Servetter

Ingen dukning är komplett utan servetter! Oavsett om du är på jakt på vackra mönster på servetter till bröllop och dop eller någonting till vardags så hittar du dem i vårt breda sortiment. Göra vackra dukningar med passande servetter till jul, nyår, påsk och halloween. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment efter årstider och trender för att du s...

Ingen dukning är komplett utan servetter! Oavsett om du är på jakt på vackra mönster på servetter till bröllop och dop eller någonting till vardags så hittar du dem i vårt breda sortiment. Göra vackra dukningar med passande servetter till jul, nyår, påsk och halloween. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment efter årstider och trender för att du ska hitta den perfekta servetten för alla tillfällen.

Servetter till barnkalas

Till barnkalas är roliga och färgglada servetter ytterst viktigt! Välj bland populära motiv från filmer som Frost och Bilar eller spelet Angry Birds. Ett annat tips är att ordna ett temakalas och fixa tårtor, bakelser och dekorationer som matchar. Hos oss hittar du servetter som passar allt från piratkalas till prinsesskalas!

Lyckas med mat tipsar

  • Matcha servetter från Frozen med övriga produkter på samma tema som till exempel tårtdekorationer och strössel till cupcakes, cakepops, med mera.
  • Köp fina servetter med marint tema till sommarstugan.
  • Använd servetter i dekorativa mönster till decoupage. Kanske vill du klä barnens småmöbler med deras favoritmotiv eller göra unika brickor, lådor och annat. En personlig och uppskattad gåva!
Mer
Stäng
Sortera efter
Visar 1 - 28 av 28 Produkter

6676 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Eva 2018/04/19
Bra
Smidigt och snabbt
Nadja 2018/04/18
Beställning
Hej. Jag är jättenöjd med allt jag fått! Det finns allt hos er som man behöver. Tack så mycket. Kommer att beställa...
Wam 2018/04/18
Toppen
Älskar denna butik
Emma 2018/04/18
bäst på service
Bäst
Stina 2018/04/18
Beställning
Fantatisk service av trevliga människor! Min beställning klantades bort av Postnord och utan mankemang skickade de...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.77