Glutenfri Kladdkaka med tranbär och apelsin

”Härlig glutenfri kladdkaka med tranbär och apelsin. Naturligt fri från mjölk och ägg” skriver Pernilla som skickat in receptet. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Pernilla Berg.

Glutenfri Kladdkaka med tranbär och apelsin

Ingredienser

  • 1 dl kokosolja
  • 1 dl kokosmjöl
  • 0,5 dl rårismjöl
  • 0,5 dl potatismjöl
  • 0,5 dl tapiokastärkelse eller maizena
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl lönnsirap
  • 1 dl torkade tranbär
  • Skalet av en apelsin

Gör så här

  1. Mixa alla mjöler tillsammans med olja och lönnsirap i en mixer.
  2. Tillsätt rivet apelsinskal och tranbär och kör några varv till.
  3. Grädda kakan i 150 grader i 20-25 min.

Lyckas med mat tipsar!

  • Garnera gärna kakan med tranbär.

Kategorier: Kladdkaka

Dela



7688 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Kristina Larsson 2019/11/15
Letat
Har sprungit i flera butiker efter munk utstickare dom flesta stod som ett frågetecken.Men nu har jag kommit hem på...
Lisbeth 2019/11/13
Rånpinne
Köpte en rånpinne den var bra plus ett bra recept.Snabb leverans
Laila 2019/11/13
Utmärkt
Stort sortiment snabb leverans bra hemsida
Elisabeth... 2019/11/13
Bästa betyg
Bra och tydlig order information. Snabb leverans som kunde följas hela vägen. Är jättenöjd med mina beställda saker.
Anna djordjevic 2019/11/12
Flaskan med glitter läcker
fick fel färg på melten

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.50