ett konkurrenskraftigt pris. Med en tårtoblat får du möjligheten att känna dig som ett riktigt tårtproffs för en stund. De som bjuds på mästerverket behöver ju inte få veta hur lite arbete som egentligen ligger bakom, inte sant? Med tårtbilder kan du när som helst skapa en personlig och unik tårta som passar dig eller den du tänker uppvakta.

Om du tycker om att baka med ditt eller någon annans barn kan det vara roligt att ha några olika tårtbilder hemma att välja på. Det är ett så pass enkelt dekorationssätt att även de små klarar av att vara med och hjälpa till. Använder du inte upp alla tårtbilder ska du se till att förvara dessa torrt och mörkt, då håller de i upp till ett år och kan plockas fram inför nästa tårtkalas.

Mer
Visar 1 - 30 av 30 Produkter

2246 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.78 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Vee 2016/10/23
Nöjd kund
Bra varor och bra priser, plus för snabb leverans.
Sara 2016/10/22
Snabb leverans!
Alltid kul att beställa på lyckasmedmat.se . Alltid nöjd.
Helene 2016/10/22
Bara positivt
Riktigt snabb leverens!
Antonia Dolci 2016/10/22
FEM STJÄRNOR
Mycket snabb leverans. Jag beställde varan via meil på söndagskväll och fick den i Stockholm på tisdag!
Marcus 2016/10/22
Bra webbshop
Stort sortiment Bra märken inom köksredskap samt snabb leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny