Potatispress

En potatispress använder du för att pressa kokt potatis eller andra rotsaker när du vill göra mos och puré. Med en potatispress får du fint mos utan klumpar och den är dessutom hur enkel som helst att använda.
Hos oss på lyckasmedmat.se hittar du många olika potatispressar från märken som Kitchen Craft, Rösle och Exxent.

Olika potatispressar

D...

En potatispress använder du för att pressa kokt potatis eller andra rotsaker när du vill göra mos och puré. Med en potatispress får du fint mos utan klumpar och den är dessutom hur enkel som helst att använda.
Hos oss på lyckasmedmat.se hittar du många olika potatispressar från märken som Kitchen Craft, Rösle och Exxent.

Olika potatispressar

Det finns många olika typer av potatispressar, det finns potatispress i plast eller rostfritt stål. Vissa med utbytbara skivor för att kunna variera storleken på moset. Att kunna variera storleken på moset är uppskatta av många. Mindre storleken passar perfekt till den som gör sin egen barnmat eller ha finpressad morotspuré på menyn.

På lyckasmedmat.se hittar ni flera olika typer av potatispressar och andra potatisredskap som underlättar i köket!

  • Potatisgaffeln - En unik gaffel från Rösle till potatisar. Perfekt när du ska skala potatis eller andra grönsaker. Eller när du ska plocka upp kokt potatis ur kastrullen, så går potatisen inte sönder.
  • Micropåse - Micropåse från Kitchen Craft som du använder när du vill tillaga bakpotatis i microvågsugn. Du kan tillaga upp till fyra potatisar åt gången.
  • Rösle Potatispress - Pressa potatis med en potatispress av yppersta kvalitet från Rösle. Pressen är tillverkad i rostfritt stål och passar även till att göra puré med av alla sorters rotsaker och grönsaker. Enkel att använda, konstruerad så minimalt med kraft behövs när du t ex pressar potatis.
  • Kitchen Craft Potatispress, Plast - Kompakt potatispress i plast från Kitchen Craft, perfekt för att göra potatismos och rösti. Inkluderar två utbytbara skivor i rostfritt stål. Potatispressen kan även användas till de flesta andra rotfrukter och även till frukt.
  • Potatisstöt - FreshForce™ silikonklädd potatisstöt från Chef'n. Designen är inspirerad av en fjäder vilket ger bra effekt och även ett fluffigare resultat när du mosar potatis. Stöten är triangelformad, detta gör det enkelt att skrapa ur potatismoset ur kastrullen. Den kraftiga fjädern i potatisstöten är tillverkad av rostfritt stål och klädd med silikon som klarar upp till 340°C och är fläckbeständigt.

Mer
Visar 1 - 12 av 12 Produkter

2268 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.78 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Madeleine... 2016/10/24
Tårtoblat
Hej! Det hade varit toppen om det följt med en instruktion om hur man bäst applicerar en tårtoblat på olika tårtor.
Anna Lundström 2016/10/24
Snabba leveranser
Det funkar alltid så bra när man beställer hos er! Alltid lika nöjd
Anita Mikaelsson 2016/10/24
Blixtsnabb leverans
Jag beställde bakringar ena dagen, fick dom ända fram till dörren dan därpå. Jag slapp köra 6 mil för att hämta dom...
Ann-Marie 2016/10/24
Supersnabb leverans
Mycket nöjd. Snabb leverans med vara enl. beskrivning.
Jenan 2016/10/23
leverensen är den bästa
jag får alltid min leverans skickad dagen efter beställningen eller på samma dag om jag beställer tidigt. Det är det...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny