Kryddor

Vi har många olika smakrika kryddor och örter från Spice Islands, samt ekologiska kryddor från Herbaria - något för alla smaker och maträtter. Kvalitetskryddor med mycket smak, skördade vid exakt rätt tidpunkt för smakens skull. Förutom rätt skördetidpunkt är växtplatsen av betydelse för smaken. Spice Islands har egna odlingar för att hålla hög ...

Vi har många olika smakrika kryddor och örter från Spice Islands, samt ekologiska kryddor från Herbaria - något för alla smaker och maträtter. Kvalitetskryddor med mycket smak, skördade vid exakt rätt tidpunkt för smakens skull. Förutom rätt skördetidpunkt är växtplatsen av betydelse för smaken. Spice Islands har egna odlingar för att hålla hög och jämn kvalitet på sina produkter. Kryddorna levereras i praktiska och tättslutande kryddburkar för att bäst bevara smak och kvalitet.

Våra kryddor

Här på Lyckasmedmat.se hittar du goda och smakrika kryddor av hög kvalitet från Herbaria och Spice Islands.

  • Herbaria - Alla kryddor från Herbaria kommer från certifierade ekologiska odlingar och är märkta med logotypen för ekologiskt producerad mat. På alla kryddburkar som innehåller rena kryddor finns ursprung, odlingsplats samt skörd dokumenterad. Kryddorna innehåller inga som helst tillsatser och levereras i stapelbara plåtburkar med en extra förslutning för att skydda kryddornas aromer. Burkarna är dessutom helt fria från aluminium och är återvinningsbara!
  • Spice Islands - Spice Islands kryddor odlas på egna odlingar runt om i världen och kvaliteterna kontrolleras regelbundet. Liksom vin eller kaffe kan kryddor och örter smaka väldigt olika beroende på var och hur de odlas och bearbetas. På Spice Islands väljer man därför noga ut länder och platser som är kända för att producera bra kryddor. Man stressar dessutom inte på produktionen och väntar tills plantorna vuxit klart innan skördning. Spice Islands kryddburkar är tillverkade av glas, så att luften stannar ute och smaken blir kvar i burken.
Mer
per sida
Visar 1 - 30 av 34 Produkter

728 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.6 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Natalia 2016/05/06
Super snabb leverans
Man kan alltid lita på "Lyckas med mat". Snabb leverans, stort utbud produkter med hög kvalitet.
Jonas Nelson 2016/05/06
Baksten lev..!!!
Tack för snabb å bra packning
Karolina AM 2016/05/05
Bra kvalitet snabb frakt!
Lika nöjd denna gång med. Stort utbud, bra produkter och super snabb frakt. En sida jag varm kan rekommendera till...
emma karlsson 2016/05/05
recension
Jag är nöjd, snabb leverans och bra produkter med ett brett utbud
Annika 2016/05/05
Supernöjd!
Mycket snabb leverans och fantastisk produkt! Mycket bra sortiment!

Meny