Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp
CategoriesClass {#716
  +id: 26
  +id_shop: "1"
  +title: "Kladdkaka"
  +meta_title: "Kladdkaka - 34 Recept du borde prova i år "
  +meta_description: "Baka kladdkaka med de bästa recepten och tipsen 2021! Kladdig kladdkaka, seg och underbart god. Du hittar bland annat recept på världens bäst kladdkaka."
  +meta_keywords: "  Choklad   >   Mörk choklad | Choklad   >  Kakaopulver"
  +link_rewrite: "kladdkaka"
  +description: """
    <p>Kladdkaka &auml;r en av v&aring;ra favorit kakor. Denna sega, chokladiga, underbara&nbsp;kaka &auml;r lika l&auml;tt att g&ouml;ra som den &auml;r god. Kladdkaka &auml;r ett perfekt snabbfika d&aring; det g&aring;r v&auml;ldigt snabbt att baka och i grundreceptet ing&aring;r ingredienser som vi oftast redan har hemma. Det &auml;r &auml;ven en kaka som g&aring;r att piffa till och variera med m&aring;nga olika smaker och ingredienser. Kladdkaka med vit choklad, kaffesmak, mint, apelsin, n&ouml;tter, kola &auml;r bara n&aring;gra smakf&ouml;rslag. P&aring; den h&auml;r sidan har vi samlat v&aring;ra smaskigaste recept p&aring; underbart goda kladdiga chokladiga kladdkakor. Servera den rumstempererad med vaniljglass eller vispgr&auml;dde och succ&eacute;n &auml;r ett faktum!</p>\r\n
    <h2>Kladdkaka - Lyckas med mat tipsar</h2>\r\n
    <ul>\r\n
    <li>Gr&auml;dda Kladdkakan mitt i ugnen.</li>\r\n
    <li>Klipp ut eller anv&auml;nd en liten mall av ett hj&auml;rta, blomma, stj&auml;rna eller n&aring;gonting annat och l&auml;gg p&aring; din kladdkaka, pudra sedan florsocker &ouml;ver f&ouml;r ett fint m&ouml;nster.</li>\r\n
    <li>Smaks&auml;tt den vispade gr&auml;dden med till exempel &ouml;rter eller smakessenser. N&aring;gra tips p&aring; goda smaker p&aring; vispgr&auml;dde &auml;r kanel, gr&auml;ddkola och vit choklad. F&ouml;r en busenkel chokladgr&auml;dde tills&auml;tt lite kakao.</li>\r\n
    <li>Kladdkaka g&aring;r utm&auml;rkt att frysa in och tina. Det l&auml;ttaste &auml;r att l&aring;ta kladdkakan svalna och stelna till sig lite i kylsk&aring;p f&ouml;r att sedan sk&auml;ra ut portionsbitar att frysa som du smidigt kan ta fram i den m&auml;ngd du beh&ouml;ver.</li>\r\n
    <li>Kladdkaka g&aring;r &auml;ven att anv&auml;nda som t&aring;rtbotten! Gr&auml;dda tunnare kladdkakor och fyll med chokladganache, dumlefluff, mouss&eacute; eller n&aring;gonting annat mumsigt f&ouml;r en riktig chokladdr&ouml;m till t&aring;rta!</li>\r\n
    <li>Exprimentera sj&auml;lv och hitta p&aring; ett nytt recept p&aring; kladdkaka! Testa att hacka i ditt favoritgodis eller g&ouml;r en glasyr med smaker som du gillar.</li>\r\n
    <li>Sikta g&auml;rna de torra varorna s&aring; blir kakan l&auml;ttare att blanda ihop utan att det blir klumpar.</li>\r\n
    <li>Kladdkaka &auml;ts med f&ouml;rdel rumstempererad.</li>\r\n
    <li>Kladdkakan h&aring;ller 1-2 veckor i kylsk&aring;p, v&auml;l t&auml;ckt med plastfilm.</li>\r\n
    <li>Du kan anv&auml;nda grundreceptet p&aring; kladdkaka &auml;ven till Mugcakes.</li>\r\n
    </ul>\r\n
    <h2>Kladdkaka Recept</h2>\r\n
    <p>Ett grundrecept p&aring; kladdkaka gjord med kakao. &Ouml;nskas en mindre s&ouml;t kladdkaka kan du anv&auml;nda 1/2 dl mindre socker. Saltet i receptet &auml;r valfritt men det tar fram chokladsmaken i kladdkakan ytterligare.</p>\r\n
    <div id="lmm-entry" class="row">\r\n
    <div class="col-xs-12 col-md-4">\r\n
    <div class="lmm_blog_box_style">\r\n
    <div class="stylebox__content">\r\n
    <h2 class="blog_lmm_title">Ingredienser</h2>\r\n
    </div>\r\n
    <ul>\r\n
    <li><span itemprop="prepTime" content="PT15M">F&ouml;rberedelser: ca 15 minuter</span>.</li>\r\n
    <li>Tillagning ca: <span itemprop="cookTime" content="PT20M">ca 20 minuter</span></li>\r\n
    <li>Klart p&aring;: <span itemprop="totalTime" content="PT35M">35 minuter</span></li>\r\n
    <li><span itemprop="recipeYield" content="12"> 10-12 bitar</span></li>\r\n
    <li itemprop="recipeCategory">Kladdkaka</li>\r\n
    <li itemprop="recipeCuisine">P&acirc;tisserie</li>\r\n
    </ul>\r\n
