Pastamaskin

Att göra egen pasta är en konst, men har man väl lärt sig tekniken samt har en pålitlig pastamaskin vid sin sida kan man snart servera rykande färsk pasta till alla man känner. Hos lyckasmedmat.se hittar du många olika smidiga och lättanvända pastamaskiner i toppklass som alla kan leverera perfekt pasta.

Att välja pastamaskin

Torkad pasta och...

Att göra egen pasta är en konst, men har man väl lärt sig tekniken samt har en pålitlig pastamaskin vid sin sida kan man snart servera rykande färsk pasta till alla man känner. Hos lyckasmedmat.se hittar du många olika smidiga och lättanvända pastamaskiner i toppklass som alla kan leverera perfekt pasta.

Att välja pastamaskin

Torkad pasta och färsk pasta skiljer sig en hel del åt och har man haft turen att smaka riktigt bra färsk pasta är lockelsen stor att försöka få till liknande pasta hemma. Har man bara ett bra recept på pastadeg och en robust och användarvänlig pastamaskin är succén snart ett faktum.

Pastamaskiner kan göra antingen en sorts pasta eller flera olika sorter. En del pastamaskiner har bara en pastavals och andra är lite mer avancerade och är utrustade med flera sorters valsar. Vill man skapa pastasorter utöver lasagneplattor och tagliatelle bör man välja en pastamaskin som har möjlighet att med hjälp av olika valsar leverera flera sorters pasta.

Till en del maskiner följer det alltså med olika valsar som man kan montera av och på maskinen allt eftersom man behöver dem, där en vals kanske är till för fettuccine och en annan uteslutande är till för spaghetti. Det är med andra ord valsarna som bestämmer formen på den färdiga pastan och som formar den utkavlade degen så att det slutgiltiga resultatet blir t.ex. tagliatelle eller pappardelle.

Tycker man att färsk pasta är oändligt mycket godare än torkad pasta, och är man dessutom sugen på att börja tillverka sin egen pasta, ska man se till att investera i en pastamaskin.

I vår webbshop hittar du kraftfulla och praktiska pastamaskiner från varumärken som Jamie Oliver, Funktion och Kitchen Craft. Förutom pastamaskiner hittar du även pastagrytor, durkslag, ravioliformar, valsar, torkställ, pastaslevar, pastamått och mycket mer som hjälper dig att lyckas med din pastatillverkning. Vi har allt du kan tänkas behöva för att ställa till med en fantastisk pastafest för nära och kära i ditt eget hem.

Pastamaskin - enkel att använda

De pastamaskiner som finns hos lyckasmedmat.se är tillverkade av rostfritt stål och är enkla att använda. Det kan vara nog så krångligt att få till en smidig och välsmakande pastadeg, så själva kavlingen ska gå snabbt och enkelt anser vi.

När man har en färdig pastadeg ska man kavla den genom pastamaskinen för att få fram tunn och färdig pasta. Man kavlar degen genom att fatta tag i veven på sidan av maskinen och mata igenom degen gång på gång, tills den är så tunn som man vill ha den.

Vill man att pastamaskinen också ska dela degen i strimlor likt spaghetti så använder man en vals avsedd för spaghetti sista gången man kör degen genom maskinen.

Att rengöra maskinerna är enkelt och de är små nog att få plats i ett köksskåp om man inte vill ha sin pastamaskin framme.

Mer
Visar 1 - 24 av 24 Produkter

3860 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.79 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Irene 2017/04/28
Service
Gjorde en beställning under helgen och skrev i kommenatren att jag önskade en snabb leverans. Måndag morgon får jag...
Irene 2017/04/28
Service!
Gjorde beställningen under helgen och skrev i kommenatren på beställningen att jag önskade en snabb leverans. Skulle...
Clara 2017/04/28
Felköp
Jag hade beställt fel vara och så är det ingen bytesrätt på vissa varor
Madelene 2017/04/28
Super nöjd
Är super nöjd med mina varor som jag beställde av er. Hur klockren som helst. Kommer beställa mer utav er.
Åsa 2017/04/27
Funktion soppgryta 10l
Jättefin gryta, känns robust. Bra service när jag ringde, och snabb leverans.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.62