Glutenfri Kladdkaka med tranbär och apelsin

”Härlig glutenfri kladdkaka med tranbär och apelsin. Naturligt fri från mjölk och ägg” skriver Pernilla som skickat in receptet. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Pernilla Berg.

Glutenfri Kladdkaka med tranbär och apelsin

Ingredienser

  • 1 dl kokosolja
  • 1 dl kokosmjöl
  • 0,5 dl rårismjöl
  • 0,5 dl potatismjöl
  • 0,5 dl tapiokastärkelse eller maizena
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl lönnsirap
  • 1 dl torkade tranbär
  • Skalet av en apelsin

Gör så här

  1. Mixa alla mjöler tillsammans med olja och lönnsirap i en mixer.
  2. Tillsätt rivet apelsinskal och tranbär och kör några varv till.
  3. Grädda kakan i 150 grader i 20-25 min.

Lyckas med mat tipsar!

  • Garnera gärna kakan med tranbär.

Kategorier: Kladdkaka

Dela



7432 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
NZ 2019/05/23
Toppen bra!
Bra sortiment, bra hemsida,snabb leverans. Jag är väldigt nöjd med mitt köp.
Renée 2019/05/23
bra produkter
som vanligt får man bra produkter från lyckasmedmat.se
Kerstin 2019/05/22
Snabb leverans
Första gången jag beställer härifrån, säkert inte den sista. Bra urval och bra priser.
Roger Bråberg 2019/05/21
Bra urval och massvis med inspiration
Detta blir andra gången jag köper från Lyckasmedmat och det kommer definitivt att bli fler gånger. Massor av...
Nermina 2019/05/21
Snabb leverans
Supersnabb leverans. Bra kvalitet på varorna och kommer definitivt beställa flera gånger .

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.59