    <div itemprop="nutrition" itemscope="" itemtype="https://schema.org/NutritionInformation">Kladdkaka har ett Uppskattat n&auml;ringsv&auml;rde per 100 gram p&aring;\r\n
    <ul>\r\n
    <li itemprop="calories">500 kcal</li>\r\n
    </ul>\r\n
    </div>\r\n
    <ul id="left_lmm_entry">\r\n
    <li itemprop="recipeIngredient">100 g sm&ouml;r</li>\r\n
    <li itemprop="recipeIngredient">2 &auml;gg</li>\r\n
    <li itemprop="recipeIngredient">3 dl socker</li>\r\n
    <li itemprop="recipeIngredient">1.5 dl vetemj&ouml;l</li>\r\n
    <li itemprop="recipeIngredient"><a href="https://www.lyckasmedmat.se/319-kakaopulver">3 msk kakaopulver</a></li>\r\n
    <li itemprop="recipeIngredient">1 tsk vaniljsocker</li>\r\n
    <li itemprop="recipeIngredient">1 krm salt (valfritt)</li>\r\n
    </ul>\r\n
    </div>\r\n
    </div>\r\n
    <div class="col-xs-12 col-md-8">\r\n
    <div class="lmm_blog_box_style">\r\n
    <div class="stylebox__content_right">\r\n
    <h2 class="blog_lmm_title">G&ouml;r Kladdkakan s&aring;h&auml;r</h2>\r\n
    </div>\r\n
    <ol id="right_lmm_entry">\r\n
    <li itemprop="recipeInstructions">Sm&auml;lt sm&ouml;ret och l&aring;t det svalna.</li>\r\n
    <li itemprop="recipeInstructions">Sikta de torra ingredienserna och blanda ihop med &auml;ggen och det avsvalnade sm&ouml;ret. R&ouml;r f&ouml;rsiktigt ihop till en j&auml;mn smet.</li>\r\n
    <li itemprop="recipeInstructions">H&auml;ll smeten i en sm&ouml;rad och br&ouml;ad eller bakpl&aring;tspapperskl&auml;dd&nbsp;<a href="https://www.lyckasmedmat.se/springformar/16015-springform-24-cm-keramik-patisse.html">springform (ca 24 cm).</a></li>\r\n
    <li itemprop="recipeInstructions">Gr&auml;dda kladdkakan mitt i ugnen i 150&deg;C i ca 20 minuter beroende p&aring; &ouml;nskad konsistens. T&auml;nk p&aring; att alla ugnar &auml;r olika - &auml;r din kladdkaka rinning &auml;ven efter 25 minuter testa att h&ouml;ja temperaturen till 175&deg;C n&auml;sta g&aring;ng.</li>\r\n
    <li itemprop="recipeInstructions">Kladdkakan &auml;r godast att serveras rumstempererad, ej direkt ur ugnen. F&ouml;r den klassiska looken pudra florsocker &ouml;ver din kladdkaka och servera sedan med gr&auml;dde eller glass!</li>\r\n
    </ol></div>\r\n
    </div>\r\n
    </div>\r\n
    <div itemscope="" itemtype="https://schema.org/FAQPage">\r\n
    <div itemscope="" itemprop="mainEntity" itemtype="https://schema.org/Question">\r\n
    <h2 itemprop="name">Hur g&ouml;r jag kladdkaka i micron?</h2>\r\n
    <div itemscope="" itemprop="acceptedAnswer" itemtype="https://schema.org/Answer">\r\n
    <div itemprop="text">Anv&auml;nd grundreceptet ovan och gr&auml;dda i en <a href="https://www.lyckasmedmat.se/pajformar/6658-nordic-sense-pajform-27-cm.html">smord pajform i porslin</a>. Gr&auml;dda kakan i intervaller 4-6 minuter beroende p&aring; microv&aring;gsugn, kontrollera ofta p&aring; slutet s&aring; du inte &ouml;vergr&auml;ddar kladdkakan.</div>\r\n
    </div>\r\n
    </div>\r\n
    <div itemscope="" itemprop="mainEntity" itemtype="https://schema.org/Question">\r\n
    <h2 itemprop="name">Hur l&auml;nge h&aring;ller Kladdkakan?</h2>\r\n
    <div itemscope="" itemprop="acceptedAnswer" itemtype="https://schema.org/Answer">\r\n
    <div itemprop="text">Kladdkaka h&aring;ller ett par dagar i rumstemperatur, 1-2 veckor i kyl och minst 3 m&aring;nader i frys.</div>\r\n
    </div>\r\n
    </div>\r\n
    <div itemscope="" itemprop="mainEntity" itemtype="https://schema.org/Question">\r\n
    <h2 itemprop="name">Hur f&ouml;rvara kladdkaka?</h2>\r\n
    <div itemscope="" itemprop="acceptedAnswer" itemtype="https://schema.org/Answer">\r\n
    <div itemprop="text">Sk&auml;r den i bitar och f&ouml;rvara den i en burk med t&auml;tslutande lock med bakpl&aring;tspapper i mellan, pudra &ouml;ver lite florsocker innan servering. T&auml;nk p&aring; att ta fram kladdkakan i tid d&aring; den alltid smakar b&auml;st rumstempererad.</div>\r\n
    </div>\r\n
    </div>\r\n
    </div>\r\n
    <h2>Kladdig eller seg - Kladdkaka konsistens</h2>\r\n
