Kontakta oss
Prisjakt
4.62 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Dinosaurietårtor och draktårtor

Här har vi samlat tårtor med dinosaurier och drakar för att ge dig inspiration. Drakar och dinosaurier är populära motiv och kan användas när det gäller teman som Game of Thrones tårtor, tårtor med figurer från Draktränaren eller kanske en Jurassic Park tårta.

0 av 5 (0 recensioner)
Dinosaurietårtor och draktårtor

Dinosaurietårta & Draktårta

Dinosaurietårtor är ett roligt projekt! Fantasin flödar och det finns oändligt med möjligheter hur man kan bygga upp tårtan. Vi har samlat några olika tårtor med dinosaurier för att sätta fart på din fantasi!

Komplettera kalaset med dinosauriekakor som du lätt fixar med våra dinosaurieutstickare. Dinosaurier och drakar är inte bara roliga motiv för de små, utan även ett populärt tema för series som Game of Thrones eller filmer som Draktränaren och Jurassic Park.

Det finns färdiga bakformar formade som dinosaurier. Om du inte vill bygga upp din egen form såklart! Baka tårtan i en sådan form och täck och dekorera den med till exempel marsipan, sockerpasta eller spritsa på frosting.

Vill du inte göra så här avancerade tårtor som nedan så finns det ett perfekt cupcake-kit med dinosaurier som innehåller allt du behöver för att göra cupcakes!

Alla kalasartiklar till dino-kalaset hittar du i vår dinosaurie-kategori!

Lyckas med mat tipsar

Vi vill såklart att du ska lyckas med din dinosaurie- eller draktårta.

Läskigt fin dinosaurietårta

Läskigt fin dinosaurietårta

Bilden är inskickad av Jonna Sundbäck.
"Fyra årig pojke önskade sig en läskig dinosaurietårta till sitt födelsedagskalas. Täckt av marsipan och dekorerad med sugarpaste och ätbara pulverfärger. Sanden är farinsocker.
Min tolkning av en klassisk drottningtårta. Vaniljbottnar, drottningsylt och vaniljgrädde.

Spritsad dinosaurietårta

Spritsad dinosaurietårta

Bilden är inskickad av Anja Rodemar
"Tårtan består av mjuk pepparkaka som jag skurit och byggt ihop grundstommen av. Denna har jag sedan täckt och dekorerat med grädde som jag färgat grönt. Taggarna på ryggen är vit sockerpasta." Här hittar du spritsar och tyllar så du också kan spritsa snygga detaljer på dina tårtor!

Lego Elves - draktårta

 Lego Elves - draktårta

Bilden inskickad av Jenny Johansson
"Sockerkaksbottnar med smak av vanilj, fylld med vit chokladmousse samt hallonmousse. Spacklad med italiensk marängsmörkräm och täckt med marshmallowfondant. Dekoration gjord av rice krispiestreat och marshmallowfondant."

Verklighetstrogen dinosaurietårta

 Verklighetstrogen dinosaurietårta

Bilden är inskickad av Brenda Hilding
"En häftig dinosaurietårta helt ätbar som jag gjorde för länge sedan. Chokladbottnar fyllda med zoofluff och daimfluff, dinosauriehuvud är gjord med rice krispies treat spacklat med marängsmörkräm och täck med choklad fondant som sedan handmålades för att få mer verklig färg."

Prinsesstårta i form av dinosaurie

Prinsesstårta i form av dinosaurie

Bilden är inskickad av Alicja Domanska
"Den enda smaken av tårtor Nataniel tycker om är prinsesstårtor. Därför innehöll tårtar ljusa tårtbottnar, vaniljkräm och vispgrädde med färska hallon. Jag lyckades trots den mjuka och känsliga innehållet att forma den stora dinosaurien. Den var spacklad med mjuk marängsmörkräm och täckt med sockerpasta. Jag har även sprayat dinosauriens hud med aerograf för att den skulle se mer levande och realistiskt ut."

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8802 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se