Grundrecept Parfait

Parfait är en frusen glassefterrätt, enkel att göra och du tillsätter ditt valfria smak. Efter att du vispat ihop den ska den frysas in och tas ut en stund innan den serveras.

Grundrecept Parfait

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 4-5 msk florsocker
  • 2,5 dl vispgrädde
  • Ditt smakämne

Gör så här

  1. Vispa äggulor med florsocker, hårt, det ska ”gå att skriva i den”.
  2. Vispa grädden, tills den är lite hårdare än filmjölk i konsistens.
  3. Blanda ditt smakämne i de vispade äggulorna, blanda grädden i din äggblandning.
  4. Frys 5-6 timmar i lämplig form, ta ut parfaiten och låt den tina i kylskåp i ca 15 minuter innan servering.

Lyckas med mat tipsar!

  • Hjortronparfait: Följ grundreceptet men blanda i 1-1,5 dl hjortronsylt kokat med syltsocker i de vispade äggulorna.

Kategorier: Sötsaker

Dela



7351 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Carro 2019/03/21
Favoritbutik
Hjälpsam och trevlig personal, inspirerande sortiment (jag vill ha minst en av allt!), rolig butik och supersnabb frakt!
Märit 2019/03/20
Supernöjd
Beställde måndag o onsdag då posten kom hade jag paketet i postlådan. Rekommenderas verkligen.
Camila 2019/03/19
Supernöjd!
Har beställt 2 gånger och blivit nöjd med både, produkterna och leveranstiden. Kommer absolut fortsätta beställa.
L E Sandström 2019/03/18
Bra köp
Produkten kom snabbt och var helt enligt förväntningarna
Järvkrona 2019/03/17
Snabb leverans
Snabbt och bra

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.59