Pepparkvarn

En bra pepparkvarn är en riktig trotjänare i köket. Salt och peppar är och förblir de absolut vanligaste smaksättarna i den mat vi lagar, och en bra pepparkvarn är därmed ett måste. Ta gärna del av vårt gedigna utbud av pepparkvarnar, saltkvarnar och kryddkvarnar redan idag. Vi lovar att du inte blir besviken.

Hitta en snygg och funktionell Pep...

En bra pepparkvarn är en riktig trotjänare i köket. Salt och peppar är och förblir de absolut vanligaste smaksättarna i den mat vi lagar, och en bra pepparkvarn är därmed ett måste. Ta gärna del av vårt gedigna utbud av pepparkvarnar, saltkvarnar och kryddkvarnar redan idag. Vi lovar att du inte blir besviken.

Hitta en snygg och funktionell Pepparkvarn

Pepparkvarnen är ett hjälpmedel och maler den hårda pepparn så att man exempelvis slipper mortla den eller krossa den på något annat otympligt sätt. Men en pepparkvarn kan också ses som en form av inredningsdetalj. Då kvarnen oftast står framme på matbordet eller vid spisen vill man gärna att den, förutom en hög funktionalitet, även har ett fördelaktigt utseende. Det finns en uppsjö av olika pepparkvarnar på marknaden, och hos lyckasmedmat.se hittar du ett stort antal kvarnar. Olika färger, modeller och storlekar visas sida vid sida och vilken sort som tilltalar just dig beror kanske främst på konstruktionen, designen och priset.
När det kommer till funktionen vill de flesta att pepparkvarnen ska vara extremt enkel att fylla på. Ingen vill tvingas avbryta matlagningen för att sedan bli ståendes i timmar med att försöka komma underfund med hur man får in en ny laddning med pepparkorn i kvarnen. Fort ska det gå, och helst ska man också kunna justera malningsgraden av pepparn lika enkelt.

Pepparkvarnar på lyckasmedmat.se

På lyckasmedmat.se har vi pepparkvarnar från världens ledande tillverkare som franska Peugeot, Jamie Oliver och tyska Lidrewa. Kvarnarna från Peugeot är klassiska till utseendet och har ett malverk av rostfritt stål med livstidsgaranti. Lidrewa tillverkar sina kvarnar uteslutande av FSC-godkänt bokträ, och samtliga delar i kvarnarna är slipade och oljade manuellt med produkter godkända för livsmedel. Att de flesta malverken är konstruerade av rostfritt stål är ingen överraskning rörande de handdrivna kvarnarna, men hur de känns och ligger i handen kan variera kraftigt, vilket innebär att en och samma pepparkvarn inte passar alla.

Designen eller pepparkvarnens utseende är också en avgörande faktor. Dels ska man tycka om att titta på kvarnen då man använder den varje dag, men designen har också med stabiliteten och skötseln att göra. En perfekt design gör att pepparkvarnen är vacker, står stadigt samt är enkelt att hålla ren. En pepparkvarn kan antingen vara handdriven eller batteridriven. Söker man en handdriven kvarn är greppvänligheten, kvarnens totala tyngd samt stabilitet viktiga aspekter. Är man på jakt efter en batteridriven pepparkvarn kanske man främst kontrollerar hur lång batteritid kvarnen utlovar samt hur högt kvarnen låter vid användning.

Det finns både korta och långa pepparkvarnar samt lite bulligare och lite smäckrare då varje enskild tillverkare har sin idé om den perfekta pepparkvarnen. Ta del av de kvarnar vi erbjuder på lyckasmedmat.se och välj en som överensstämmer med dina önskemål och behov. Vi kan nästintill garantera att vi har en kvarn som passar både din köksinredning, ditt öga och din hand.

Mer
per sida
Visar 1 - 30 av 41 Produkter

4912 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.8 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Birgitta 2017/09/22
Väldigt nöjd
Jag köpte kavlingsmarsipan och andra produkter. Väldigt nöjd med produkter och även den snabba leveranstiden!!
Eva 2017/09/21
Alltid bra och snabb leverans
Hos Lyckasmedmat hittar jag alltid det jag vill ha. Mycket snabb och bra leverans
Emma 2017/09/20
Dyr frakt
Ville bara ha sena fina cupcakesformarna för 39... surt med frakt på det för 50 spänn.
Camilla L 2017/09/20
Snabba och bra sortiment
Lyckas med mat har det bästa sortimentet och dessutom för det mesta billigast.Som grädde på moset är det extremsnabb...
Jennie 2017/09/20
Jättebra
Snabb leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.78