Fem Fantasifulla Barntårtor

Här hittar du fem färgglada och fantasifulla barntårtor - använd dem som inspiration när du själv ska baka och dekorera tårtor till födelsedagskalaset!

Fem Fantasifulla Barntårtor

Fantasin kan flöda fritt!


Alla älskar att baka barntårtor, fantasin flödar och utmaningen ger dig en adrenalinkick. Att se sitt barns ansikte stråla när tårtan bärs fram är en oslagbar känsla!

När fantasin är i full gång finns det inga gränser, det går att göra oändligt med vackra skapelser och bakverk som pryder fikabordet på kalaset. Vi vill såklart hjälpa dig så mycket vi bara kan med produkter som får dig att stråla som en sol!

Underbara sockerpasta


Alla dessa barntårtor i alla färger och former är vackra att se på och ett nöje att skapa! De här tårtorna vi har tagit med här är skapade i sockerpasta i alla olika färger. Sockerpastan är väldigt uppskattat att jobba med eftersom den är lätt att forma och torkar fort så dina skapelser får en snygg finish. Du kan smaksätta din sockerpasta med olika smaker av LorAnn, det finns allt från Chocolate Chip eller Caramel till Jordgubb eller Bubbelgum! Vill du köpa vit sockerpasta och färga in eller om du vill måla dina skulpturer så kan vi varmt rekommendera att färga in sockerpastan med Pastafärg eller att måla med Rainbow Dust olika pulverfärger och glitter.

Vi har även ett stort utbud av olika Cake toppers som kan hjälpa dig i skapandet av den perfekta tårtan!

Cake toppers hittar du här!

Födelsedagstårta Buzz

En rolig tårta med Buzz Lightyear från filmerna Toy Story. Tårtan är spacklad med grädde och täckt med sockerpasta, dekorationer i sockerpasta och kristyr, samt godislinser. Tårtan är gjord på vaniljbottnar och fylld med jordgubbsmousse och Marabou mjölkchokladmousse. Tårtan är gjord av Maria Johansson.

Födelsedagstårta Teletubbies

Teletubbies-tårta täckt med chokladganache och sockerpasta, dekorerad med Teletubbies-figurer och andra dekorationer i sockerpasta. Bakad på chokladbottnar och fylld med chokladmousse med Toblerone. Tårtan är gjord av Annalisa Sundström.

Cirkustårta

Tårtan är en regnbågstårta med glutenfria bottnar. Fylld med glasskräm smaksatt och färgad med blåbär, passionsmousse och en orange färgad vit chokladmousse. Tårtan är täckt med sockerpasta och alla dekorationer är även de gjorda i sockerpasta. Tårtan är gjord av Ulrika Lind.

Rosa Slott

Denna tårta är gjord på en cake dummy. Slottet är klätt med sockerpasta och dekorationerna är gjorda i sockerpasta, taken är av glasstrutar, färgad kristyr till de spritsade dekorationerna. Tårtan är gjord av Åsa Hansen-Gerdin.

Tvåvåningstårta Prinsessa

Tvåvåningstårta till en 4-åring. Tårtan är täckt med marsipan och toppad med dekorationer av sockerpasta. Prinsessan är även den i sockerpasta och ansiktet målat med pastafärg, 4:an är pudrad med ätbart rosa glitter. Bottnarna är hembakade vaniljbottnar som även var färgade rosa och fyllda med rårörda blåbär och vaniljmousse. Tårtan är gjord av Carolin Källström Jörgensen.

Kategorier: Mat och bakningstips , Tårtor

Dela

Sök recept

Kategorier

5398 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.8 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Karin 2017/11/20
Helnöjd
Otroligt snabb leverans! Suveräna grejer!
Carina Tropp /... 2017/11/20
Lyckad Ljuvlig Kola
Jag köpte karamelpapir och det blev verkligen en lydig känsla över kolan! Tack för ett superbra bemötande av...
Helena Larsson 2017/11/20
Smidigt att returnera
Beställde fel vara men inga problem att skicka tillbaka. Tog dock längre tid att få varan än angivet i beställningen.
Karin Kock-Larsen 2017/11/20
Presentkort
Det gick snabbt och var enkelt att beställa
Maria Andersson 2017/11/20
Handel
Det är lätt att handla och varorna kommer snabbt till mig .Varor som jag har handlat hos er har alltid varit till...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.77