Blomsterbergs

Mette Blomsterberg är utbildad konditor från Köpenhamn och har vunnit bronsmedalj i bageri-VM i Portugal 1992. Mette har även gett ut tårt- och dessertböcker, och 2010 blev hon välkänd i TV-programmet "Det söta livet" som sänts i svensk TV. Blomsterbergs värderingar är baserade på passionen för det söta, sensualitet och att skämma bort sig själv med njutning.

Blomsterbergs sensuella universum

Blomsterbergs värderingar bygger på passionen för sötsaker som utstrålar sinnlighet, tillfredsställelse och njutning. Visionen är att vara ett kompromisslöst märke som med yrkesskicklighet och stolthet värnar om de viktiga byggstenar som goda måltider bidrar med till våra liv. Blomsterbergs levererar endast produkter där kvaliteten sitter i högsätet och som de är stolta över.

Mette Blomsterberg öppnade 2014 'Blomsterbergs Café & konditori' i norra Köpenhamn. Caféet har öppet alla veckans dagar med ett urval av brunch- och lätta lunchrätter, massor av läckra kakor och efterrätter, god kaffe, te, härlig varm choklad, Blomsterbergs egen saft och läsk, öl och vin.

Mer
per sida
Visar 1 - 30 av 99 Produkter

4911 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.8 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Eva 2017/09/21
Alltid bra och snabb leverans
Hos Lyckasmedmat hittar jag alltid det jag vill ha. Mycket snabb och bra leverans
Emma 2017/09/20
Dyr frakt
Ville bara ha sena fina cupcakesformarna för 39... surt med frakt på det för 50 spänn.
Camilla L 2017/09/20
Snabba och bra sortiment
Lyckas med mat har det bästa sortimentet och dessutom för det mesta billigast.Som grädde på moset är det extremsnabb...
Jennie 2017/09/20
Jättebra
Snabb leverans
Malin 2017/09/20
Bra
Snabb leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.74