Muffinsformar

Att baka muffins är både enkelt och roligt och uppskattas av stora som små. Du kan variera smak och utseende i all oändlighet med hjälp av både ingredienser, dekorationer och roliga formar. Vi har ett stort antal olika muffinsformar från amerikanska Wilton, men även formar från Städter, Kitchen Craft, House of Marie, PME och Vestli House. Du hit...

Att baka muffins är både enkelt och roligt och uppskattas av stora som små. Du kan variera smak och utseende i all oändlighet med hjälp av både ingredienser, dekorationer och roliga formar. Vi har ett stort antal olika muffinsformar från amerikanska Wilton, men även formar från Städter, Kitchen Craft, House of Marie, PME och Vestli House. Du hittar säkert en muffinsform som passar dig i vårt utbud.

Baka i muffinsform

Pappret i en muffinsform kan vara av olika kvalitet, men oavsett hur stadigt pappret är så blir resultatet alltid bäst om du använder en muffinsplåt. Denna förhindrar att pappret på muffinsformarna trycks utåt vid gräddning, och att dina muffins växer uppåt och blir höga och fina.

Lättast blir det att baka muffins om man har bra muffinsformar som klarar av ugnens höga värme. På lyckasmedmat.se har vi en mängd olika muffinsformar som kan göra dina muffins snyggare och din bakning enklare och roligare.

Vi har både flerpacks-formar och separata formar för enskilda muffins. Hos oss hittar du även de dekorativa formarna som omsluter din muffin vid servering.

Roliga muffinsformar anpassade efter olika teman

Bland annat hittar du muffinsform med olika teman till Halloween, piratmuffinsformar eller hjärtformade muffins som passar perfekt på Alla Hjärtans Dag.

För att göra dina muffins extra fina och piffiga har vi även muffinsdekorationer – såsom dekorationsflaggor eller speciellt anpassat muffinsströssel.

Muffins – ett mångsidigt bakverk

Muffins, eller cupcakes som de nu för tiden gärna får kallas (och gärna ha ett lager av glasyr på toppen), är enligt många det godaste finns.
Muffins är ett bakverk med många möjligheter. Dels kan man göra matiga muffins – så kallade matmuffins – som i princip kan ersätta en hel måltid och innehålla allt från bacon till chèvre.
Och dels finns alla söta muffins som även de erbjuder en massa olika alternativ.
Du kan baka chokladmuffins eller varför inte saftiga och mumsiga blåbärsmuffins och du kan även ge dig på att baka bananmuffins, kolamuffins, hallonmuffins eller kanelmuffins.
Fram mot julen kan man inspireras och baka pepparkaksmuffins eller saffransmuffins.

Mer
per sida
Visar 1 - 30 av 217 Produkter

1772 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.76 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Ingemar Schönning 2016/08/30
Röksalt Old hickory
Har nyttjat orginalröksaltet sedan 70-talet, är dock ngt tveksam till den "nya" tillsatsen av chokladen. I övrigt är...
Linda 2016/08/30
Supersnabba
Håller med de andra som skrivit att det verkligen går supersnabbt att få hem varorna. Det jag köpte kändes färskt och...
Linn 2016/08/30
Bra pris och fina varor
En smidig beställning utan några problem.
Ritva Norrby 2016/08/30
recension
Hej! Bättre service kan man inte begära. Rätt saker, rätt pris och snabbt. Tack
Eva Pettersson 2016/08/29
Efterlyst krydda!!!
Blev överlycklig när jag hittade sellerisalt i ert sortiment, och dessutom Spice Islands. Kommer säkert att handla...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny