Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Kanintårta - Tårtor med kaniner

Söta kanintårtor med en gemensam nämnare - Kaniner! Kanintårtor är fina till babyshower, dop, födelsedagskalas och påsk. Inspireras av ett gäng snygga kanintårtor!

5 av 5 (1 recension)

Baka en söt kanintårta

En kanintårta är väl bara så söt. Använd fantasin och inspireras av de kreativa kanintårtorna som vi samlat ihop här. Med hjälp av till exempel sockerpasta eller marsipan kan du skapa många roliga och söta tårtor och figurer!

Pelle Kanin

Pelle Kanin tårta

Inskickad av Elisabeth Blomqvist

"En ekologiskt bakad tårta, citronbottnar fylld med två laget hallonmousse. Spacklad med len smörkräm smaksatt med vanilj. Täckt med marsipan. Alla dekorationer handgjorda i sockerpasta."

Doptårta

kanin i luftballong doptårta

Inskickad av Marie-Louise Pettersson

"Vaniljbottnar fylld med dumlefluff och hallonpannacotta. Spacklad med smörkräm. Dekorationer och täckning gjort i sockerpasta."

Lakrits och Piggelin

kanintårta

Inskickad av Malin Sundberg

"Tårta till sonens kalas med våra två kaniner på, Piggelin och den enörade Lakrits! Tårtan är täckt med marsipan och fylld med vaniljbottnar, vaniljkräm, hallonmousse och färska hallon. Dekorationer gjorda i ricekrispietreats och sockerpasta."

Söt dopkanin

teddy kanin

Inskickad av Sophia

"Bottnarna är pensionärskaka som alltså saftats med mjölk smör och vaniljsocker så de blir extra saftiga. Bakade dem i en konsik teracottakruka och två halvcirkelformade terrakottakrukor till huvudet. Man tager vad man haver. Självklart oanvända krukor.

Tårtan är fylld med hallon och vit choklad för att passa alla småbesökare på dopfesten. Pälsen har jag spritsat av Ahlgrensbilarfluff för extra “barnslig smak”. Öhon ros, öron och rosett är gjorda i marshmallowsfondant. Spetsen har jag gjort av royal icing, äggvita och gelatin som jag blandat och strukit ur i spetsforn. Trät på brickan är två olila färger mmf som jag vridit ihop för att få en trämarmorering."

Rosa dröm

kanin på rosa tårta

Inskickad av Jeanette Lindgren

"En flickig tårta med spets och en kanin. I den är det dumlefluff och jordgubbsmousse."

Vill du göra en lika vacker tårta som Jeanette, med spets, så har vi allt du behöver för att lyckas med din spets!

Sweet pink bunny cake

pink bunny cake

Inskickad av Emma Wamming

"Två våningstårtor och en glutenfri mini-tårta till ett dop där färgtema var rosa, vitt och guld! Alla detaljer är handgjorda och färgade/målade av oss.
Täckt med: Sugarpaste och vaniljsmörkräm
Toppad med: Sugarpaste dekorationer och vimpel
Botten av: vaniljbotten (Den lilla innehöll en glutenfri botten)
Fylld med: persika/passionsmousse och Glasskräm"

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8717 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se