Kontakta oss
Prisjakt
4.62 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp
CategoriesClass {#715
  +id: 3
  +id_shop: "1"
  +title: "Frukostbröd"
  +meta_title: "Recept Frukostbröd"
  +meta_description: "Recept på nyttiga och rejäla frukostbröd. Spara tid på morgonen med kalljästa frukostbröd, formfranskor eller scones utan jäst!"
  +meta_keywords: "Bakredskap>Bunkar och Skålar | Textil>Kökshandduk  | Bakredskap>Jäskorgar "
  +link_rewrite: "frukostbrod"
  +description: """
    <p>Det finns v&auml;l ingenting b&auml;ttre &auml;n att vakna p&aring; morgonen till nybakat frukostbr&ouml;d? F&ouml;rbered kallj&auml;sta br&ouml;d som du gr&auml;ddar snabbt p&aring; morgonen, g&ouml;r goda scones utan j&auml;st p&aring; nolltid eller spendera lite extra tid p&aring; helgerna och baka dina favorit frukostfrallor. Har du br&aring;ttom p&aring; vardagarna, baka ditt egna formbr&ouml;d, frys ned det i skivor och rosta det p&aring; morgonen. Servera med ditt favoritp&aring;l&auml;gg och m&ouml;t dagen m&auml;tt och bel&aring;ten!</p>\r\n
    <h2>Kallj&auml;st frukostbr&ouml;d</h2>\r\n
    <p>Oftast s&aring; brukar br&ouml;d j&auml;sa i rumstemperatur i tv&aring; omg&aring;ngar i 30-60 minuter. Kallj&auml;st br&ouml;d &auml;r precis som det l&aring;ter br&ouml;d som f&aring;r j&auml;sa kallt till exempel i kylsk&aring;p under en l&auml;ngre tid. Det tar ungef&auml;r 8 timmar att kallj&auml;sa ett br&ouml;d, vilket passar perfekt f&ouml;r frukostbr&ouml;d. Ett kallj&auml;st frukostbr&ouml;d &auml;r f&auml;rdigj&auml;st och klart f&ouml;r gr&auml;ddning n&auml;r du vaknar p&aring; morgonen. Ett frukostbr&ouml;d som &auml;r kallj&auml;st har hunnit utveckla smakerna mer och dess glutentr&aring;dar har blivit starkare vilket ger dig ett extra smakrikt rustikt br&ouml;d med lite segare konsistens.</p>\r\n
    <h2>Frukostbr&ouml;d som &auml;r gott och nyttigt</h2>\r\n
    <p>Man brukar s&auml;ga att frukost &auml;r dagens viktigaste m&aring;l och i ditt egna frukostbr&ouml;d styr du inneh&aring;llet helt sj&auml;lv. Baka rej&auml;la nyttiga frukostbr&ouml;d p&aring; r&aring;g eller havre, l&auml;gg till olika n&ouml;tter och fr&ouml;n, frukt och b&auml;r eller n&aring;gonting annat i din smak. Du slipper on&ouml;diga tillsatser som kan finnas i fabriksbakat br&ouml;d och &auml;r garanterad ett nyttigt frukostbr&ouml;d med riktigt bra r&aring;varor och smak.</p>\r\n
    <h3>Lyckas med mat tipsar</h3>\r\n
    <ul>\r\n
    <li>V&auml;lj rej&auml;la mj&ouml;l och ingredienser som r&aring;gkross, grahamsmj&ouml;l och havre s&aring; h&aring;ller du dig m&auml;tt l&auml;nge med ditt frukostbr&ouml;d. Toppa med nyttiga fr&ouml;n eller n&ouml;tter f&ouml;r extra h&auml;lsopo&auml;ng!</li>\r\n
    <li>Ett kallj&auml;st br&ouml;d j&auml;ser under natten och &auml;r f&auml;rdig f&ouml;r gr&auml;ddning p&aring; morgonen n&auml;r du vaknar, smidigt och tidsbesparande.</li>\r\n
    <li>Har du riktigt br&aring;ttom eller &auml;r riktigt hungrig, baka ett frukostbr&ouml;d utan j&auml;st som till exempel scones.</li>\r\n
    <li>Till lite l&ouml;sare degar rekommenderar vi att du anv&auml;nder en <a href="https://www.lyckasmedmat.se/112-jaskorgar">j&auml;skorg f&ouml;r ett h&ouml;gre och finare br&ouml;d</a>.</li>\r\n
    </ul>
    """
  +actif: "1"
  +parent: "4"
  +image_presente: true
  +position: "13"
  +group: []
  +is_recipe: "0"
  #table: "prestablog_categorie"
  #identifier: "id_prestablog_categorie"
  #id_lang: 6
  +id_shop_list: []
  #get_shop_from_context: true
  #fieldsRequired: array:2 [
    0 => "id_shop"
    1 => "actif"
  ]
  #fieldsSize: []
  #fieldsValidate: array:5 [
    "id_shop" => "isunsignedInt"
    "actif" => "isBool"
    "parent" => "isUnsignedId"
    "position" => "isUnsignedId"
    "is_recipe" => "isBool"
  ]
  #fieldsRequiredLang: []
  #fieldsSizeLang: array:5 [
    "title" => 255
    "meta_title" => 255
    "meta_description" => 255
    "meta_keywords" => 255
    "link_rewrite" => 255
  ]
  #fieldsValidateLang: array:6 [
    "title" => "isString"
    "meta_title" => "isString"
    "meta_description" => "isString"
    "meta_keywords" => "isString"
    "link_rewrite" => "isLinkRewrite"
    "description" => "isString"
  ]
  #tables: []
  #webserviceParameters: []
  #image_dir: null
  #image_format: "jpg"
  #translator: null
  #def: array:6 [
    "table" => "prestablog_categorie"
    "primary" => "id_prestablog_categorie"
    "multilang" => true
    "fields" => array:11 [
      "id_shop" => array:3 [
        "type" => 1
        "validate" => "isunsignedInt"
        "required" => true
      ]
      "actif" => array:3 [
        "type" => 2
        "validate" => "isBool"
        "required" => true
      ]
      "parent" => array:2 [
        "type" => 1
        "validate" => "isUnsignedId"
      ]
      "position" => array:2 [
        "type" => 1
        "validate" => "isUnsignedId"
      ]
      "title" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
        "size" => 255
      ]
      "meta_title" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
        "size" => 255
      ]
      "meta_description" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
        "size" => 255
      ]
      "meta_keywords" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
        "size" => 255
      ]
      "link_rewrite" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isLinkRewrite"
        "size" => 255
      ]
      "description" => array:3 [
        "type" => 6
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
      ]
      "is_recipe" => array:2 [
        "type" => 2
        "validate" => "isBool"
      ]
    ]
    "classname" => "CategoriesClass"
    "associations" => array:1 [
      "l" => array:3 [
        "type" => 2
        "field" => "id_prestablog_categorie"
        "foreign_field" => "id_prestablog_categorie"
      ]
    ]
  ]
  #update_fields: null
  +force_id: false
}
Frukostbröd

