Bakredskap

Gör bakningen till ett nöje med bra baktillbehör! Bra redskap underlättar allt arbete i köket oavsett vad du bakar - bröd, bullar, tårtor eller småkakor. Det finns även en mängd olika redskap till dekorering av tårtor och kakor som gör det hela lite enklare och roligare.
Här på Lyckas med mat finns bakredskap och baktillbehör i alla möjliga forme...

Gör bakningen till ett nöje med bra baktillbehör! Bra redskap underlättar allt arbete i köket oavsett vad du bakar - bröd, bullar, tårtor eller småkakor. Det finns även en mängd olika redskap till dekorering av tårtor och kakor som gör det hela lite enklare och roligare.
Här på Lyckas med mat finns bakredskap och baktillbehör i alla möjliga former, allt från muffinsplåtar till utstickare och kavelmattor.

Några av våra baktillbehör och bakredskap

När du bakar vill du inte hämmas av dåliga bakredskap och tillbehör, det ska gå enkelt och smidigt och du ska ha kul i köket! Här hittar du bl.a:

 • Bakformar - i många olika utföranden, bl.a. runda, fyrkantiga, blomformade och klassiska sockerkaksformar, plåtar till muffinsbaket, madeleinekakorna och roliga figurformar till födelsedagstårtan.
 • Cake pops - Cake pops är ett roligt bakverk i godisklubbeform där basen är smulad sockerkaka blandad med färskost, som du sedan rullar till en boll och fäster på en liten pinne. Vi har alla de viktigaste tillbehören för att du ska lyckas med dina cake pops, bl.a. pinnar, cake pops-plåtar och candy melts.
 • Hushållsfärger - Att baka med färg är roligt! Pastafärg är en dryg geléfärg som du kan använda till att färga in sockerpasta och marsipan, men som du även kan färga grädde, smörkräm, smet och mycket mer med. Livsmedelsfärg är en flytande färg, ungefär som karamellfärg, och våra ätbara sprayfärger och livsmedelspennor använder du för att dekorera, rita och skriva på sockerpasta och marsipan.
 • Jäskorgar - En jäskorg är ett riktigt bra baktillbehör främst till lite lösare degar. En jäskorg ger stöd åt degen medan den jäser och gör att den jäser på höjden istället för på bredden. Vi har jäskorgar i rotting, vide och plast - runda, avlånga och trekantiga.
 • Marsipan - Vi har välsmakande svensktillverkad marsipan i många olika, fina färger som levereras vakuumförpackad. Du kan även välja att köpa vit marsipan och färga in den själv med pastafärg. 
 • Muffinsformar - Variera utseendet på dina muffins och cupcakes med hjälp av olika muffinsformar. Här hittar du mängder med muffinsformar från Wilton, Städter och House of Marie i både standardstorlek och till minimuffins som passar till alla tillfällen. 
 • Pepparkaksformar - Låt inte namnet lura dig, pepparkaksformar är ett månsidigt bakredskap och kan användas till så mycket mer än till bara pepparkakor! En pepparkaksform fungerar minst lika bra till sockerpasta och marsipan som till pepparkakor. Vi har ett stort utbud av pepparkaksformar i olika utföranden.
 • Pralinformar - Att göra egna chokladpraliner är inte alls så svårt som man kan tro bara du har rätt tillbehör. Här hittar du pralinformar från Chocolate World i Belgien och som används av konditorier och chokladtillverkare över hela världen, och vi har även pralinformar i silikon.
 • Smakessenser - Ett baktillbehör som kräver lite ansträngning men ger mycket när du bakar är smakessenser. Smaksätt godis, kola, knäck, bakverk och frosting med våra smakessenser från LorAnn Oils. Eftersom smakessenserna är så koncentrerade behövs endast några droppar.
 • Sockerpasta - Du använder sockerpasta på samma sätt som marsipan, för att klä och dekorera tårtor, kakor och cupcakes. Sockerpasta finns i många olika fina färger och en del är smaksatta med t.ex. vanilj eller marshmallows.
 • Springformar - En springform är ett superbra bakredskap; en bakform med löstagbara kanter vilket gör att du slipper krångel när du ska få loss kakan ur formen. Springformar passar utmärkt när du bakar pajer, mjuka kakor och cheesecake. De flesta springformarna är non-stick belagda och bakverken släpper lätt från formen.
 • Spritsar och tyllar - En bra sprits är ett nästan oumbärligt baktillbehör. Vi har många olika tyllar i rostfritt stål från Städter, spritsset och spritspåsar från Städter, Wilton och Funktion.
 • Utstickare - Våra utstickare är enkla att använda; du kavlar ut din sockerpasta, pepparkaksdeg eller marsipan, pressar ned utstickaren och sedan lyfter du upp figurerna med hjälp av en liten spatel. Vi har utstickare i både rostfritt och plast, vissa utstickare har även ejektorfunktion för att du lättare ska få ut figuren.
 • Ätbart - Här hittar du alla ätbara baktillbehör som t.ex. strössel, Candy dips, smaksättare och frystorkade bär, som gör bakningen och dekoreringen lite roligare.

Bakning, tillbehör - hos oss på lyckasmedmat.se hittar ni allt för en lyckad bakning!

Mer

4063 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.79 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Marica Berglund 2017/05/24
Hel nöjd
Är så nöjd över denna affär. Har än aldrig blivit besviken.
Inger 2017/05/24
Prisvärt
Köpte citruspress. Bra pris och snabb leverans.
Emma Wamming 2017/05/24
Lätt bästa butiken för baktillbehör
Här finns allt och litetill, alltid lika kul att gå in och shoppa loss här!
Birgitta Sylvén 2017/05/24
Tortillavärmare och en gryta
Tortilla värmare har vi inte provar däremot grytan minns inte namn på den men den var bra .Vore bättre om denna enkät...
Hanna 2017/05/23
Omdöme
Plus för snabb leverans och bra pris. Men köpte marsipan "bladgrön" och blev riktigt besviken på färgen. Stämde inte...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.65