Kontakta oss
Prisjakt
4.46 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Harry Potter tårtor

Harry Potter är och förblir mångas favoritberättelse än idag. Historien om Harry Potter ligger många varmt om hjärtat och vi lovar att Harry Potter-fantasten i ditt liv blir överlycklig av en fin tårta med motiv från böckerna!

5 av 5 (2 recensioner)

Harry Potter fest

Bilden inskickad av Anja Rodemar
"En bok i “Harry Potter anda”, dekorerad med trollstav samt den gyllene kvicken. Boken är klädd i brun sockerpasta och målade detaljer med ätbart puder för “läder-look”. Gyllene kvicken, hörnen och HP är gjorda i sockerpasta och målade med ätbar guldfärg. Staven är gjord i brun sockerpasta och målad med svart ätbart puder. För att skapa illusionen av sidor i boken har jag gjort ränder i sockerpasta och målat i dessa med ätbart puder. Tårtan har sockerkaksbottnar med vaniljkräm och hallonfyllning, enligt önskemål från min dotter då detta var hennes 11-års tårta."

Harry Potter Kalas

Bilden inskickad av Maria Necander
"Vaniljbottnar med Choklad- & apelsinmousse. Spacklad med Marängsmörkräm och täckt med marshmallowsfondant. Dekorationer i gumpaste"

Book of Spells

Bilden inskickad av Viktoria
"Tårtan är gjord av chokladbotten med vit chokladfluff och mosade hallon. Den är täckt med smörkräm och marsipan. Figurerna är gjorda av flowerpaste och dekoren av ätbar metallic-färg."

Harry Potter

Bilden inskickad av Alicja
"Tårtan består av brownie botten med salted karamell kräm med dulce de leche och chokladmousse.
Täckt ned sockerpasta, alla dekorationer är gjorda av sockerpasta. Slottet är modellerat av Rice krispie treats och sockerpasta, och målat med pulverfärg."

Harry Potters bok

Bilden inskickad av Carina Persson
"En tårta som är gjord med ljusa bottnar. Fylld med hallonmousse och mjölkchokladfluff.
Tårtan är täckt med sockerpasta med chokladsmak från funcakes. De ljusbruna är vit sockerpasta infärgad med ljusbrun pastafärg. Fjädern och bollen är gjort med funcakes gum paste. Det svarta märket på boken är handmålat. Gulddetaljerna är målade med ätbar guldfärg. För att få till den “gamla” känslan så har jag använt airbrush med brun färg."

Monster book of Monsters tårta

Elin Bergmark har gjort denna tårta inspirerad av filmen Harry Potter and the prisoner of Azkaban. Elin är ett fan av J.K Rowlings böcker med Harry Potters värld och ville därför göra denna tårta med The monster book of monsters och vilket häftigt resultat det blev!

Tårtan är täckt med modelleringschoklad, mörk choklad till bokomslaget och ljus choklad till själva sidorna. Monstret är även dekorerad med mörk modelleringschoklad och ögonen är M&M godisar. Tänderna är mandlar och texten är skriven med Rainbow Dust Ätbar Färg i Light Gold.

Inuti tårtan hittar vi tre chokladbottnar och mjölkchokladfrosting. En mycket rolig och detaljrik tårta som innehåller roliga kreativa lösningar!

Tårta med Book of spells & the golden snitch

Denna tårta har Sophia Lindberg gjort till hennes mamma som älskar att läsa Harry Potter. Födelsedagstårtan har bottnar av vanilj som är fyllda med äppelmos och vit chokladmousse med äkta vanilj. Den är sedan täckt med grädde och marshmallow sockerpasta med dekorationer även de gjorda i sockerpasta som sedan är handmålde med ätbar färg för att få den slitna looken.

Gryffindor Harry Potter tårta

Josefine Delve har skapat denna födelsedagstårta komplett med ett recept av Polyjuice Potion. Tårtan har chocolate chip vaniljbottnar som är fyllda med vaniljsmörkräm och nutella. Tårtan är täckt och dekorerad med sockerpasta, bland annat hittar vi Harry Potters ikoniska glasögon, en Gryffindor halsduk och en trollstav.

Spritsad Harry Potter tårta

Katarzyna Talar älskar att göra tårtor som sin hobby. Denna Harry Potter tårta har hon gjort till sin kompis pojkvän som är ett stort fan. Hon säger att tårtan var en stor utmaning men är en av hennes favoriter. Den har även blivit en favorit hos oss på lyckasmedmat.se! En stilren Harry Potter tårta med en fantastisk spritsning - som ett konstverk.

Snygg Harry Potter tårta

Rolig Harry Potter tårta gjord av Maria Vadera. Bottnar gjorda på tre lika delar principen och sedan fyllda med choklad och hallonmousse. Tårtan är sedan täckt av sockerpasta och spraymålad för att få fram de häftiga effekterna och utseendet av en sliten bok. Sorterarhatten eller The sorting hat är gjord av ricekrispies treat och sockerpasta, även den spraymålad. Många roliga detaljer som är skickligt målade för att skapa den rätta texturen.

Marauders map tårta

Camillas lillasyster älskar Harry Potter och gjorde denna tårta av Marauders Map till hennes 24-års dag. Alla detaljer är handgjorda och handmålade. Inuti tårtan hittar vi smaker som päron och choklad.

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8647 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se