Burk- och Konservöppnare

Även om konserven härstammar från 1800-talet är den fortfarande en vanligt förekommande paketering av livsmedel. Men som tur är slipper du ta till hammare och stämjärn för att öppna burken - men bara om du äger en effektiv burk- och konservöppnare. De bästa och mest hållbara konservöppnarna hittar du givetvis hos oss på lyckasmedmat.se!

Olika m...

Även om konserven härstammar från 1800-talet är den fortfarande en vanligt förekommande paketering av livsmedel. Men som tur är slipper du ta till hammare och stämjärn för att öppna burken - men bara om du äger en effektiv burk- och konservöppnare. De bästa och mest hållbara konservöppnarna hittar du givetvis hos oss på lyckasmedmat.se!

Olika modeller av konservöppnare

  • Vi erbjuder manuella konservöppnare signerade kända varumärken såsom tyska Leifheit och Rösle.
  • Den minsta modellen av konservöppnare tar knappt någon plats alls men kräver den rätta knycken, men har man en gång fått in den rätta handrörelsen har man inget att oroa sig för.
  • Vi erbjuder även en annan typ av manuella burköppnare som är utrustade med ett vridbart handtag eller en vinge. Med denna typ av konservöppnare öppnas burken från utsidan genom att du låser fast öppnaren i burkens kant, håller i öppnaren med ena handen samtidigt som du vrider på öppnarens vinge med din andra hand. Genom att handtaget eller vingen vrids om skär burköppnarens blad snabbt upp konserven, vilket inte kräver någon direkt styrka av dig som användare.
  • EZ Squeeze® konservöppnare från Chef'n kan du använda med en hand. Det är en konservöppnare som lämpar sig väl för personer som har svårt att hålla och skruva samtidigt. Tryck på knappen för att öppna upp EZ Squeeze, för den över burkens kant och kläm därefter åt hårt, sedan pumpar du sakta med handen och burken snurrar av sig själv, när locket är helt loss fångar du enkelt upp det med magneten som finns på konservöppnaren.

En konservöppnare ska vara robust och klara av både klassiska runda konservburkar och även avlång burkar av den typ som sill vanligtvis förpackas i.

Vi på lyckasmedmat.se är noga med att endast tillhandahålla konservöppnare som är ergonomiskt utformade och enkla att använda, och som självklart öppnar burkar utan att efterlämna onödigt kladd och vassa kanter. Ta del av vårt sortiment om du är på jakt efter en säker burköppnare av gediget material som klarar det mesta.

Förstklassiga konservöppnare

Konservburkar är inte ovanliga förpackningar inom livsmedelsindustrin, trots att den första konserven såg ljuset någon gång under 1800-talet. Att förpackningen fortfarande är populär är egentligen inte speciellt förvånande då den har många goda egenskaper. Burkarna är extremt tåliga och skadas sällan under skakiga transporter, livsmedlet inuti konserven ges en lång hållbarhet och kan dessutom förvaras i rumstemperatur.

Svårslagna fördelar om man talar med en livsmedelstillverkare! För att komma åt det åtrådda livsmedlet inuti burken krävs att man har en konservöppnare eller burköppnare. Idag finns det massor av olika modeller men grundidén är densamma, att ett blad som är fastsatt på öppnaren tränger igenom burkens lock och sedan används för att skära upp det.

Hos lyckasmedmat.se hittar du många förstklassiga konservöppnare. Gemensamt för alla är att de snabbt och smidigt hjälper dig att öppna konservburkarna utan att du behöver vara orolig för att skada dig.

Mer
Visar 1 - 23 av 23 Produkter

4912 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.8 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Birgitta 2017/09/22
Väldigt nöjd
Jag köpte kavlingsmarsipan och andra produkter. Väldigt nöjd med produkter och även den snabba leveranstiden!!
Eva 2017/09/21
Alltid bra och snabb leverans
Hos Lyckasmedmat hittar jag alltid det jag vill ha. Mycket snabb och bra leverans
Emma 2017/09/20
Dyr frakt
Ville bara ha sena fina cupcakesformarna för 39... surt med frakt på det för 50 spänn.
Camilla L 2017/09/20
Snabba och bra sortiment
Lyckas med mat har det bästa sortimentet och dessutom för det mesta billigast.Som grädde på moset är det extremsnabb...
Jennie 2017/09/20
Jättebra
Snabb leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.78