Kapsylöppnare

Hos lyckasmedmat.se hittar du många roliga, snygga och användbara kapsylöppnare. Oavsett vilken stil eller form du föredrar har vi med största sannolikhet en kapsylöppnare som passar dig. Välkommen att ta del av både väggmonterade och fristående modeller i vårt stora, ständigt påfyllda, högkvalitativa och aktuella sortiment.

Att ha en glasflas...

Hos lyckasmedmat.se hittar du många roliga, snygga och användbara kapsylöppnare. Oavsett vilken stil eller form du föredrar har vi med största sannolikhet en kapsylöppnare som passar dig. Välkommen att ta del av både väggmonterade och fristående modeller i vårt stora, ständigt påfyllda, högkvalitativa och aktuella sortiment.

Att ha en glasflaska som är försluten med en kapsyl och ingen kapsylöppnare till hands är riktigt frustrerande. Vi har alla varit med om den stunden och önskat att vi tänkt ett steg längre, och faktiskt packat ner det där ytterst användbara verktyget i fikakorgen eller ryggsäcken. En kapsylöppnare tar ingen stor plats och är något man ska se till att ta med sig på resor och alltid ha liggandes på ett bra ställe där hemma.

Väggmonterad kapsylöppnare

En väggmonterad kapsylöppnare kan vara en fiffig lösning i köket där hemma och är även mycket vanligt förekommande på restauranger, barer och caféer. I restaurangvärlden går det inte en dag utan att ett stort antal flaskor ska öppnas med hjälp av en kapsylöppnare. I vårt sortiment finns det små och smidiga öppnare samt stadigare och bastantare varianter som du kan fästa direkt på väggen.

Har du en tendens att slarva bort mindre köksredskap kan en väggmonterad modell vara praktisk. Då har du alltid en kapsylöppnare inom räckhåll när du vill avnjuta en god dryck, och så slipper du undra var öppnaren är samt lägga undan den efter dig.

Våra kapsylöppnare

Kapsylöppnare kommer i tusentals olika utföranden. Det finns små varianter som man enkelt kan fästa på sin nyckelknippa och på så sätt alltid bära med sig, det finns humoristiska sorter som är perfekta presenter samt inkorporerade öppnare i till exempel arméknivar.

Hos lyckasmedmat.se har vi fokuserat på ett varierat utbud av kapsylöppnare. Du kan ta del av klassiska och mindre öppnare som funkar fint för hemmabruk och spana in större väggmonterade modeller. I många av våra köksredskap ingår det en kapsylöppnare som i vissa av våra vinöppnare, vilket är praktiskt om du söker ett verktyg som erbjuder fler funktioner än en.

Från varumärket Koala hittar du ergonomiskt utformade kapsylöppnare i glada färger av rostfritt stål. Just denna typ av kapsylöppnare har även en funktion för enklare öppning av petflaskor.

Företaget Leifhet har tagit fram en klassisk kapsylöppnare av sterling stål som tål att diskas i diskmaskin. Den är också utrustad med en upphängningsögla, så att du kan fästa den på något lättillgängligt ställe i ditt kök.

För våra väggmonterade modeller medföljer det oftast skruvar så att du slipper fundera på hur du ska fästa öppnaren.

En kapsylöppnare är ett litet verktyg med stor betydelse, och något du alltid har nytta av i ditt kök. I vår webbshop hittar du många stilrena och proffsiga öppnare som gör ditt liv i köket enklare och roligare.

Mer
Visar 1 - 16 av 16 Produkter

4298 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.8 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Åsa 2017/06/28
Ingen leverans
Har ännu inte fått min leverans, det har snart gått en vecka???
Karin 2017/06/27
Limepress
Känns rejäl men har ej provat den. Känns lite sned och undrar om fästena kommer att hålla. Fördel att den kan diskas...
Lars Hagelin 2017/06/27
Clips till duk
Fungerar fint och snabbt levererat.
Roger Andersson 2017/06/27
Mycket bra service
En av varorna som beställdes var slut i lager, men det löstes på ett mycket bra sätt. Mycket bra service!
Claes Brånskog 2017/06/27
Mycket bra
Väldigt smidigt att beställa och leveransen var väldigt snabb. Rekommenderas!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.70