Frukostbröd

Det finns väl ingenting bättre än att vakna på morgonen till nybakat frukostbröd? Förbered kalljästa bröd som du gräddar snabbt på morgonen, gör goda scones utan jäst på nolltid eller spendera lite extra tid på helgerna och baka dina favorit frukostfrallor. Har du bråttom på vardagarna, baka ditt egna formbröd, frys ned det i skivor och rosta det på morgonen. Servera med ditt favoritpålägg och möt dagen mätt och belåten!

Kalljäst frukostbröd

Oftast så brukar bröd jäsa i rumstemperatur i två omgångar i 30-60 minuter. Kalljäst bröd är precis som det låter bröd som får jäsa kallt till exempel i kylskåp under en längre tid. Det tar ungefär 8 timmar att kalljäsa ett bröd, vilket passar perfekt för frukostbröd. Ett kalljäst frukostbröd är färdigjäst och klart för gräddning när du vaknar på morgonen. Ett frukostbröd som är kalljäst har hunnit utveckla smakerna mer och dess glutentrådar har blivit starkare vilket ger dig ett extra smakrikt rustikt bröd med lite segare konsistens.

Frukostbröd som är gott och nyttigt

Man brukar säga att frukost är dagens viktigaste mål och i ditt egna frukostbröd styr du innehållet helt själv. Baka rejäla nyttiga frukostbröd på råg eller havre, lägg till olika nötter och frön, frukt och bär eller någonting annat i din smak. Du slipper onödiga tillsatser som kan finnas i fabriksbakat bröd och är garanterad ett nyttigt frukostbröd med riktigt bra råvaror och smak.

Lyckas med mat tipsar

  • Välj rejäla mjöl och ingredienser som rågkross, grahamsmjöl och havre så håller du dig mätt länge med ditt frukostbröd. Toppa med nyttiga frön eller nötter för extra hälsopoäng!
  • Ett kalljäst bröd jäser under natten och är färdig för gräddning på morgonen när du vaknar, smidigt och tidsbesparande.
  • Har du riktigt bråttom eller är riktigt hungrig, baka ett frukostbröd utan jäst som till exempel scones.
  • Till lite lösare degar rekommenderar vi att du använder en jäskorg för ett högre och finare bröd.

11 recept

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8753 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se