-
Rör ihop ägg, smält smör, vaniljextrakt och socker. Blanda mjöl, kakao och bikarbonat i en separat skål, och blanda sedan ihop med grundsmeten.
-
Sätt muffinsformar i en muffinsplåt och fyll dem till 3/4 delar med smeten.
-
Vanliga muffins gräddas i 180 grader i ca 20 minuter, minimuffins gräddas i 180 grader i 10 minuter, kontroller med provsticka
-
Topping
-
Koka ned saften från apelsinen till 1 msk återstår, passa hela tiden då det lätt bränns i kastrullen.
-
Vispa smör, florsocker, vaniljextrakt fluffigt blanda sedan i Philadelphiaost, apelsinskal och den reduserade apelsinsaften.
-
Fyll en engånsspritspåse och dekorera dina muffins med tyll 1M.
Paradiset för oss baknördar
Gediget, stort utbud för mig som är baknörd! Blixtsnabb levererans! Och samarbetsvillig kundtjänst när något gått...