Grahamspajskal

Enkelt pajskal med grahamsmjöl som du snabbt slänger ihop för hand eller i matberedare, och förgräddar innan du fyller det.

Grahamspajskal

Ingredienser

Grahamspajskal

  • Ger ett pajskal
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 1 dl grahamsmjöl
  • 150 gram smör
  • 2 msk kallt vatten
  • 0,5 tsk salt
  • 1 ägg till pensling

Gör såhär

  1. Mät upp mjölet och saltet.
  2. Skär smöret i kuber och finfördela det i mjölet för hand eller i matberedare.
  3. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en smidig deg.
  4. Tryck ut pajdegen i en form med löstagbar botten, ca 25 cm i diameter, eller i en springform , ca 23 cm i diameter..
  5. Nagga skalet och låt det stå svalt i 15-30 minuter, alternativt ställ in det i frysen i några minuter.
  6. Sätt ugnen på 200 grader.
  7. Vispa upp ägget och pensla pajskalet innan du förgräddar det i varm ugn i ca 10-15 minuter.

Kategorier: Pajrecept

Dela



7400 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Noor 2019/04/23
Jättebra
Jättebra
Therese 2019/04/23
Betyg
Har ännu inte fått min order. Men faktura och begärning om resention är ni snabba på
Dadasj... 2019/04/18
SOM SÄLJARE NI ÄR BÄST !!!!
Hej mina bästa vänner !!! Jag kan säga tusen tack !!! KANON !!! Ni har bästa varor för all !!!
Zikra g 2019/04/17
Mycket nöjd
Bra priser, fina grejer
Linda 2019/04/17
Snabba!
Snabbt skickat som uppskattas mycket!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.59