Grillade Revbensspjäll

Betyg: 0 av 5 (0 röster)

Revbensspjäll är alltid gott till jul oavsett om du föredrar tunna eller tjocka revben.

Grillade Revbensspjäll

Grillade revbensspjäll

Ingredienser

  • 1,2 kg tjocka revbensspjäll
  • Salt
  • Rubbing
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 msk strösocker
  • 2 krm senapspulver
  • 2 krm mald ingefära
  • 3 krm nymalen svartpeppar
  • Penslingssås
  • 3 msk sirap
  • 1 msk varmt vatten

Gör så här

  1. Dela revbenen, lägg dem i en stor skål och salta dem ordentligt. Låt dem ligga i ca 30 minuter så att saltet drar in.
  2. Blanda alla kryddor till rubbingen och gnid in spjällen ordentligt med den.
  3. Stek spjällen i 175 graders ugn ca 45 minuter. Kontrollera med en kökstermometer, säkerhetsgränsen för fläskkött är 72 grader.
  4. Efter halva tiden rör du i hop vatten och sirap till penslingssås och penslar spjällen på bägge sidor och vänder samtidigt på revbenen.

Lyckas med mat tipsar!

  • Du kan med fördel förkoka revbensspjällen så blir de extra möra.

Kategorier: Recept på Julmat



8315 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Kerstin Comstedt 2020/10/28
Kanonbra
Mycket nöjd med produkterna och mycket snabb leverans.
Eva-Britt 2020/10/28
Tack för min beställning
Bra priser, fina varor och snabb leverans ända till dörren.
Mariana 2020/10/28
Mariana
Snabb leverans och bra produkter det hjälpte mig mycket i dekorationen
Jessica M 2020/10/27
Snabbt
Snabb leverans!
Christine 2020/10/27
Silikonform
Mycket bra kvalite

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här