Glutenfri Kladdkaka med tranbär och apelsin

Betyg: 0 av 5 (0 röster)

”Härlig glutenfri kladdkaka med tranbär och apelsin. Naturligt fri från mjölk och ägg” skriver Pernilla som skickat in receptet. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Pernilla Berg.

Glutenfri Kladdkaka med tranbär och apelsin

Ingredienser

  • 1 dl kokosolja
  • 1 dl kokosmjöl
  • 0,5 dl rårismjöl
  • 0,5 dl potatismjöl
  • 0,5 dl tapiokastärkelse eller maizena
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl lönnsirap
  • 1 dl torkade tranbär
  • Skalet av en apelsin

Gör så här

  1. Mixa alla mjöler tillsammans med olja och lönnsirap i en mixer.
  2. Tillsätt rivet apelsinskal och tranbär och kör några varv till.
  3. Grädda kakan i 150 grader i 20-25 min.

Lyckas med mat tipsar!

  • Garnera gärna kakan med tranbär.

Kategorier: Kladdkaka



7831 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Erica Jåtby 2020/01/27
Omdöme
lyckasmedmat.se är riktigt bra! De har ett stort utbud till bra priser och väldigt snabba leveranser vilket är ett...
Abir 2020/01/27
Supersnabb
Otroligt snabb leverans, produkterna motsvarar bilder ni har på hemsidan
Jonas Söderqvist 2020/01/27
Äntligen lyckas jag med mat!
Eller bak framförallt, men ni är grymma! Ordern var packad och klar på några timmar dessutom är jag impad över att...
Diana 2020/01/26
Nöjd!
Snabb frakt och bra kvalité:)
Rose-Marie... 2020/01/26
Minimuffinslångpanna
Fungerade utmärkt

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här