Grillade Revbensspjäll

Betyg: 0 av 5 (0 röster)

Revbensspjäll är alltid gott till jul oavsett om du föredrar tunna eller tjocka revben.

Grillade Revbensspjäll

Grillade revbensspjäll

Ingredienser

  • 1,2 kg tjocka revbensspjäll
  • Salt
  • Rubbing
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 msk strösocker
  • 2 krm senapspulver
  • 2 krm mald ingefära
  • 3 krm nymalen svartpeppar
  • Penslingssås
  • 3 msk sirap
  • 1 msk varmt vatten

Gör så här

  1. Dela revbenen, lägg dem i en stor skål och salta dem ordentligt. Låt dem ligga i ca 30 minuter så att saltet drar in.
  2. Blanda alla kryddor till rubbingen och gnid in spjällen ordentligt med den.
  3. Stek spjällen i 175 graders ugn ca 45 minuter. Kontrollera med en kökstermometer, säkerhetsgränsen för fläskkött är 72 grader.
  4. Efter halva tiden rör du i hop vatten och sirap till penslingssås och penslar spjällen på bägge sidor och vänder samtidigt på revbenen.

Lyckas med mat tipsar!

  • Du kan med fördel förkoka revbensspjällen så blir de extra möra.

Kategorier: Recept på Julmat



8232 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Michelle 2020/09/23
Engagerad personal
Snabb leverans och bevakning av saker hen önskar sig. Rekommenderas varmt.
Lotta 2020/09/23
Super
Funkade perfekt
Anna Sparr 2020/09/23
Nöjd kund.
Blir aldrig besviken ,utan väntar med spänning när jag beställt från er
Anna Sparr 2020/09/23
Nöjd kund.
Jag gör mig fattig på era saker. Alldeles lyrisk över ert sortiment. Och blir aldrig besviken på era leveranser.
Katarina 2020/09/23
Helt nöjd
Bra produkter och snabb frakt!!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här