Blomsterbergs

Mette Blomsterberg är utbildad konditor från Köpenhamn och har vunnit bronsmedalj i bageri-VM i Portugal 1992. Mette har även gett ut tårt- och dessertböcker, och 2010 blev hon välkänd i TV-programmet "Det söta livet" som sänts i svensk TV. Blomsterbergs värderingar är baserade på passionen för det söta, sensualitet och att skämma bort sig själv med njutning.

Blomsterbergs sensuella universum

Blomsterbergs värderingar bygger på passionen för sötsaker som utstrålar sinnlighet, tillfredsställelse och njutning. Visionen är att vara ett kompromisslöst märke som med yrkesskicklighet och stolthet värnar om de viktiga byggstenar som goda måltider bidrar med till våra liv. Blomsterbergs levererar endast produkter där kvaliteten sitter i högsätet och som de är stolta över.

Mette Blomsterberg öppnade 2014 'Blomsterbergs Café & konditori' i norra Köpenhamn. Caféet har öppet alla veckans dagar med ett urval av brunch- och lätta lunchrätter, massor av läckra kakor och efterrätter, god kaffe, te, härlig varm choklad, Blomsterbergs egen saft och läsk, öl och vin.

Blomsterbergs produkter hos Lyckasmedmat.se

Hos oss hittar du ett stort sortiment av exempelvis Blomsterbergs bakformar och bakredskap. Du hittar även snygga grytor och kastruller i koppar, den populära Charlotteskålen och andra bra saker du kan tänka dig behöva i köket.

Mer
Stäng
Sortera efter
per sida
Visar 1 - 30 av 102 Produkter

6692 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Alexander B 2018/04/23
Inga konstigheter
Jag köpte en pizzaspade. Ordern kom snabbt samt var bra packad.
Anneli 2018/04/23
Fin Cakes marsipan blå
Jättefin färg. Alltid snabba leveranser, toppen!
Lisbeth 2018/04/23
Bra produkter
Jättenöjd med min beställning som nådde mig på några dagar. Speciellt nöjd med bakduken Lékué som jag verkligen kan...
Fatma 2018/04/22
Jättenöjd
Jag hittar allt som jag behöver. Toppen hemsida
Kent Ekdahl 2018/04/22
Fortsatta problem med hållbarhetstid
Jag är stamkund vad gäller "Spice Islands" kryddor. Köpte nyligen (mitten av april 2018) 2 "tomate-mozzarella". Står...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.77