Glutenfri Kladdkaka med tranbär och apelsin

”Härlig glutenfri kladdkaka med tranbär och apelsin. Naturligt fri från mjölk och ägg” skriver Pernilla som skickat in receptet. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Pernilla Berg.

Glutenfri Kladdkaka med tranbär och apelsin

Ingredienser

  • 1 dl kokosolja
  • 1 dl kokosmjöl
  • 0,5 dl rårismjöl
  • 0,5 dl potatismjöl
  • 0,5 dl tapiokastärkelse eller maizena
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl lönnsirap
  • 1 dl torkade tranbär
  • Skalet av en apelsin

Gör så här

  1. Mixa alla mjöler tillsammans med olja och lönnsirap i en mixer.
  2. Tillsätt rivet apelsinskal och tranbär och kör några varv till.
  3. Grädda kakan i 150 grader i 20-25 min.

Lyckas med mat tipsar!

  • Garnera gärna kakan med tranbär.

Kategorier: Kladdkaka

Dela



6999 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Cecilia 2018/07/17
Super!
Som alltid snabb leverans o fantastiska produkter. Supernöjd!
Emilie Fridlund 2018/07/11
Supernöjd!
Tack så mycket för snabb leverans av toppenprylar till tårtbak! Återkommer till 100% igen!
Elizabeth... 2018/07/11
Very fast and professional delivery.
We were happy with the whole process and received the articles without any difficulty. Keep up the good work!
Carina Olsson 2018/07/11
Kvalitet
Jättefina varor! Tycker dock att all frakt borde vara gratis. Man drar sig för att lägga en beställning under 500 kr...
Maria Åkerö 2018/07/10
Bra som vanligt
Toppen som vanligt

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.68