Kryddor

Vi har många olika smakrika kryddor och örter från Spice Islands, samt ekologiska kryddor från Herbaria - något för alla smaker och maträtter. Kvalitetskryddor med mycket smak, skördade vid exakt rätt tidpunkt för smakens skull. Förutom rätt skördetidpunkt är växtplatsen av betydelse för smaken. Spice Islands har egna odlingar för att hålla hög ...

Vi har många olika smakrika kryddor och örter från Spice Islands, samt ekologiska kryddor från Herbaria - något för alla smaker och maträtter. Kvalitetskryddor med mycket smak, skördade vid exakt rätt tidpunkt för smakens skull. Förutom rätt skördetidpunkt är växtplatsen av betydelse för smaken. Spice Islands har egna odlingar för att hålla hög och jämn kvalitet på sina produkter. Kryddorna levereras i praktiska och tättslutande kryddburkar för att bäst bevara smak och kvalitet.

Våra kryddor

Här på Lyckasmedmat.se hittar du goda och smakrika kryddor av hög kvalitet från Herbaria och Spice Islands.

  • Herbaria - Alla kryddor från Herbaria kommer från certifierade ekologiska odlingar och är märkta med logotypen för ekologiskt producerad mat. På alla kryddburkar som innehåller rena kryddor finns ursprung, odlingsplats samt skörd dokumenterad. Kryddorna innehåller inga som helst tillsatser och levereras i stapelbara plåtburkar med en extra förslutning för att skydda kryddornas aromer. Burkarna är dessutom helt fria från aluminium och är återvinningsbara!
  • Spice Islands - Spice Islands kryddor odlas på egna odlingar runt om i världen och kvaliteterna kontrolleras regelbundet. Liksom vin eller kaffe kan kryddor och örter smaka väldigt olika beroende på var och hur de odlas och bearbetas. På Spice Islands väljer man därför noga ut länder och platser som är kända för att producera bra kryddor. Man stressar dessutom inte på produktionen och väntar tills plantorna vuxit klart innan skördning. Spice Islands kryddburkar är tillverkade av glas, så att luften stannar ute och smaken blir kvar i burken.
Mer
per sida
Visar 1 - 30 av 32 Produkter

1741 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.76 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Stefan 2016/08/27
Blixtsnabbt, men kundservice?
Fick en vara jag inte var nöjd med. Inget svar från kundtjänst efter flera dagar trots löfte om svar inom 24 timmar....
Sandra 2016/08/27
Toppen!
Bra grejer till bra pris och snabb leverans.
Barbro Ingman 2016/08/27
Bakformar
Lycklig över att äntligen hittat bakformar som inte är fulla med gifter....dvs aluminium och non-stick! Tack för...
Maria L 2016/08/27
Alltid snabbast!
Jag är alltid ute i sista minuten, därför handlar jag alltid hos Lyckas med mat :-) Lade min order på måndag kring...
Fredrik 2016/08/27
Smidigt och bra
Snabb och smidig leverans av kvalitetsprodukter.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny