Glutenfri Kladdkaka med tranbär och apelsin

”Härlig glutenfri kladdkaka med tranbär och apelsin. Naturligt fri från mjölk och ägg” skriver Pernilla som skickat in receptet. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Pernilla Berg.

Glutenfri Kladdkaka med tranbär och apelsin

Ingredienser

  • 1 dl kokosolja
  • 1 dl kokosmjöl
  • 0,5 dl rårismjöl
  • 0,5 dl potatismjöl
  • 0,5 dl tapiokastärkelse eller maizena
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl lönnsirap
  • 1 dl torkade tranbär
  • Skalet av en apelsin

Gör så här

  1. Mixa alla mjöler tillsammans med olja och lönnsirap i en mixer.
  2. Tillsätt rivet apelsinskal och tranbär och kör några varv till.
  3. Grädda kakan i 150 grader i 20-25 min.

Lyckas med mat tipsar!

  • Garnera gärna kakan med tranbär.

Kategorier: Kladdkaka

Dela



7270 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Ingemar 2019/01/18
Snabba
Jag är mycket nöjd!
Girl 2019/01/18
perfekt
bra priser och bra produkter. lätt att hitta produkten
Theo 2019/01/18
Alltid nöjd
Alltid nöjd Snabb leverans, bra priser och bra produkter.
E.P 2019/01/17
Supernöjd
Snabb leverans och bra märken
Jeanette... 2019/01/17
Snabb hantering
Jättenöjd, med priset och kvaliteten.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.61