Lékué

Lékué är ett företag som tillverkar smarta köksredskap i främst silikon med målet att göra hälsosam matlagning gott, enkelt och roligt. Lékué startades i Spanien men har fått ett otroligt genomslag världen över med försäljning i över 70 länder. Med Lékués innovativa och smarta produkter vill de underlätta för dig i köket och inspirera till en hälsosam och optimistisk livsstil. Lékué bevisar att man inte behöver kompromissa varken smak eller tid för att laga nyttiga måltider och även att det kan vara väldigt enkelt och roligt!

Lékués produkter andas lekfullhet och innovation. Ett exempel är bästsäljaren Lékué Popcorn maker som låter dig poppa din egna hemmagjorda popcorn i mikrovågsugnen helt utan tillsatser och olja, det enda du behöver är popcornkärnor. Med Lékué Popcorn maker slipper du alla tillsatser som finns i färdigpreparerade påsar, hantera het skvättande olja och kärnor som bränner fast i kastrullen.

En annan pryl som är väldigt populär är Lékué Cheese maker. Med Lékué Cheese maker kan du enkelt göra färskost med ditt val av ingredienser. Välj från komjölk, getmjölk, yoghurt eller något veganskt alternativ som passar dig och skapa din alldeles egna färskost!

Säkra produkter från Lékué

Lékués produkter är främst tillverkade i platinum silikon som är ett material du hittar naturligt i sand, kvarts och sten. Silikonet är säkert för kontakt med alla sorters livsmedel och har egenskaper som gör det idealt för matlagning. Det är ett väldigt lätt, slitstarkt och hållbart material som tål höga temperaturer, mikrovågsugn, frys och som är väldigt enkelt att rengöra. Och på tal om slitstarkt och hållbart, Lékué har 10 års garanti på alla deras produkter som är tillverkade i platinum silikon!

I Lékués produkter används även keramik och porslin. Keramik är ett material som är tillverkat från naturliga material som lera och jord som gjuts i formar eller för hand och sedan placeras i en ugn med väldigt hög temperatur. Karaktäristiskt för keramik är hur hårt och starkt det är. Porslin är också en typ av keramik som tillverkas av fin lera. Porslin är kompaktare och hårdare än andra typer av keramik.

All plast i Lékués produkter är helt fri från BPA och är därför inte bara ett bra val för dig, utan även för miljön.

Gemensamt för alla material som används i Lékués produkter är att de är av mycket hög kvalité och framtagna för att vara säkra för dig och naturen, att de ska vara slitstarka och hållbara samt att de ska tåla mycket höga temperaturer.

Mer
Stäng
Sortera efter
Visar 1 - 23 av 23 Produkter

6692 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Alexander B 2018/04/23
Inga konstigheter
Jag köpte en pizzaspade. Ordern kom snabbt samt var bra packad.
Anneli 2018/04/23
Fin Cakes marsipan blå
Jättefin färg. Alltid snabba leveranser, toppen!
Lisbeth 2018/04/23
Bra produkter
Jättenöjd med min beställning som nådde mig på några dagar. Speciellt nöjd med bakduken Lékué som jag verkligen kan...
Fatma 2018/04/22
Jättenöjd
Jag hittar allt som jag behöver. Toppen hemsida
Kent Ekdahl 2018/04/22
Fortsatta problem med hållbarhetstid
Jag är stamkund vad gäller "Spice Islands" kryddor. Köpte nyligen (mitten av april 2018) 2 "tomate-mozzarella". Står...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.77