5 snygga Marsipantårtor

Här hittar du fem stycken snygga och inspirerande marsipantårtor, vad sägs om en Star Wars-tårta med Yoda, eller en vacker bröllopstårta i rosa? Tårtor till fest och kalas, till både stora och små!

5 snygga Marsipantårtor

Marsipan är populärt att dekorera tårtor och bakverk med, det är enkelt att jobba med och resultatet blir ofta både gott och vackert. Du kan enkelt kavla ut marsipanen för att täcka tårtor och cupcakes, eller för att skära eller stansa ut dina dekorationer med olika utstickare. Det går även bra att modellera figurer i marsipan.

Bröllopstårta i marsipan

Ljusa bottnar med färska bär och vaniljkräm. Alla dekorationer är modellerade i välsmakande marsipan. Tårtmakaren heter Susse Svensson.

Födelsedagstårta Star Wars

Födelsedagstårta som är spacklad med grädde och täckt med marsipan Toppad med dekorationer i sugarpaste, flowerpaste och kristyr. Vaniljbottnar fyllda med mjölkchokladfluff och hallonmousse. Tårtmakaren heter Maria Johansson.

Monsters Inc-tårta

Våningstårta med luftiga chokladbottnar fyllda med en fräsch hallonmousse. Nedre tårtan är spritsad med en marshmallowfrosting och övre tårtan är täckt och dekorerad med marsipan och sockerpasta. Tårtmakaren heter Joanna Fransson.

R2D2-tårta

Vaniljbotten fylld med jordgubbsmousse och blåbärsmousse, täckt och dekorerad med marsipan och livsmedelspennor. Ben och huvud har en stomme av Rice Krispies treats. Tårtmakaren heter Helena Jansson.

Resväsktårta

Vaniljbotten fylld med chokladkräm och hallon. Tårtan är täckt och dekorerad med marsipan och guld-livsmedelsfärg. Tårtmakaren heter Helena Jansson.

Kategorier: Tårtor

Dela

6718 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Christer... 2018/04/26
Femstjärnig
Snabb leverans. Har rigt er omm pappersfaktura så att jag kan betala.
Fatima Mohamad 2018/04/26
Baking
Allt man kan hitta här Jag blev glad med min griger
Tant Brun 2018/04/25
Lätt!!
Snabb, lätt och proffsigt!
Chokladnomad.... 2018/04/25
Service
Snabb och lättsam sevice. Aldrig några problem, och en välfylld webbutik. Tack för god service och bra grejor!
Sven 2018/04/25
Äggkoppar och provsticka
Allt kom i perfekt skick! Och snabbt som vanligt. Jag fick e-post 1 timmer efter beställningen att mitt paket var...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.77