Brödformar

Brödbakningen blir enklare med hjälp av en brödform. Här hittar du en mängd brödformar i olika storlek, material och form. Vi har bland annat en brödform från Römertopf tillverkad i lera som lagrar fukt vilket gör att fuktigheten i ugnen hålls på en bra nivå under gräddningen, brödformar i silikon, några olika modeller i non-stick material samt ...

Brödbakningen blir enklare med hjälp av en brödform. Här hittar du en mängd brödformar i olika storlek, material och form. Vi har bland annat en brödform från Römertopf tillverkad i lera som lagrar fukt vilket gör att fuktigheten i ugnen hålls på en bra nivå under gräddningen, brödformar i silikon, några olika modeller i non-stick material samt aluminium.

Brödform för bästa resultat

Baka ditt bröd i en brödform för bästa resultat! Med brödformar växer brödet uppåt vid gräddning och du får en jämn och fin limpa. Brödformar finns dessutom i många olika modeller som gör att du kan baka ditt bröd i andra former än den klassiska limpan. Du kan även göra dina egna frasiga baguetter enkelt på en baguetteplåt med non-stick yta och perforering som ger ett prickigt mönster i botten på dina baguetter. Baguetteplåtar har rännor som du lägger bröden i för att de ska behålla formen, passar utmärkt till surdegsbaguetter. 

Mer
Visar 1 - 27 av 27 Produkter

2300 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.78 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Emelie 2016/10/27
Jättebra
Snabb leverans och fina saker.
Robert Ekman 2016/10/27
Jättenöjd
Snabb leverans
Anne 2016/10/27
Toppen som alltid
Jättesnabb leverans av bra grejer!
Emelie S 2016/10/27
Kanon!
Allt funkade jättebra :)
Britt-Marie... 2016/10/26
plättjärn
Snabb leverans o bra med betalning via Klarna Faktura Suveränt att hitta ett plättjärn med mindre mått, när det var...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny