Kaiser

Kaiser grundades 1919 av Wilhelm Ferdinand Kaiser, och företaget expanderade snabbt. Kaiser tillverkar sina produkter i tekniskt avancerade produktionsanläggningar, och de säljer sina produkter i mer än 50 länder i Europa och resten av världen. Innovativt tänkande och investeringar inför framtiden kombinerat med många års erfarenhet och teknisk expertis ligger bakom deras framgångar och den sensationella utvecklingen av bakprodukter. 1968 introducerade Kaiser den första teflonbelagda bakformen, och 1984 kom en serie med bakformar som de kallar La Forme. Idag innefattar Kaisers produkter bakformar i alla möjliga varianter, kakmått och baktillbehör gjorda av olika material. Deras nya serie La Forme Plus har lanserats, med helt nya funktioner som t.ex. bakformar med keramisk beläggning.

Våra produkter från Kaiser

Här på lyckasmedmat.se hittar du ett urval av Kaiser's produkter:

  • Bakform med låga sluttande kanter med non-stickbeläggning, som lämpar sig till pajer och låga kakor, men som även fungerar utmärkt att baka pizza i
  • Pajform med veckade kanter och non-stickbeläggning
  • Brödform som passar perfekt till brödbakning men även till mjuka kakor
  • Springform med keramisk beläggning som garanterat inte läcker, och ger optimal beständighet mot sura och frätande ämnen, samt har bra nonstick-egenskaper
  • Multiformar som du använder till att forma förrätter, tillbehör eller desserter
Mer
Stäng
Sortera efter
Visar 1 - 7 av 7 Produkter


8315 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Kerstin Comstedt 2020/10/28
Kanonbra
Mycket nöjd med produkterna och mycket snabb leverans.
Eva-Britt 2020/10/28
Tack för min beställning
Bra priser, fina varor och snabb leverans ända till dörren.
Mariana 2020/10/28
Mariana
Snabb leverans och bra produkter det hjälpte mig mycket i dekorationen
Jessica M 2020/10/27
Snabbt
Snabb leverans!
Christine 2020/10/27
Silikonform
Mycket bra kvalite

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här