    <p>En del vill ha sin kladdkaka v&auml;ldigt kladdig och kr&auml;mig, andra vill ha den lite fastare eller segare. B&aring;de gr&auml;ddningstiden och ingredienserna best&auml;mmer din kladdkakas konsistens. F&ouml;r en segare kladdkaka anv&auml;nd riktig os&ouml;tad choklad och fler &auml;gg. Med dessa tv&aring; ingredienser kommer din kladdkaka att h&aring;lla ihop b&auml;ttre och du kan d&auml;rf&ouml;r gr&auml;dda den kortare tid f&ouml;r en kladdigare segare kladdkaka. Anv&auml;nder du bara kakao eller halvs&ouml;t choklad kommer din kladdkaka beh&ouml;va gr&auml;ddas lite l&auml;ngre f&ouml;r att inte vara rinnig och konsistensen blir kr&auml;migare snarare &auml;n seg.</p>\r\n
    <p>Gr&auml;ddningstiden &auml;r olika fr&aring;n ugn till ugn och beror s&aring;klart &auml;ven hur pass kladdig du vill ha din kladdkaka. Blir din kladdkaka rinning har du gr&auml;ddat den f&ouml;r kort tid och blir den mer som en torrare kaka har du gr&auml;ddat den f&ouml;r l&auml;nge. P&aring;minner din kladdkaka mer om sockerkaka i konsistensen s&aring; har du troligen b&aring;de f&ouml;r mycket mj&ouml;l och f&ouml;r l&aring;ng gr&auml;ddningstid.</p>\r\n
    <p>Kladdkaka &auml;r som b&auml;st n&auml;r den serveras avsvalnad eller efter att ha st&aring;tt i kyl ett litet tag, allts&aring; inte direkt ur ugnen. T&auml;nk d&aring; p&aring; att kladdkakan kommer stelna till lite. Har du bakat en kladdkaka som du tycker &auml;r alldeles f&ouml;r l&ouml;s, testa f&ouml;rvara den i kyl eller frys &ouml;ver natten och &auml;t dagen d&auml;rp&aring;.</p>\r\n
    <h4></h4>
    """
  +actif: "1"
  +parent: "0"
  +image_presente: true
  +position: "8"
  +group: []
  +is_recipe: "1"
  #table: "prestablog_categorie"
  #identifier: "id_prestablog_categorie"
  #id_lang: 6
  +id_shop_list: []
  #get_shop_from_context: true
  #fieldsRequired: array:2 [
    0 => "id_shop"
    1 => "actif"
  ]
  #fieldsSize: []
  #fieldsValidate: array:5 [
    "id_shop" => "isunsignedInt"
    "actif" => "isBool"
    "parent" => "isUnsignedId"
    "position" => "isUnsignedId"
    "is_recipe" => "isBool"
  ]
  #fieldsRequiredLang: []
  #fieldsSizeLang: array:5 [
    "title" => 255
    "meta_title" => 255
    "meta_description" => 255
    "meta_keywords" => 255
    "link_rewrite" => 255
  ]
  #fieldsValidateLang: array:6 [
    "title" => "isString"
    "meta_title" => "isString"
    "meta_description" => "isString"
    "meta_keywords" => "isString"
    "link_rewrite" => "isLinkRewrite"
    "description" => "isString"
  ]
  #tables: []
  #webserviceParameters: []
  #image_dir: null
  #image_format: "jpg"
  #translator: null
  #def: array:6 [
    "table" => "prestablog_categorie"
    "primary" => "id_prestablog_categorie"
    "multilang" => true
    "fields" => array:11 [
      "id_shop" => array:3 [
        "type" => 1
        "validate" => "isunsignedInt"
        "required" => true
      ]
      "actif" => array:3 [
        "type" => 2
        "validate" => "isBool"
        "required" => true
      ]
      "parent" => array:2 [
        "type" => 1
        "validate" => "isUnsignedId"
      ]
      "position" => array:2 [
        "type" => 1
        "validate" => "isUnsignedId"
      ]
      "title" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
        "size" => 255
      ]
      "meta_title" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
        "size" => 255
      ]
      "meta_description" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
        "size" => 255
      ]
      "meta_keywords" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
        "size" => 255
      ]
      "link_rewrite" => array:4 [
        "type" => 3
        "lang" => true
        "validate" => "isLinkRewrite"
        "size" => 255
      ]
      "description" => array:3 [
        "type" => 6
        "lang" => true
        "validate" => "isString"
      ]
      "is_recipe" => array:2 [
        "type" => 2
        "validate" => "isBool"
      ]
    ]
    "classname" => "CategoriesClass"
    "associations" => array:1 [
      "l" => array:3 [
        "type" => 2
        "field" => "id_prestablog_categorie"
        "foreign_field" => "id_prestablog_categorie"
      ]
    ]
  ]
  #update_fields: null
  +force_id: false
}
Kladdkaka

