Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Elsa tårtor

Prinsessan Elsa har berört och inspirerat människor sen 2013. Här har vi samlat inspiration till magiska tårtor till hennes ära!

3.67 av 5 (3 recensioner)

Elsatårtor från filmen Frost

Frost-filmerna har slagit igenom stort bland de små. Många önskar sig en Elsatårta till födelsedagen. Här kan du inspireras av 8 vackra tåror. Vill du se ännu fler Frosttårtor så har vi ett helt eget inlägg om det här: Inspirerande Frost-tårtor!

Slå dig fri!

Insänd av: Farwah Hasnain

Frost Tårta

"Vaniljbottnar med jordgubbsmousse och mjölkchokladmousse. Täckt med marsipan och oblatbild av Elsa i Frost"

Tårtan är inskickad av Jonna Hemmingsson

Frostig tårta

Glutenfria tårtbottnar, fylld med hallon och dumlefluff, täckt med sockerpasta. Borstad med pearl pulverfärg för att få ett frostigt utseende och dekorerad med stjärnor uttryckta i sockerpasta, silvriga och metallicblå sockerkulor. Blev en mycket uppskattad tårta av mottagaren.

Insänd av: Katarina Lundborg

Frost Elsatårta

Ljusa sockerkaksbottnar, hallonmousse, chokladmousse och hela hallon som fyllning, spacklad med chokladsmörkräm och täckt med sugarpaste

Insänd av: Katja Hannu

Frost Elsa födelsedagstårta

Chokladtårtan är bakat I en speciell tårtform som blir till tårtans kjol. Chokladtårtan delas upp i fyra jämna delar som då är blivit fylld med vaniljsmörkräm. Ett hål skapas i mitten av tårtan där jag stoppade ner ena benet till Barbie. Det andra benet blev placerad utanför, och tårtan blev sen täckt av vaniljsmörkräm innan dekorationen. Jag skar slingor av marsipan och fondant som jag låg vågigt övanpå varandra runt om tårtan för att göra kjolen på klänningen levande.

Insänd av: May-elin Schmidt westgård

Elsa-tårta

Sockerkaksbotten, hallon-konfit, vaniljnamelaka, mango- och passionsfruktmousse. Täckt med mirrorglaze. Dekorerad med sockerpastadetaljer och isomalt.

Insänd av: Mattias

Frozen castlecake

Tårtan är fylld med mörka chokladbottnar med vit chokladmousse samt en mjölkchokladganach.
Tårtan spacklades först med marängsmörkräm där efter täcktes den med Wiltons sockerpasta. Samtliga dekorationer är gjort med sockerpasta- med undantag för tornen som även innehåller pappersrullar som stöd samt glasstrutar som topp. Varenda liten detalj på tårtan är gjort med kärlek i hopp om att uppfylla min systerdotters drömtårta.

Insänd av: Josefine Vestlund

Elsa

Elsa-för första gången nånsin!
Saftig chokladbottentårta fylld med frisk hallonmousse och len chokladkrossmousse med färska hallon insprängd i chokladen.
Täckt med smörkräm och därpå
klänning/underkjol och detaljer i sockerpasta från underbara Funcake.
6åringen som beställt tårtan var mer än nöjd! Min första av detta slag.

Insänd av: Sandra PerssonKategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8717 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se