Tårtställning & Tårtfat

En tårtställning eller ett tårtfat gör presentationen av dina tårtor och kakor mycket trevligare och finns i många olika utföranden. Till bröllop, dop och andra tillställningar där du ofta har flera tårtor passar t.ex. en tårtställning med plats för tre tårtor i olika storlekar bra. Småkakor, muffins, cupcakes, bakelser, frukt eller annat gott ä...

En tårtställning eller ett tårtfat gör presentationen av dina tårtor och kakor mycket trevligare och finns i många olika utföranden. Till bröllop, dop och andra tillställningar där du ofta har flera tårtor passar t.ex. en tårtställning med plats för tre tårtor i olika storlekar bra. Småkakor, muffins, cupcakes, bakelser, frukt eller annat gott är fint att servera på ett kakfat i två eller tre våningar. Kakfatet tar lite plats på bordet men rymmer ändå mycket fika.

Köpa tårtställning och tårtfat

Hos lyckasmedmat.se hittar du många olika, fina tårtställningar, tårtfat och kakfat. Vi har tårtställningar från bl.a. Wilton, PME och Blomsterbergs som passar alla olika tillställningar. Du hittar garanterat något som passar dig, oavsett om det är till bröllop, dop eller kalas.

Tårtställningar

Vi har flera olika typer av tårtställningar och cupcakes-ställ. Här handlar det om att hitta någonting man själv tycker är användbart och vackert. Här nedan tipsar vi om några av våra favoriter!

Med Wilton's Leaf and Vine separator set förgyller du din tårta och ger den höjd. Setet är i vitt och består av vacker murgröna som snurrar sig runt en pelare. Den klassiska vita finishen passar till de flesta tårtorna, och separatorn är lätt att montera.

Eller varför inte Wilton's tårtställning i tre delar som du kan servera tårtor och andra bakverk på - perfekt till bröllop, fest och kalas! De tre olika delarna har olika höjd och olika storlek. Tårtställningen passar även till små förrätter och plockmat.

Servera cupcakes och muffins i ett muffinsträd från Wilton. Du väljer själv hur högt du vill bygga trädet och mittendelen går att fylla med t.ex. godis eller nötter. Muffinsträdet rymmer som mest 25 stycken cupcakes.

  • Tårtställningar med flera våningar, för flera tårtor. Passar också till buffé-servering!
  • Cupcake-träd, ett läckert sätt att servera sina cupcakes på
  • Separator-set är ett fint sätt att servera flera tårtor, till både dop, födelsedagar och vigsel

Tårtställningar är enkla att montera ihop och lätta att förvara eftersom du enkelt plockar isär dem igen. Du kan som sagt även använda tårtställningar till mycket mer än bara tårtor. Servera t.ex. bakelser, frukt, kakor och annat gott på en tårtställning istället för på vanliga fat, detta gör presentationen både snygg och elegant. Varför inte ställa ett blomsterarrangemang på tårtställningen när den inte används till fika?

Tårtfat och kakfat

Det finns tårt- och kakfat som man kan använda vid servering men även tårtfat som även fungerar utmärkt att användas vid dekorering av tårtan. Hos oss på lyckasmedmat.se hittar du flera olika varianter - allt för att du ska hitta just det som lämpar sig bäst för dig, dina behov och ditt kök. Välj mellan tårtfat i rostfritt stål, robust porslin eller plast.

Med Kitchen Craft's snurrande tårtfat i glas har du ett perfekt fat att både dekorera och servera tårtor på. Eftersom det går att snurra på underlättar det när du t.ex. ska spritsa dekorationer på tårtan eller kakan. Tårtfatet har non-slip fötter som gör att det står stadigt på bordet eller bänken.

Servera tårtor, kakor, cupcakes eller annat gott på tårtfat från Silikomart, finns i svart och vitt. Tårtfatet har en dekorativ fot samt går att snurra på så det passar perfekt när du dekorerar tårtor.

Trim'n Turn® PLUS Cake Turntable är en bricka som snurrar och är perfekt när du jobbar med att täcka och dekorera en tårta. Wilton's snurrande tårtfat har en bottenplatta med halkskydd så den står stadigt på bordet. Den är också utformad så du lätt kan flytta den. Enkel att rengöra. Ett måste för alla som älskar att baka tårta!

  • Fint att servera tårta och andra bakelser på
  • Finns tårtfat som snurrar, perfekt när man dekorerar sina bakverk
  • Välj mellan låga tårtfat eller tårtfat på fot

Tårtpelare och tårtplatta

Tårtpelare och tårtplattor används främst till våningstårtor, för att stabilisera dessa när du bygger dem på höjden. Utan tårtpelare i en tung våningstårta riskerar den att säcka ihop av tyngden. Tårtplattor ger de övre våningarna en stabil grund att stå på, samt gör det enklare att skära ut tårtbitar vid servering. Tårtpelare finns i både trä och plast, och tårtplattor finns i bl.a. plast och papp.

För att få en stabil våningstårta bör du använda dig av både tårtpelare och tårtplatta. När det gäller tårtpelare kan du välja mellan antingen plaströr eller träpinnar. Till plaströren finns det speciella separatorplattor i plast med fötter som passar i rörens hål. Använder du träpinnar går det bra att använda en vanlig tårtbricka i pressad papp. Pinnarna eller rören kapas till rätt längd - d.v.s. lika långa som tårtan är hög - och sticks bara ner i tårtan. Sedan lägger du tårtplattan ovanpå, på så sätt kommer tyngden från våningarna ovan inte att bli allt för påfrestande för tårtbotten längst ner.

  • Används vid flera våningar av tårtor
  • Lätt att använda
  • Finns i olika utföranden och material

Tårtunderlägg

Med tårtunderlägg kan du enkelt förflytta din tårta från kartong till fat. Hos oss hittar du dekorativa tårtunderlägg som kan göra den enkla tallriken vacker som serveringsfat. Hos oss hittar du massor av tårtunderlägg i olika storlekar som passar alla olika typer av storlekar på dina bakverk.

Mer
Stäng
Sortera efter
per sida
Visar 1 - 30 av 53 Produkter

6119 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.8 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Sandra 2018/01/19
Fem stjärnor
Bra saker och snabb leverans
Emma 2018/01/18
Snabbast leverans
Alltid snabbast
Britt-Marie L 2018/01/18
Snabbt
Det är alltid lika roligt att öppna paketen. Även om jag vet vad som finns i så är det löjligt spännande. Man blir...
Annelie 2018/01/18
Bröllop med nötallergiker
jag letade efter en färgpasta utan nötter och det har varit svårt att hitta det när jag väl la märke till att det ens...
Dick Grün 2018/01/17
Snabb leverans
Bra varor, bra service

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.77