Äggklocka - Kökstimer

En hederlig äggklocka eller timer är till stor hjälp i det dagliga köksarbetet. Att låta en digital eller manuell klocka hålla reda på minuterna åt dig ger dig mer tid åt roligare och mer spännande sysslor. Välj den kökstimer som passar dig och ditt kök allra bäst. Vi på lyckasmedmat.se erbjuder både moderna timers och klassiska äggklockor av bä...

En hederlig äggklocka eller timer är till stor hjälp i det dagliga köksarbetet. Att låta en digital eller manuell klocka hålla reda på minuterna åt dig ger dig mer tid åt roligare och mer spännande sysslor. Välj den kökstimer som passar dig och ditt kök allra bäst. Vi på lyckasmedmat.se erbjuder både moderna timers och klassiska äggklockor av bästa kvalitet.

Med en äggklocka och kökstimer kan du koppla av mer i köket och inte oroa dig för att glömma bort saker du tillagar i ugnen eller på spisen. Införskaffar du dig en stabil timer har du färre matmisstag och fler matsuccéer att se fram emot. Kökstimern eller äggklockan håller koll på tiden åt dig och räknar ner minuterna till dess att rätten eller bakverket du arbetat med är färdigt.

Äggklocka - ett måste i alla kök!

Äggklockan är en gedigen tidhållare och inte lika modern som timern, men fullt pålitlig och funktionell. Det är dessutom inte många moment i köket som kräver en tidhållning som är längre än en timme. Klassiska äggklockor har oftast en maximal tidtagning på sextio minuter. Äggklockans funktion är enkel. Du ställer in ett önskat antal minuter genom att vrida på den övre delen av äggklockan genom ett vridbart relä och när tiden runnit ut, och reläet är tillbaka på noll, signalerar klockan. Äggklockor kan vara utformade på väldigt spännande och roliga sätt eftersom konstruktionen är så pass enkel. Djur, leksaker och figurer är vanliga former som också kan liva upp en neutral köksinredning.

  • Äggtimer har oftast en timme tidtagning
  • Äggtimer fungerar ypperligt till att koka pasta, ägg, hålla koll på jäsande deg och kortare recept
  • Enkel design och funktion - perfekt även för de minsta kockarna!

Lyckas med långkok tack vare kökstimer!

De flesta använder sin kökstimer när de bakar något i ugnen eller kokar något på spisen. Men timern kan också fungera som en påminnelse rörande jäsande degar samt marinerat kött. Ibland har man mycket på gång i köket eller på andra platser i hemmet och en digital timer kan med fördel signalera först efter en timme eller fler.

En kökstimer har oftast mycket längre tidsinställning än en äggklocka, därför lämpar sig en kökstimer till långkok. Hos oss på lyckasmedmat.se hittar du även kökstimer med delad skärm, för att kunna ta tid på olika tillagningar samtidigt. Perfekt när du lagar flera måltider samtidigt.

  • Kökstimer lämpar sig mycket bra till långkok
  • Många har delad skärm för flera tidtagningar samtidigt

Digital eller mekanisk kökstimer

I vår webbshop hittar du både digitala och mekaniska timers i toppklass. I regel är en timer en digital tidhållare och en äggklocka en manuell eller så kallad mekanisk.

De digitala tidhållarna är lite mer avancerade och brukar därför vara ganska enkelt designade för användarvänlighetens skull. Äggklockor och kökstimers kan drivas av batterier, solceller eller helt enkelt vara mekaniska så att de inte kräver några batterier. Fundera över hur du vill använda din kökstimer eller äggklocka och välj en som passar din typ av matlagning. Kanske har du inte behov av en värsting till timer med en maximal tidsinställning på etthundra timmar? Kanske räcker det med en tidlös och elegant äggklocka? Du bestämmer! Vi har något för alla smaker i vårt utbud av kökstimers och äggklockor online.

  • Från tyska Rösle hittar du t.ex. en digital timer som inkluderar en termometer. Med denna timer får du två funktioner i ett. Du kan ställa in temperaturer manuellt i både Celsius och Fahrenheit. Tio timmar är denna timers maxgräns, perfekt om du planerar ett långkok på spisen över natten.
  • Mekanisk timer från ADE. Tillverkad i plast och rostfritt stål, har magnet på baksidan och kan ställas in på upp till 59 minuter.
  • Stilren mekanisk kökstimer från Nuance. Pilen dras helt runt och sedan tillbaka på det minuttal man önskar uret ska räkna ner från. Kan ställas från 0-60 minuter.
  • Kökstimer med dubbel timer-inställning som räknar upp och ner från 23 timmar 59 minuter samt klocka som räknar 59 minuter och 59 sekunder. Timern har även stoppur och energisparfunktion, utvikbart stativ och magnet på baksidan.
Mer
Stäng
Sortera efter
Visar 1 - 16 av 16 Produkter

6541 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Zabina Nilsson 2018/03/23
Bra produkt
Jag fick vad jag förväntade mig, funkar som den ska :)
Katarina 2018/03/22
Snabb leverans och bra produkter
Supersnabb leverans och är jättenöjd med alla produkter.
Anne Rimpler... 2018/03/22
Beställde formar
Snabb leverans!! Varan var precis som utlovat.
Christer 2018/03/22
Väldigt nöjd
Snabb leverans och bra produkter varje gång
Caroline 2018/03/22
Väldigt nöjd
Snabb leverans samt bra produkter! Kan varmt rekommendera

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.81