Hallonparfait

Betyg: 0 av 5 (0 röster)

Hallonparfait är enkel och snabb att göra, du kan gärna göra den flera dagar innan den ska serveras.

Hallonparfait

Ingredienser

  • 3 äggulor
  • 4-5 msk florsocker
  • 2,5 dl vispgrädde
  • 1-1,5 dl hallonsylt kokat med syltsocker

Gör så här

  1. Vispa äggulor med florsocker till ett hårt skum.
  2. Vispa grädden, tills den är lite hårdare än filmjölk i konsistensen.
  3. Blanda hallonsylt i de vispade äggulorna. Blanda sedan i grädden.
  4. Frys 5-6 timmar i en form med löstagbara kanter.
  5. Ta ut parfaiten ur frysen 15 minuter innan du ska servera, så den hinner bli lite mjuk.

Lyckas med mat tipsar!

  • Häll parfaiten i fina små portionsskålar innan du ställer in den i frysen, och dekorera med t.ex. färska hallon innan servering.

Kategorier: Julgodis



7871 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
åke 2020/02/19
kryddhylla
bästa köpet i år vilken överblick av kryddor super nöjd
MICHAEL OSKARSSON 2020/02/19
KÖP
ett fantastiskt sortiment och service
Elvira 2020/02/18
Älskar lyckasmedmat!
Här finns allt man behöver till baket, och lite till. Hittar mer och mer grejer jag blir sugen på att testa! Priserna...
essensflaskor 2020/02/18
snabb leverans
Det gick fort att få varorna. Men mycket dyr frakt,49kr för två små (ca10cm höga) essens flaskor.
Margaretha... 2020/02/17
Helt nöjd kund
Nöjd med min vara,snabb leverans,kommer tillbaka som kund.Mvh

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här