Börja med att förbereda After Eight fluffet:
Skär 16 After Eight till mindre bitar och lägg i en skål.
Värm grädde tills det nästan kokar. Låt det inte koka upp.
Häll grädden över After Eighten och rör om tills chokladen smält och det blandat sig.
Låt stå i kylen i minst 2 timmar tills blandningen blivit riktigt kall.
Fortsätt med att göra kladdkakan:
Sätt ugnen på 175 grader
Smöra och bröa en springform
Skär After Eighten i bitar.
Smält smöret i en kastrull, blanda i hälften av After Eighten i smöret när smöret smält klart. Spara resten av After Eighten.
Vispa ägg och socker poröst
Blanda samman alla de torra ingredienserna i en skål med en gaffel.
Blanda samman smöret och de torra ingredienserna med äggsmeten. Blanda försiktigt.
Rör ner resterande After Eighten i smeten.
Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter.
Medan kakan svalnar vispa grädden med after eight till önskad konsistens.
Bred på fluffet på kladdkakan eller servera vid sidan om.