Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Kök och Bakredskap
  •  Med omgående leverans
  •  120 dagars öppet köp
Wilton

Tårtform Easy Layers, 5 st, 15 cm - Wilton

Ett set med fem stycken låga bakformar från Wilton som gör att du kan skapa... Läs mer om produkten
209 kr
Inkl. moms
Omgående leverans
I Lager
Om Wilton

Wilton gör ditt kalas lite roligare! Wilton har tillverkat produkter till det mesta inom bakning och dekoration av bakverk i 85 år. Wiltons produkter riktar sig till både barn och vuxna, och de har produkter för både stora och små högtider.

Läs mer om Wilton

Produktinformation

Ett set med fem stycken låga bakformar från Wilton som gör att du kan skapa fina, höga tårtor utan att behöva besvära dig med att dela tårtbottnar! En sats smet räcker till att fylla alla formar och dessutom rymmer de flesta ugnarna alla formarna så att du kan grädda alla lager samtidigt. Bakformarna är nonstick-belagda. Med detta set gör du enkelt en snygg tårta med fem lager. Perfekt när du vill göra t.ex. en regnbågstårta eller en ombretårta.

Fördela smeten i formarna och smaksätt de olika lagren med olika smaker för en annorlunda smaksensation; färga in dem med olika färger för att skapa en regnbågstårta; eller färga in dem med samma färg i olika nyanser för en ombre-tårta. Grädda alla eller så många formar du får in i ugnen samtidigt (du ställer dem bara bredvid varandra, så många som får plats), och låt dem sedan svalna innan du börjar fylla och dekorera din tårta. Bottnarna blir ca 2,5-3 cm tjocka och behöver därmed inte delas på, vilket gör monteringen av tårtan så mycket enklare!

  • Antal: 5 stycken
  • Diameter: 15 cm
  • Djup: ca 1,9 cm
  • Flera olika recept (på engelska) medföljer
Referens 2105-0112
KategorierBakformarUnicorn - Enhörningar

Produktomdömen (19)

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8578 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se