Hallonparfait

Betyg: 0 av 5 (0 röster)

Hallonparfait är enkel och snabb att göra, du kan gärna göra den flera dagar innan den ska serveras.

Hallonparfait

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 4-5 msk florsocker
  • 2,5 dl vispgrädde
  • 1-1,5 dl hallonsylt kokat med syltsocker

Gör så här

  1. Vispa äggulor med florsocker till ett hårt skum.
  2. Vispa grädden, tills den är lite hårdare än filmjölk i konsistensen.
  3. Blanda hallonsylt i de vispade äggulorna. Blanda sedan i grädden.
  4. Frys 5-6 timmar i en form med löstagbara kanter.
  5. Ta ut parfaiten ur frysen 15 minuter innan du ska servera, så den hinner bli lite mjuk.

Lyckas med mat tipsar!

  • Häll parfaiten i fina små portionsskålar innan du ställer in den i frysen, och dekorera med t.ex. färska hallon innan servering.

Kategorier: Julgodis



8243 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Anna Gradin... 2020/09/27
Dressingflaskor
Har precis gjort min 1:a beställning här. Snabb leverans. Har inte hunnit testa flaskorna än men det ser ut som att...
Michel Abou... 2020/09/27
Skärbrädeställning
Mycket bra service och trevlig hemsida
Ida 2020/09/27
Snabbt och smidigt
Alltid smidig leverans
Ida 2020/09/27
Snabba
Alltid supersnabb leverans.
Rosemarie norman 2020/09/27
Pepparmintsolja
Som alltid, snabb orderbekräftelse och supersnabb leverans

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här