Tårtställning & Tårtfat

En tårtställning eller ett tårtfat gör presentationen av dina tårtor och kakor mycket trevligare och finns i många olika utföranden. Till bröllop, dop och andra tillställningar där du ofta har flera tårtor passar t.ex. en tårtställning med plats för tre tårtor i olika storlekar bra. Småkakor, muffins, cupcakes, bakelser, frukt eller annat gott ä...

En tårtställning eller ett tårtfat gör presentationen av dina tårtor och kakor mycket trevligare och finns i många olika utföranden. Till bröllop, dop och andra tillställningar där du ofta har flera tårtor passar t.ex. en tårtställning med plats för tre tårtor i olika storlekar bra. Småkakor, muffins, cupcakes, bakelser, frukt eller annat gott är fint att servera på ett kakfat i två eller tre våningar. Kakfatet tar lite plats på bordet men rymmer ändå mycket fika.

Köpa tårtställning och tårtfat

Hos lyckasmedmat.se hittar du många olika, fina tårtställningar, tårtfat och kakfat. Vi har tårtställningar från bl.a. Wilton, PME och Blomsterbergs som passar alla olika tillställningar. Du hittar garanterat något som passar dig, oavsett om det är till bröllop, dop eller kalas.

Tårtställningar

Vi har flera olika typer av tårtställningar och cupcakes-ställ. Här handlar det om att hitta någonting man själv tycker är användbart och vackert. Här nedan tipsar vi om några av våra favoriter!

Med Wilton's Leaf and Vine separator set förgyller du din tårta och ger den höjd. Setet är i vitt och består av vacker murgröna som snurrar sig runt en pelare. Den klassiska vita finishen passar till de flesta tårtorna, och separatorn är lätt att montera.

Eller varför inte Wilton's tårtställning i tre delar som du kan servera tårtor och andra bakverk på - perfekt till bröllop, fest och kalas! De tre olika delarna har olika höjd och olika storlek. Tårtställningen passar även till små förrätter och plockmat.

Servera cupcakes och muffins i detta muffinsträd från Wilton. Du väljer själv hur högt du vill bygga trädet och mitten delen går att fylla med t.ex. godis eller nötter. Muffinsträdet rymmer som mest 25 stycken cupcakes.

  • Tårtställ med flera våningar, för flera tårtor. Passar också till buffé-servering!
  • Cupcake-träd, ett läckert sätt att servera sina cupcakes på
  • Separator-set är ett fint sätt att servera flera tårtor, till både dop, födelsedagar och vigsel

Tårtfat och kakfat

Det finns tårt- och kakfat som man kan använda vid servering men även tårtfat som även fungerar utmärkt att användas vid dekorering av tårtan. Hos oss på lyckasmedmat.se hittar du flera olika varianter - allt för att du ska hitta just det som lämpar sig bäst för dig, dina behov och ditt kök. Välj mellan tårtfat i rostfritt stål, robust porslin eller plast.

Med Kitchen Craft's snurrande tårtfat i glas har du ett perfekt fat att både dekorera och servera tårtor på. Eftersom det går att snurra på underlättar det när du t.ex. ska spritsa dekorationer på tårtan eller kakan. Tårtfatet har non-slip fötter som gör att det står stadigt på bordet eller bänken.

Servera tårtor, kakor, cupcakes eller annat gott på tårtfat från Silikomart, finns i svart och vitt. Tårtfatet har en dekorativ fot samt går att snurra på så det passar perfekt när du dekorerar tårtor.

Trim'n Turn® PLUS Cake Turntable är en bricka som snurrar och är perfekt när du jobbar med att täcka och dekorera en tårta. Wilton's snurrande tårtfat har en bottenplatta med halkskydd så den står stadigt på bordet. Den är också utformad så du lätt kan flytta den. Enkel att rengöra. Ett måste för alla som älskar att baka tårta!

  • Fint att servera tårta och andra bakelser på
  • Finns tårtfat som snurrar, perfekt när man dekorerar sina bakverk
  • Välj mellan låga tårtfat eller tårtfat på fot

Tårtpelare och tårtplatta

Tårtpelare och tårtplattor används främst till våningstårtor, för att stabilisera dessa när du bygger dem på höjden. Utan tårtpelare i en tung våningstårta riskerar den att säcka ihop av tyngden. Tårtplattor ger de övre våningarna en stabil grund att stå på, samt gör det enklare att skära ut tårtbitar vid servering. Tårtpelare finns i både trä och plast, och tårtplattor finns i bl.a. plast och papp.

För att få en stabil våningstårta bör du använda dig av både tårtpelare och tårtplatta. När det gäller tårtpelare kan du välja mellan antingen plaströr eller träpinnar. Till plaströren finns det speciella separatorplattor i plast med fötter som passar i rörens hål. Använder du träpinnar går det bra att använda en vanlig tårtbricka i pressad papp. Pinnarna eller rören kapas till rätt längd - d.v.s. lika långa som tårtan är hög - och sticks bara ner i tårtan. Sedan lägger du tårtplattan ovanpå, på så sätt kommer tyngden från våningarna ovan inte att bli allt för påfrestande för tårtbotten längst ner.

  • Används vid flera våningar av tårtor
  • Lätt att använda
  • Finns i olika utföranden och material

Tårtunderlägg

Med tårtunderlägg kan du enkelt förflytta din tårta från kartong till fat. Hos oss hittar du dekorativa tårtunderlägg som kan göra den enkla tallriken vacker som serveringsfat. Hos oss hittar du massor av tårtunderlägg i olika storlekar som passar alla olika typer av storlekar på dina bakverk.

Mer
per sida
Visar 1 - 30 av 44 Produkter

2307 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.78 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Anita 2016/10/28
Kanonbra!!
Supersnabb leverans! Rekommenderas!!
Kjerstin... 2016/10/28
Toppen!
Otroligt snabba leveranser. Bra kvalite' på alla varor jag köpt. Jättebra bemötande av kundservicemedarbetare vid...
Kerstin 2016/10/28
Saftmaja
Bra grejer supersnabb leverans
Annie 2016/10/28
Saknades bruksanvisning
Bra produkt men det saknades bruksanvisning. Ringde till Lyckas med mat och de skickade den omgående på PDF. Tack för...
Gunnars 2016/10/27
Masala dabba
Bra beskrivning på bra grej. Kanonsnabb leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny