Bakels Pettinice Sockerpasta, rosa

Omgående leverans

39 kr

  • Kontakt 0920-12210
  • Lång hållbarhet
  • Fri frakt över 500 kr
  • Fria returer

42603

Mer information

Bakels Pettinice sockerpasta är mycket elastisk och lätt att kavla ut. Sockerpastan har en mjuk, naturlig smak och kan användas till att täcka tårtor, kakor och cupcakes, men också till modellering och för att göra tårtdekorationer. Du kan även använda den som fyllning i choklad! Sockerpastan kan användas direkt ur förpackningen utan att du behöver knåda den först.

  • Färg: rosa
  • Innehåll: 250 gram
  • Förvaras mörkt och torrt i 15-25 grader

Ingredienser: socker, glukossirap , vegetabilisk olja (palm), vatten, fuktbevarande , glycerol, förtjockningsmedel (E466), emulgeringsmedel (E471), surhetsreglerande medel citronsyra, maltodextrin, konserveringsmedel (E202), vanillin, färg (E120). GMO-fri. www.lyckasmedmat.se

Datablad

Färger bildskärm
  • Tänk på att bildskärmar inte återger färger exakt, vilket gör att det kan skilja sig lite mot verkligheten.

Sockerpasta

 Inga recensioner än
Skriv en recension!

Skriv din recension

Bakels Pettinice Sockerpasta, rosa

Bakels Pettinice Sockerpasta, rosa

Recept där den här produkten används

2596 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.78 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Lotta 2016/12/01
Till tårtbak
Som vanligt snabb och smidig leverans. Bra utbud.
Paula Friman 2016/12/01
Snabbt och smidigt
Jag har beställt varor under flera år och är väldigt nöjd. Alla leveranser har gått snabbt och samtliga beställda...
Leijon 2016/12/01
Huldas Äppelsvarv
Snabbt och bra kvalitet på varan. Nöjd!
Agneta Johansson 2016/12/01
Gärna i brevlåda
Snabb leverans. Stort paket för två små pepparkaksformar. Fick hämtas på post utskänk. Smidigare med litet paket o i...
Ingrid Lindvall 2016/12/01
Förskolans invigning
Köpte tulpantyllar som ska användas till en tårta vi ska ha på förskolan jag jobbar i köket på, när vi har...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny