Grillade Revbensspjäll

Revbensspjäll är alltid gott till jul oavsett om du föredrar tunna eller tjocka revben.

Grillade Revbensspjäll

Grillade revbensspjäll

Ingredienser

  • 1,2 kg tjocka revbensspjäll
  • Salt
  • Rubbing
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 msk strösocker
  • 2 krm senapspulver
  • 2 krm mald ingefära
  • 3 krm nymalen svartpeppar
  • Penslingssås
  • 3 msk sirap
  • 1 msk varmt vatten

Gör så här

  1. Dela revbenen, lägg dem i en stor skål och salta dem ordentligt. Låt dem ligga i ca 30 minuter så att saltet drar in.
  2. Blanda alla kryddor till rubbingen och gnid in spjällen ordentligt med den.
  3. Stek spjällen i 175 graders ugn ca 45 minuter. Kontrollera med en kökstermometer, säkerhetsgränsen för fläskkött är 72 grader.
  4. Efter halva tiden rör du i hop vatten och sirap till penslingssås och penslar spjällen på bägge sidor och vänder samtidigt på revbenen.

Lyckas med mat tipsar!

  • Du kan med fördel förkoka revbensspjällen så blir de extra möra.

Kategorier: Julmat

Dela



7220 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Malin R 2018/12/13
Riktigt nöjd
Supersnabb leverans på varor med hög kvalité
Anita Lindström 2018/12/12
Ny kund
Hej, jag har för första gången handlat hos er. Mycket positivt. Produkterna motsvarar beskrivningarna väl och snabb...
Katarina... 2018/12/12
Utvärdering
Hitintills har det vart suveränt bra
Zandra 2018/12/12
Karamellpapper, muffinsformar
Snabbt& smidigt, jättebra grejor
Britta Cornelisse 2018/12/10
Lyckasmedmat.se
Tack för supersnabba leveranser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.67