Kontakta oss
Prisjakt
4.62 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Fantasifull Barntårta

Här hittar du fem färgglada och fantasifulla barntårtor - använd dem som inspiration när du själv ska baka och dekorera tårtor till födelsedagskalaset!

5 av 5 (1 recension)
Fantasifull Barntårta

Fantasin kan flöda fritt!


Alla älskar att baka barntårtor, fantasin flödar och utmaningen ger dig en adrenalinkick. Att se sitt barns ansikte stråla när tårtan bärs fram är en oslagbar känsla!

När fantasin är i full gång finns det inga gränser, det går att göra oändligt med vackra skapelser och bakverk som pryder fikabordet på kalaset. Vi vill såklart hjälpa dig så mycket vi bara kan med produkter som får dig att stråla som en sol!

Underbara sockerpasta


Alla dessa barntårtor i alla färger och former är vackra att se på och ett nöje att skapa! De här tårtorna vi har tagit med här är skapade i sockerpasta i alla olika färger. Sockerpastan är väldigt uppskattat att jobba med eftersom den är lätt att forma och torkar fort så dina skapelser får en snygg finish. Du kan smaksätta din sockerpasta med olika smaker av LorAnn, det finns allt från Chocolate Chip eller Caramel till Jordgubb eller Bubbelgum! Vill du köpa vit sockerpasta och färga in eller om du vill måla dina skulpturer så kan vi varmt rekommendera att färga in sockerpastan med Pastafärg eller att måla med Rainbow Dust olika pulverfärger och glitter.

Vi har även ett stort utbud av olika Cake toppers som kan hjälpa dig i skapandet av den perfekta tårtan!

Cake toppers hittar du här!

Födelsedagstårta Buzz

Födelsedagstårta Buzz

En rolig tårta med Buzz Lightyear från filmerna Toy Story. Tårtan är spacklad med grädde och täckt med sockerpasta, dekorationer i sockerpasta och kristyr, samt godislinser. Tårtan är gjord på vaniljbottnar och fylld med jordgubbsmousse och Marabou mjölkchokladmousse. Tårtan är gjord av Maria Johansson.

Födelsedagstårta Teletubbies

Födelsedagstårta Teletubbies

Teletubbies-tårta täckt med chokladganache och sockerpasta, dekorerad med Teletubbies-figurer och andra dekorationer i sockerpasta. Bakad på chokladbottnar och fylld med chokladmousse med Toblerone. Tårtan är gjord av Annalisa Sundström.

Cirkustårta

Cirkustårta

Tårtan är en regnbågstårta med glutenfria bottnar. Fylld med glasskräm smaksatt och färgad med blåbär, passionsmousse och en orange färgad vit chokladmousse. Tårtan är täckt med sockerpasta och alla dekorationer är även de gjorda i sockerpasta. Tårtan är gjord av Ulrika Lind.

Rosa Slott

Rosa Slott

Denna tårta är gjord på en cake dummy. Slottet är klätt med sockerpasta och dekorationerna är gjorda i sockerpasta, taken är av glasstrutar, färgad kristyr till de spritsade dekorationerna. Tårtan är gjord av Åsa Hansen-Gerdin.

Tvåvåningstårta Prinsessa

Tvåvåningstårta Prinsessa

Tvåvåningstårta till en 4-åring. Tårtan är täckt med marsipan och toppad med dekorationer av sockerpasta. Prinsessan är även den i sockerpasta och ansiktet målat med pastafärg, 4:an är pudrad med ätbart rosa glitter. Bottnarna är hembakade vaniljbottnar som även var färgade rosa och fyllda med rårörda blåbär och vaniljmousse. Tårtan är gjord av Carolin Källström Jörgensen.

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8792 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se