Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Kök och Bakredskap
  •  Med omgående leverans
  •  120 dagar öppet köp

Bamsetårtor - Tårtor med Bamse

Världens starkaste björn! Bamse är en tecknad barnserie skapade av Rune Andréasson. Den första serien kom 1966 och är lika älskad av barn nu som då!

0 av 5 (0 recensioner)

Bamse är en välkänd liten brunbjörn som blir världens starkaste när han äter av Farmors Dunderhonung! Alla barn har någon gång träffat på Bamse och hans vänner Lille Skutt, Skalman, Katten Jansson, Husmusen, Farmor, Vargen och alla de andra karaktärerna i Bamse. Historien och Bamse började år 1966 och blev snabbt en populär tecknad serie för alla barn. Vi vill ge er lite inspiration till en Bamsetårta och har här nedan samlat några riktigt snygga och välgjorda tårtor med bamse och hans vänner.

Världens starkaste björn!

Bilden inskickad av Malin Sundberg
"En nästan “levande” bamse i 3D format! Vaniljbottnar fyllda med jordgubbskompott, färska jordgubbar och glasscreme! Täckt med marsipan och detaljer gjorda i sockerpasta och marsipan."

Bamse med vänner

Bilden är inskickad av Isabella Sandberg
"Bamse på en stubbe gjord av marsipan och målad med pastafärg. Alla dekorationer är gjorda av sockerpasta. Inuti tårtan finns tårtbotten med hallonmousse och passionsfrukt mousse. Tårtan är spacklad med marängsmörkräm med vitchokladsmak."

Bamsetårta

Bilden är inskickad av Anna Grund
"Tårtan består av vaniljbottnar och är fylld med vaniljmousse och hallonmousse och spacklad med smörkräm och täckt med sockerpasta. Alla dekorationer är handgjorda i sockerpasta."

Bamse och hans vänner

Bilden är inskickad av Malin Sundberg
Bamse, Skalman och Lille Skutt vid bamses hus! Vaniljbottnar fyllda med hallonmousse, dumlefluff och färska hallon! Tårtan är täckt med marsipan som pudrats med pulverfärg. Dekorationer gjorda i sockerpasta/modelleringspasta."

Bamsetårta

Bilden är inskickad av Caroline Björkqvist
"Tårta i två våningar med ljusa bottnar, fyllda med jordgubbsmousse och chokladmousse, enligt födelsedagsbarnets önskemål. Täckt med marsipan. Figurer och dekorationer i marsipan."

Bamse

Bilden är inskickad av Nettan Kniivilä
"Tårtanslagen är det perfekta tre lika receptet, den har två lager med fyllningar och första består av hallon/blåbär och grädde, plockade och kokta bär. Andra består av lemoncurd grädde. Spacklad med maräng smörkräm och täckt med marsipan. Figurerna är handgjorda i sockerpasta."

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8578 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se