Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Babytårtor - Blå

Inspirerande babytårtor i blått. Tårtor till babyshower, dop och andra festliga tillfällen. alla med en sak gemensamt - Tårtorna är blå!

0 av 5 (0 recensioner)

Blå babytåror

Flera fina babytårtor med temat blå. Tårtor gjorda i sockerpasta och marsipan och dekorerade så fint. Inspireras till babyshower, dop och kalas. Vi har även ett gäng fina babytårtor i rosa här!

Baby Cake

Tårtan var chokolad med vaniljsmak med vllnötter.

Insänd av Nejra Rakovic

Blue nalle tårta

Cake med valnötter och nutella.

Insänd av Nejra Rakovic

Babyshower, Baby butt

Tårtan har sockerkaksbotten fylld med lemoncurd och färskostfyllning gjord på grädde, philadelphia, blåbär, smör, vanilj och florsocker. Täckt med sockerpasta enligt kunds önskemål.

Insänd av Sara Jarhage

Babyshower tårta

Tårta täckt med sugarpaste och dekorationer av sugarpaste. Tårtan innehåller Vaniljbottnar fyllda med klassisk vaniljkräm och bärmousse.

Insänd av Karolina Rudström

Babyshower

Den här tårtan består av vaniljbottnar och är fylld med vaniljkräm, jordgubbsmousse och chokladfluff. Spacklad med vaniljsmakande smörkräm och täckt med sockerpasta.

Insänd av Jessica Jansson

Babyshower med björnar

Min stil lägger sig ofta mot det enkla och stilrena i modelleringen – där det är desto viktigare att alla delar göra med största omsorg för att inte sticka ut fel. När den här förfrågan kom in med teddybjörnar blev jag därför väldigt glad, då dessa gör sig väldigt bra så! Det fick bli tre björnar i olika utföranden, och även några cupcakes i temat.

Insänd av Josefin Emteryd

Namngivningstårta i blått, vitt och silver

Innehållet är chokladbottnar, hallonmousse och mjölkchokladfluff. Spacklad med vit chokladsmörkräm och täckt med marsipan. Dekorationer i sugarpaste och gumpaste. Allt är handgjort och helt ätbart, allt utom floristtråden till ballongerna =)

Insänd av Sara Magnusson

It’s a boy

En underbar tårta för att hylla den blivande mamman och kommande barnet. Tårtbottnar gjorda enligt tre lika delar principen. Fylld med hallonmousse och en underbart god nutellakräm. Tårtan är täckt med sockerpasta samt alla blommor och bandet.

Insänd av Maria Vadera

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8707 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se