Blomsterbergs

Mette Blomsterberg är utbildad konditor från Köpenhamn och har vunnit bronsmedalj i bageri-VM i Portugal 1992. Mette har även gett ut tårt- och dessertböcker, och 2010 blev hon välkänd i TV-programmet "Det söta livet" som sänts i svensk TV. Blomsterbergs värderingar är baserade på passionen för det söta, sensualitet och att skämma bort sig själv med njutning.

Blomsterbergs sensuella universum

Blomsterbergs värderingar bygger på passionen för sötsaker som utstrålar sinnlighet, tillfredsställelse och njutning. Visionen är att vara ett kompromisslöst märke som med yrkesskicklighet och stolthet värnar om de viktiga byggstenar som goda måltider bidrar med till våra liv. Blomsterbergs levererar endast produkter där kvaliteten sitter i högsätet och som de är stolta över.

Mette Blomsterberg öppnade 2014 'Blomsterbergs Café & konditori' i norra Köpenhamn. Caféet har öppet alla veckans dagar med ett urval av brunch- och lätta lunchrätter, massor av läckra kakor och efterrätter, god kaffe, te, härlig varm choklad, Blomsterbergs egen saft och läsk, öl och vin.

Blomsterbergs produkter hos Lyckasmedmat.se

Hos oss hittar du ett stort sortiment av exempelvis Blomsterbergs bakformar och bakredskap. Du hittar även snygga grytor och kastruller i koppar, den populära Charlotteskålen och andra bra saker du kan tänka dig behöva i köket.

Mer
per sida
Visar 1 - 30 av 98 Produkter

5370 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.8 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Ulf Persson 2017/11/17
Fin choklad
Bra produkt och snabb leverans. Några dagar efter leverans var priset 10% lägre. Sånt blir man sur på.
Agneta 2017/11/16
Tack!
Tack för en snabb leverans av bra grejor, så nöjd!!
Ida 2017/11/16
Snabbt
Bra o snabb leverans :)
Göran Holm 2017/11/16
Baksten
Mycket snabb leverans av baksten med några tillbehör. Pizzan blev mycket god vid första "provbaket". Det blir...
Rana A 2017/11/16
fin
fint

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.78