Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

5 Fina Frosttårtor

Här hittar du fem stycken snygga och inspirerande tårtor med motiv från den omåttligt populära filmen Frost (Frozen på originalspråk).

4.5 av 5 (2 recensioner)

Frost - En isande succé!

När filmen Frost hade världspremiär på bio 2013 så anade väl ingen att det skulle bli den mest framgångsrika och mest inkomstbringande animerade filmen någonsin! Elsa och Anna omslöt hela världen med sin underbara isstorm och nästan alla kommer på sig med att nynna på låten "Slå dig fri".

Både pojkar och flickor, kvinnor och män, har tagit dessa karaktärer till sitt hjärta och systrarna från Arendal har blivit ett populärt tema till både kalaset och festen. Ska du fixa ett kalas med temat Frost hittar du alla produkterna här.

Frosttårtorna kan alla göra

När du ska dekorera din frosttårta kan du använda dig av olika tekniker. Är du duktig på att modellera kan du med fördel använda sockerpasta för att t.ex. göra de bedårande systrarna Elsa och Anna. Sockerpastan är lätthanterlig och formar sig som du vill ha den utan krusiduller. Använd gärna ordentliga modelleringsverktyg för att få till de karaktäristiska dragen på dina skulpturer. Du kan även använda utstickaren Frozen för att få till snygga snöflingor och Olofs huvud. Känner du att tiden till modellering inte finns så har vi självklart tårtdekorationer i plast av alla huvudkaraktärerna i filmen!

När du ska få till ett skimrande snötäcke så har Rainbow Dust och FunCakes flera olika ätbara glitter som har en fin effekt och ger ett verklighetstroget utseende. FunCakes kan även bidra med olika vintriga strössel till tårtan. Du har t.ex. deras snöflingor i blått och vitt eller deras populära Frozen Medley som innehåller en blandning av snöflingor, snöbollar och sockerpärlor.

Produkterna till din frosttårta hittar du här

Inspiration till Frosttårtor

Vi har samlat ihop några fantasiskt fina Frosttårtor som du kan låta dig inspireras av. Kan du inte få nog av Frost så har vi ett helt inlägg med bara Elsatårtor!

Frozen castlecake

Frost-tarta av Josefine Vestlund

Bidrag inskickat av Josefine Vestlund till Årets Tårtmästare 2019

Tvåvåningstårta med tema frost som gjordes till min systerdotters stora 5års-kalas. Tårtan är fylld med mörka chokladbottnar med vit chokladmousse samt en mjölkchokladganach.Tårtan spacklades först med marängsmörkräm därefter täcktes den med Wiltons sockerpasta. Samtliga dekorationer är gjort med sockerpasta - med undantag för tornen som även innehåller pappersrullar som stöd samt glasstrutar som topp. Varenda liten detalj på tårtan är gjort med kärlek i hopp om att uppfylla min systerdotters drömtårta.

Frozen

Frost-tarta av Aljonaa Angere

Bidrag insänt av Aljona Angere till Årets Tårtmästare 2019

Delikata anteckningar av mascarponeost i en kombination av jordgubbar och blåbär ger en oförglömlig smak.
Täckt med: Ganache av vitchoklad och smör, topper av maräng, snöflingor av sockerpasta , plastfigur Elza
Botten av: vaniljbottnar.
Fylld med: mascarpone ost med grädde, jorgubb och blåbär.

Anna och Elsas Vinterland

Bidrag inskickat av Emma Wamming till Årets Tårtmästare 2017

"Det önskade en Frost tårta åt två systrar som hade kalas tillsammans, vi valde en stilren design i blått och vitt, med fokus på glittriga och skinande detaljer. Systrarna Anna Och Elsa pryder tårtan som symbol för systrarna som fyller år.
Täckt med: Sugarpaste, spacklad med vaniljsmörkräm
Toppad med: Sugarpaste dekorationer och plastfigurer
Botten av: Vaniljbotten
Fylld med: Jordgubbsmousse, jordgubbar, vitchokladmousse och kinderäggfluff."

Frosttårta

Bidrag inskickat av Sunna Edberg till Årets Tårtmästare 2017

"Tårtan är täckt av sockerpasta och en köpt oblatbild med Frostkaraktärerna Elsa, Anna och Kristoffer. Elsas klänning är gjord av veckad sockerpasta. Olaf är gjord av sockerpasta med CMC för att bibehålla formen. Alla detaljer är gjorda av sockerpasta. Träimitationerna är gjorda med en silikonform. Bok- och trädelen är målad med Rainbow Dust (chocolate, blac magic, cream). Detaljer på klänningen, snöflingorna, granarna och snöbollarna är målade med Rainbow Dust sparkning white. Bottnarna är tjocka saftiga chokladbottnar med fudge karaktär. Lagren mellan bottnarna är fyllda med creme cheese butter creme, färska hallon och polly."

Elsatårta

Bidrag inskickat av Marisia Batista Ramström till Årets Tårtmästare 2018

"Tårtan består av glutenfria tårtbottnar, penslade med sockerlag. Fyllning är mascarponefyllning samt egengjord jordgubbssylt. Sedan täckte jag med marängsmörkräm och spritsade rosetter med densamma. Till dekoration använde jag vit marsipan och stansade ut snöflingor, blommor och bokstäver. Jag hade även silverpulver för att ge en frostig finish."

Frozentårta

Bidrag inskickat av Fadia Khoshaba till Årets Tårtmästare 2017

"Det här slottet är fyllt med dumlefluff och hallongromage. Täckt med sugarpaste, dekorationerna och tornen är gjort i midelkeringspasta."

Frost Elsa födelsedagstårta

Bidrag inskickat av May-Elin Schmidt Westgård till Årets Tårtmästare 2016

Chokladtårta fylld med vaniljsmörkräm. Täckt av vaniljsmörkräm innan dekorationen. Marsipan och fondant som ligger vågigt övanpå varandra runt om tårtan för att göra kjolen på klänningen levande.

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8717 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se