Glutenfri Kladdkaka med tranbär och apelsin

”Härlig glutenfri kladdkaka med tranbär och apelsin. Naturligt fri från mjölk och ägg” skriver Pernilla som skickat in receptet. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Pernilla Berg.

Glutenfri Kladdkaka med tranbär och apelsin

Ingredienser

  • 1 dl kokosolja
  • 1 dl kokosmjöl
  • 0,5 dl rårismjöl
  • 0,5 dl potatismjöl
  • 0,5 dl tapiokastärkelse eller maizena
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl lönnsirap
  • 1 dl torkade tranbär
  • Skalet av en apelsin

Gör så här

  1. Mixa alla mjöler tillsammans med olja och lönnsirap i en mixer.
  2. Tillsätt rivet apelsinskal och tranbär och kör några varv till.
  3. Grädda kakan i 150 grader i 20-25 min.

Lyckas med mat tipsar!

  • Garnera gärna kakan med tranbär.

Kategorier: Kladdkaka

Dela

6876 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Maarit Andersson 2018/05/22
mitt bröllop
Behövde saker till att dekorera både borden , maten och lokalen. Surfade runt och kom till den här sidan. Hittade...
Hans karlsson 2018/05/21
Mina beställningar
Ni är jättebra mycket snabb leverans.niiärtoppen!
Annette 2018/05/21
Dukklämmor
Supernöjd med min beställning och framför allt med den snabba leveransen Massa plus till er
Susanne Bergstedt 2018/05/21
Snabbt
Mycket nöjd med mina varor och leverans. Väl förpackat.
Nella 2018/05/21
Marsipan
Mycket bra varan...snabb leverans och bra kvalitet precis som beskrivning

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (DGPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.77