Kontakta oss
Prisjakt
4.71 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Fortnitetårtor

En Fortnite tårta finns det nog många som önskar sig till sin födelsedag! Här kommer därför ett gäng Fortnitetårtor som du kan inspireras av.

4 av 5 (2 recensioner)

Fortnite är onlinespelet som har blivit en stor favort hos många barn. Därför har temat blivit allt mer populärt på kalas. Vi har här samlat några Fortnitetårtor som du kan inspireras av. Den som får en sådan tårta lär inte bli besviken...

Göra en Fortnite tårta

När du ska göra en Fortnite tårta är det egentligen bara stor kreativitet och fantasi som behövs. Kanske kan du även ta hjälp av barnen för att få ideér för hur den ska se ut (de brukar ha stenkoll). Tårtan kan till exempel täckas med sockerpasta eller marsipan och figurer och dekorationer kan göras med samma sak eller med exempelvis modelleringspasta.

All in Fortnite

Tårtan är inskickad av Markus Eriksson


"Vaniljbottnar varvade med vanilj o hallonmousse, spacklad i en fläder/citrus frosting (marängsmörkräm) klädd(marsipan) o dekorerad i modelleringspasta (Laman), modelleringschoklad(bron, kistan och pick axen), marsipan o sockerpasta(övrig dekor) samt spritsad i en grönfärgad citrus/citronfrosting!."

Fortnite-fiesta

 Tårtan är inskickad av Therese Salmi

"Chokladbottnar med oreofrosting och jordgubbskompott. Täckt med smörkräm och dekorerad med sockerpasta och kaksmulor. Tårtan fick betyget “godast och snyggast i världen” av de 9-åriga gästerna på kalaset."

Fortnite våningstårta

 Tårtan är inskickad av Maria Kauppi

"Vaniljbottnar fyllda med hallonmousse och dumlefluff. Spacklad med vaniljsmörkräm och täckt med marsipan. All dekoration är handgjorda av mig."

Fortnite tårta

 Tårtan är inskickad av Zaneta Sadik-Krawiec

"Tårtan är täckt av grädde och mascarpone blandat med blå färg från ”Rainbow Dust”.
Dekorerat med små dekorationer gjorda av sockerpasta från ”Renshaw” och även ” Fun Cakes”. Uppe på tårtan och på sidan bild av spelet ” Fortnite” gjort av sockerpasta och lite strössel. Tårtan innehåller vaniljkräm och en jordgubb-hallon kräm. Botten bakat av vetemjöl, potatismjöl, ägg, vaniljsocker, strösocker och färgat med färg från ” Rainbow Dust”."

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8626 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se