Glutenfri Kladdkaka med tranbär och apelsin

Betyg: 0 av 5 (0 röster)

”Härlig glutenfri kladdkaka med tranbär och apelsin. Naturligt fri från mjölk och ägg” skriver Pernilla som skickat in receptet. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Pernilla Berg.

Glutenfri Kladdkaka med tranbär och apelsin

Ingredienser

  • 1 dl kokosolja
  • 1 dl kokosmjöl
  • 0,5 dl rårismjöl
  • 0,5 dl potatismjöl
  • 0,5 dl tapiokastärkelse eller maizena
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl lönnsirap
  • 1 dl torkade tranbär
  • Skalet av en apelsin

Gör så här

  1. Mixa alla mjöler tillsammans med olja och lönnsirap i en mixer.
  2. Tillsätt rivet apelsinskal och tranbär och kör några varv till.
  3. Grädda kakan i 150 grader i 20-25 min.

Lyckas med mat tipsar!

  • Garnera gärna kakan med tranbär.

Kategorier: Kladdkaka



7950 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Rita Smedberg 2020/04/05
Mitt omdöme
Som vanligt snabb leverans och varor med hög kvalitet
Monia 2020/04/04
Pålitliga!
Snabb leverans. Bra varor!
Mimmi 2020/04/04
Mått o slick
Snabb leverans, trevlig och bra kundtjänst o information. Verkligen praktisk och bra visp o mätkanna liksom...
Jenny Wolff 2020/04/03
Älskar att handla hos er
Ni är helt klart den bästa butiken att handla ifrån till mitt bageri. Är så glad att jag hittade er. Beställer bara...
Maria 2020/04/03
Snabbast på leverans!
Beställer man före lunch så kommer alltid varorna dagen efter! Så bra!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här