Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

BATMAN-LÄDERLAPPEN

Batman är en superhjälte som i grunden är en vanlig människa utan superkrafter. Men med hård träning och tålamod så skapar han rättvisa och inger skräck i skurkarna som smyger runt i Gotham City om nätterna!

0 av 5 (0 recensioner)

BOM PAW BATMAN!

Vi har samlat tårtor med den mystiske superhjälten Batman som alltid kommer till undsättning . Kolla in inspiration till din framtida superhjältetårta! Klicka här >>

Batmantårta!

Bilden är inskickad av Nina Beckman
"En Batmantårta gjord på ljusa bottnar, nutellafluff, vaniljkräm och jordgubbsgrädde. Spacklad med grädde och täckt med sugarpaste."

Batman!

Bilden är inskickad av Maria Fredriksson
"2 våningstårta med vaniljbottnar, överdelen är fylld med jordgubbsmousse och chokladmousse, nederdelen är fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse. Spacklad med smörkräm och täckt med marsipan. Mun, ögon och märket är utskuret för hand i marsipan."

Superman vs Batman!

Bilden är inskickad av Irma Hajiric
"Vaniljbottnar med vitchoklad fylld med vaniljkräm och jordgubbsylt. Tårtan spacklad med smörkräm och dekorerad med Sockerpasta."

Superhjältetårta!

Bilden är inskickad av Kaisa Furberg
"Jag är en mamma som bakar/dekorerar tårta främst 3 gånger om året till mina tre små bustroll. När mellansonen skulle ha 5-årskalas önskade han sig en superhjältetårta med Superman, Spindelmannen och Batman. Såhär blev resultatet.Tårtan är täckt med sockerpasta och alla dekorationer är av sockerpasta förutom dockorna. Chokladbottnar med flera lager chokladkräm mellan."

Smashing into a new decade!

Bilden är inskickad av Lisa Gezici
"Att fylla 10 är ett stort steg, närmare tonåren och därmed också blivit “tvåsiffrig”. En sån speciell dag ska firas med en speciell tårta! Denna gjordes på chokladbottnar med daim och hallonfyllning. Den spacklades med marängsmörkräm, och Ja! jag fick hålla i vispen ett bra tag medan jag gjorde denna smörkräm. Varje dekoration har jag gjort på frihand för att efterlikna de kända hjältarnas symboler. Batman och Superman fick även en varsin “cape”. Handen är gjord utav Rice krispies, spacklad och sen täckt med sockerpasta. Därmed kan den också ätas. Handen är sedan skuggad med olika nyanser av grön pulverfärg."

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8705 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se