5 snygga Marsipantårtor

Här hittar du fem stycken snygga och inspirerande marsipantårtor, vad sägs om en Star Wars-tårta med Yoda, eller en vacker bröllopstårta i rosa? Tårtor till fest och kalas, till både stora och små!

5 snygga Marsipantårtor

Marsipan är populärt att dekorera tårtor och bakverk med, det är enkelt att jobba med och resultatet blir ofta både gott och vackert. Du kan enkelt kavla ut marsipanen för att täcka tårtor och cupcakes, eller för att skära eller stansa ut dina dekorationer med olika utstickare. Det går även bra att modellera figurer i marsipan.

Bröllopstårta i marsipan

Ljusa bottnar med färska bär och vaniljkräm. Alla dekorationer är modellerade i välsmakande marsipan. Tårtmakaren heter Susse Svensson.

Födelsedagstårta Star Wars

Födelsedagstårta som är spacklad med grädde och täckt med marsipan Toppad med dekorationer i sugarpaste, flowerpaste och kristyr. Vaniljbottnar fyllda med mjölkchokladfluff och hallonmousse. Tårtmakaren heter Maria Johansson.

Monsters Inc-tårta

Våningstårta med luftiga chokladbottnar fyllda med en fräsch hallonmousse. Nedre tårtan är spritsad med en marshmallowfrosting och övre tårtan är täckt och dekorerad med marsipan och sockerpasta. Tårtmakaren heter Joanna Fransson.

R2D2-tårta

Vaniljbotten fylld med jordgubbsmousse och blåbärsmousse, täckt och dekorerad med marsipan och livsmedelspennor. Ben och huvud har en stomme av Rice Krispies treats. Tårtmakaren heter Helena Jansson.

Resväsktårta

Vaniljbotten fylld med chokladkräm och hallon. Tårtan är täckt och dekorerad med marsipan och guld-livsmedelsfärg. Tårtmakaren heter Helena Jansson.

Kategorier: Tårtor

Dela

6120 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.8 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Ingela Dahlström 2018/01/20
3 staplingsbara galler
Gallerna fungerade perfekt att lägga mina knäckebröd för torkning på.
Sandra 2018/01/19
Fem stjärnor
Bra saker och snabb leverans
Emma 2018/01/18
Snabbast leverans
Alltid snabbast
Britt-Marie L 2018/01/18
Snabbt
Det är alltid lika roligt att öppna paketen. Även om jag vet vad som finns i så är det löjligt spännande. Man blir...
Annelie 2018/01/18
Bröllop med nötallergiker
jag letade efter en färgpasta utan nötter och det har varit svårt att hitta det när jag väl la märke till att det ens...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.77