Skärbräda

En skärbräda är ett oumbärligt hjälpmedel både i hemmakök för amatören och för den professionella kocken. På lyckasmedmat.se vill vi att du ska kunna handla snygga och praktiska skärbrädor i gedigna material av hög kvalitet. Hos oss finner du din allra första skärbräda eller en kompletterande bräda som underlättar arbetet i köket.

Eftersom en s...

En skärbräda är ett oumbärligt hjälpmedel både i hemmakök för amatören och för den professionella kocken. På lyckasmedmat.se vill vi att du ska kunna handla snygga och praktiska skärbrädor i gedigna material av hög kvalitet. Hos oss finner du din allra första skärbräda eller en kompletterande bräda som underlättar arbetet i köket.

Eftersom en skärbräda är så pass nödvändig i ett kök och faktiskt är ett redskap som de allra flesta har hemma och använder dagligen, har lyckasmedmat.se satsat på denna kategori och kan erbjuda ett brett och varierat utbud av skärbrädor.

Att välja skärbräda

De skärbrädor vi väljer att ta in i vårt sortiment ska vara slittåliga, hygieniska, funktionsdugliga och gärna snyggt utformade så att de alltid kan ligga framme på din köksbänk. I vår webbshop hittar du garanterat en skärbräda som tilltalar dig. Vårt utbud av skärbrädor är stort och du finner brädor i varierande storlekar och av olika sorters material. Vi saluför många tillverkare men där den gemensamma nämnaren är att de erbjuder hållbara skärbrädor av bästa möjliga kvalitet.

 En skärbräda är något av det första du köper till ett hem med tillhörande kök.
Det är vanligt att man införskaffar en plastskärbräda i första hand, och plast är ett utmärkt material då det går lätt att rengöra samt är slitstarkt.
Trä är ett anat populärt material att tillverka skärbrädor av och dessa brädor ser ofta lite trevligare ut än de av plast.
Vårdar man träskärbrädan genom att regelbundet olja in den, handdiska den samt hålla den torr kan man använda den i flera års tid. Trä åldras med värdighet. Bambu, akacia, lönn och björk är vanliga träsorter vid tillverkning av skärbrädor.
Trä lämpar sig otroligt bra för skärbrädor eftersom materialet är tåligt och står emot vatten på ett naturligt sätt. Trä är dessutom hygieniskt då det har en förmåga att förebygga bakterietillväxt genom att ytliga knivskåror drar ihop sig på egen hand.

 Har du möjlighet bör du ha ett par olika skärbrädor hemma.
Det bästa är nämligen att skilja olika livsmedel åt och viga en skärbräda åt fisk, en åt kött och en åt grönsaker. Att arbeta på detta sätt är det mest hygieniska alternativet. Livsmedel som avger starka lukter som till exempel lök och fisk är också smart att bereda på separata skärbrädor.
Hos lyckasmedmat.se hittar du snygga, tåliga och praktiska skärbrädor från bland annat tillverkare som Zwilling, Kitchen Craft, Jamie Oliver, Exxent och Rasmussen & Pedersen. Varmt välkommen att ta del av vårt breda utbud av skärbrädor!

Mer
per sida
Visar 1 - 30 av 53 Produkter

4912 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.8 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Birgitta 2017/09/22
Väldigt nöjd
Jag köpte kavlingsmarsipan och andra produkter. Väldigt nöjd med produkter och även den snabba leveranstiden!!
Eva 2017/09/21
Alltid bra och snabb leverans
Hos Lyckasmedmat hittar jag alltid det jag vill ha. Mycket snabb och bra leverans
Emma 2017/09/20
Dyr frakt
Ville bara ha sena fina cupcakesformarna för 39... surt med frakt på det för 50 spänn.
Camilla L 2017/09/20
Snabba och bra sortiment
Lyckas med mat har det bästa sortimentet och dessutom för det mesta billigast.Som grädde på moset är det extremsnabb...
Jennie 2017/09/20
Jättebra
Snabb leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.74