Kastruller och grytor

När du vill lyckas med mat är det en förutsättning att dina grytor och kastruller är av god kvalitet. En kastrull eller gryta måste tåla hög värme utan att ytan förstörs samt vara lätta att rengöra, samtidigt som de gärna även får vara vackra att vila ögat på. En snygg kastrull eller gryta kan ställas fram på bordet vid servering! Bra grytor och...

När du vill lyckas med mat är det en förutsättning att dina grytor och kastruller är av god kvalitet. En kastrull eller gryta måste tåla hög värme utan att ytan förstörs samt vara lätta att rengöra, samtidigt som de gärna även får vara vackra att vila ögat på. En snygg kastrull eller gryta kan ställas fram på bordet vid servering! Bra grytor och kastruller är en investering, då dessa ofta håller livet ut.

Bra Kastruller är oumbärliga

Kastruller och grytor är oumbärlig utrustning i ett kök. På lyckasmedmat.se vill vi att du ska kunna handla dina allra första kastruller eller komplettera en redan existerande uppsättning med något nytt och proffsigt. Välkommen att ta del av vårt breda kastrullutbud!

Eftersom kastruller och grytor är så pass nödvändiga i ett kök och faktiskt är utrustning som de allra flesta har hemma och använder dagligen har lyckasmedmat.se satsat på denna kategori och kan erbjuda ett brett och varierat utbud av just kastruller och grytor. De kastruller som vi väljer att ta in i vårt sortiment ska vara av hög kvalitet, funktionsdugliga och gärna snygga nog att platsa direkt på middagsbordet. Vårt utbud av kastruller och grytor är brett och du finner många olika modeller, storlekar, färger och tillverkare hos oss. Gemensamt för alla är den goda kvalitén och höga funktionaliteten.

Lergryta

En lergryta kanske inte är den allra första grytan man köper men kan vara ett trevligt komplement när man byggt upp sitt basbehov av kastruller. Hos oss hittar du den klassiska lergrytan från det tyska varumärket Römertopf, som blev mycket populär i Sverige under 70-talet. Att tillaga mat i en lergryta kan på sätt och vis liknas vid ångkokning. Det är en skonsam metod som gör att vitaminer och näringsämnen bevaras i de råvaror man väljer att tillaga i grytan.

Ångkokare

Ångkokare är ett köksredskap som används för att tillaga mat genom att värma det i ånga.
Hos oss på lyckasmedmat.se hittar du flera olika typer av ångkokare, vi har ångkokare tillverkad i bambu och i plast. Med ångkokare kan du ånga alla typer av grönsaker, fisk, ris, cous cous och dim sum på traditionellt asiatisk vis. Fördelen med ångkokare är att du kan tillaga flera olika maträtter samtidigt plus att du behåller alla vitaminer, mineraler, färg och smak.

Det finns även gott om klassiska kastruller av rostfritt stål hos lyckasmedmat.se. En lätt kastrull av rostfritt stål är enkel att hantera och en perfekt första kastrull. Denna typ av kastrull är lämplig för alla, framförallt i det moderna hushållet.

Mer
per sida
Visar 1 - 30 av 101 Produkter

4095 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.79 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Lena L 2017/05/29
Leverans
Stort utbud, bäst priser och väldigt snabb leverans. Fick mina dagen efter jag beställt dem! Toppen!
Sanja 2017/05/29
Marsipan
Snabb leverans , super bra service !
Anna Söderlund 2017/05/28
Beställning av olika baksaker
Ska baka en lyxig tårta till mitt barnbarn och ser fram emot att börja använda sakerna jag beställt, bl a pärlor med...
Emma Elvebäck 2017/05/28
Alltid snabb leverans
Jag kan varmt rekommendera lyckas med mat! Alltid snabba leveranser och det finns mycket att välja på inom både...
Robert 2017/05/28
Otroligt snabb leverans
Väldigt lätt att handla och otroligt snabb leverans. Har inte provat slevarna än.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.65