5 snygga Marsipantårtor

Här hittar du fem stycken snygga och inspirerande marsipantårtor, vad sägs om en Star Wars-tårta med Yoda, eller en vacker bröllopstårta i rosa? Tårtor till fest och kalas, till både stora och små!

5 snygga Marsipantårtor

Marsipan är populärt att dekorera tårtor och bakverk med, det är enkelt att jobba med och resultatet blir ofta både gott och vackert. Du kan enkelt kavla ut marsipanen för att täcka tårtor och cupcakes, eller för att skära eller stansa ut dina dekorationer med olika utstickare. Det går även bra att modellera figurer i marsipan.

Bröllopstårta i marsipan

Ljusa bottnar med färska bär och vaniljkräm. Alla dekorationer är modellerade i välsmakande marsipan. Tårtmakaren heter Susse Svensson.

Födelsedagstårta Star Wars

Födelsedagstårta som är spacklad med grädde och täckt med marsipan Toppad med dekorationer i sugarpaste, flowerpaste och kristyr. Vaniljbottnar fyllda med mjölkchokladfluff och hallonmousse. Tårtmakaren heter Maria Johansson.

Monsters Inc-tårta

Våningstårta med luftiga chokladbottnar fyllda med en fräsch hallonmousse. Nedre tårtan är spritsad med en marshmallowfrosting och övre tårtan är täckt och dekorerad med marsipan och sockerpasta. Tårtmakaren heter Joanna Fransson.

R2D2-tårta

Vaniljbotten fylld med jordgubbsmousse och blåbärsmousse, täckt och dekorerad med marsipan och livsmedelspennor. Ben och huvud har en stomme av Rice Krispies treats. Tårtmakaren heter Helena Jansson.

Resväsktårta

Vaniljbotten fylld med chokladkräm och hallon. Tårtan är täckt och dekorerad med marsipan och guld-livsmedelsfärg. Tårtmakaren heter Helena Jansson.

Kategorier: Tårtor

Dela

Sök recept

Kategorier

5398 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.8 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Karin 2017/11/20
Helnöjd
Otroligt snabb leverans! Suveräna grejer!
Carina Tropp /... 2017/11/20
Lyckad Ljuvlig Kola
Jag köpte karamelpapir och det blev verkligen en lydig känsla över kolan! Tack för ett superbra bemötande av...
Helena Larsson 2017/11/20
Smidigt att returnera
Beställde fel vara men inga problem att skicka tillbaka. Tog dock längre tid att få varan än angivet i beställningen.
Karin Kock-Larsen 2017/11/20
Presentkort
Det gick snabbt och var enkelt att beställa
Maria Andersson 2017/11/20
Handel
Det är lätt att handla och varorna kommer snabbt till mig .Varor som jag har handlat hos er har alltid varit till...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.77