Kontakta oss
Prisjakt
4.62 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Tårta till Babyshower

Ska du baka tårta till Babyshower? Här har vi samlat sju stycken snygga, fantasirika Babyshowertårtor som du kan använda som inspiration!

3.67 av 5 (3 recensioner)
Tårta till Babyshower

Dags för babyshower

När en ny liten person kommer till världen ska det såklart firas! En babyshower håller man innan barnet är fött för att fira mamman och den kommande familjemedlemmen.

Tårtor, cupcakes, cake pops och kakor är vanligt förekommande på babyshowern, och hos oss på lyckasmedmat.se hittar du såklart allt du kan tänkas behöva för att baka och dekorera riktigt snygga tårtor!
Se allt till babyshower här!

Babyshower tårta

Vi har samlat ett gäng snygga babyshowertårtor som du kan använda som inspiration inför ditt egna tårtbak! Dessa babyshowertårtor är täckta och dekorerade med sockerpasta och/eller marsipan. Tips! Sockerpasta är lite slätare och lite mer elastisk än marsipan, och passar riktigt bra till dekorationer.

Dekorationerna på tårtor till babyshower föreställer oftast en baby, söta djur i form av nallar, elefanter eller liknande, små skor är också väldigt populärt! Även tårtor i form av en gravidmage är väldigt vanligt förekommande. Vet inte föräldrarna könet på barnet så kan man avslöja det på insidan av tårtan genom att färga fyllningen i rosa eller blått. Kolla in de fantasifulla tårtorna i det här inlägget och låt dig inspireras!

Babyshower

Babyshower- nalle med nuttfilt

Rosa velvetbottnar fyllda med hallonmousse och vit chokladmousse. Spacklad med marängsmörkräm och täckt med marsipan. De stickade detaljerna av marsipan är gjorda i silikonform. Nallen är handgjord i modelleringspasta och målad med ätbara pulverfärger. Övriga dekorationer i sockerpasta. Handmålad text. Tårtskaparen heter Karin Frykevall Svensson

Mr Boss tårta Babyshower

Mr Boss tarta Babyshower

Babyshowertårta gjord för den allra coolaste lilla storstadsbäbisen och den blivande bossen i hemmet, inskickad av Wid Maghraoui. Fyra sega chokladbottnar med tre olika fyllningar som kompletterar varandra i smakerna - glasskräm med egengjord vaniljkräm, hallonmousse samt vitchokladfluff. Tårtan har fått stå till sig över natten för att framhäva smakerna i kombination med tårtbottnarna. Spacklad med mjölkchokladganache. Täckt med sockerpasta med vaniljsmak som marmorerats i olika nyanser av grått. Själva tårtan har på framsidan formats som en tuxedo, med detaljer av sockerpasta samt sockerpärlor. Utöver det har matchande detaljer gjorts av gumpaste som formats till babysneakers och en matchande fluga i marmorerad blå färg. Detaljer på tårtan har framhävts med hjälp av lustre dust i silver.

Babyshower

Babyshower

Tårtbotten är en välsmakande, läcker vaniljtårta, som fylls i flera lager med vaniljkräm , vispad grädde, tropiska frukter som ananas, mango, papaya och cantaloupemelon. Tårtbotten bakas i halvcirkelformade former. Efter att tårtan fyllts, täcktes den med lager av jordgubbsmörkräm och fondant och dekorerad med dekorationer i sugarpaste. Insänd av May-Elin Schmidt Westgård.

Drake

Drake

Chokladbottnar fyllda med mörk chokladganache och färska hallon. Spacklad med mörk chokladganache, täckt med sockerpasta och airbrushmålad. Draken är handgjord i modelleringspasta och målad med ätbara pulverfärger. Vingarna dekorerade med ätbart glitter. Bokstäver och övriga dekorationer i sockerpasta, samt dekorationssocker och stjärnströssel. Inspiration till draken från ett designpapper. Tårtskaparen heter Karin Frykevall Svensson

Babyshower tårta

Babyshower

Tårta till en babyshower i form av en gravidmage, Insänd av Sümeyye Yildiz. Denna tårta innehåller saftiga vaniljbottnar, fylld med glasskräm och hallonmousse. Den är täckt med smörkräm och dekorerad med sockerpasta.

Baby

Baby - sprinkels

En tårta i två våningar. Bottnar av brownie och chokladsockerkaka och fyllningar bestående av hallon och vaniljmousse. Nedre tårtan är täckt med först smörkräm för stabiliteten när det är en våningstårta och sen marängsmörkräm som i sin tur är täckt med strössel. Övre våningen är täckt med sockerpasta och dekorationerna är i sockerpasta och strössel. Insänd av Lisa Sundberg.

Babyshower Sky Pie

Babyshower Sky Pie

Ljusa tårtbottnar fylld med chocklad, vit chocklad, oreo med hallon, mango och passionfrukt och päron Spacklad med ganache och täckt med sockerpasta. Inskickad av Anna Marczak.

Babyshower tårta

Babyshower tarta

Stilren babyshowertårta till en blivande liten tjej! Tårtan är täckt med marsipan och fylld med ljusa chokladbottnar, mjölkchokladmousse med daimbitar och halloncurd! Dekorationer gjorda i sockerpasta. Inskickad av Malin Sundberg

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8802 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se