Kladdkaka

3 av 5 (2 recensioner)

Kladdkaka är en av våra favorit kakor. Denna sega, chokladiga, underbara kaka är lika lätt att göra som den är god. Kladdkaka är ett perfekt snabbfika då det går väldigt snabbt att baka och i grundreceptet ingår ingredienser som vi oftast redan har hemma. Det är även en kaka som går att piffa till och variera med många olika smaker och ingredienser. Kladdkaka med vit choklad, kaffesmak, mint, apelsin, nötter, kola är bara några smakförslag. På den här sidan har vi samlat våra smaskigaste recept på underbart goda kladdiga chokladiga kladdkakor. Servera den rumstempererad med vaniljglass eller vispgrädde och succén är ett faktum!

Kladdkaka - Lyckas med mat tipsar

  • Grädda Kladdkakan mitt i ugnen.
  • Klipp ut eller använd en liten mall av ett hjärta, blomma, stjärna eller någonting annat och lägg på din kladdkaka, pudra sedan florsocker över för ett fint mönster.
  • Smaksätt den vispade grädden med till exempel örter eller smakessenser. Några tips på goda smaker på vispgrädde är kanel, gräddkola och vit choklad. För en busenkel chokladgrädde tillsätt lite kakao.
  • Kladdkaka går utmärkt att frysa in och tina. Det lättaste är att låta kladdkakan svalna och stelna till sig lite i kylskåp för att sedan skära ut portionsbitar att frysa som du smidigt kan ta fram i den mängd du behöver.
  • Kladdkaka går även att använda som tårtbotten! Grädda tunnare kladdkakor och fyll med chokladganache, dumlefluff, moussé eller någonting annat mumsigt för en riktig chokladdröm till tårta!
  • Exprimentera själv och hitta på ett nytt recept på kladdkaka! Testa att hacka i ditt favoritgodis eller gör en glasyr med smaker som du gillar.
  • Sikta gärna de torra varorna så blir kakan lättare att blanda ihop utan att det blir klumpar.
  • Kladdkaka äts med fördel rumstempererad.
  • Kladdkakan håller 1-2 veckor i kylskåp, väl täckt med plastfilm.
  • Du kan använda grundreceptet på kladdkaka även till Mugcakes.

Kladdkaka Recept

Ett grundrecept på kladdkaka gjord med kakao. Önskas en mindre söt kladdkaka kan du använda 1/2 dl mindre socker. Saltet i receptet är valfritt men det tar fram chokladsmaken i kladdkakan ytterligare.

Ingredienser

  • Förberedelser: ca 15 minuter.
  • Tillagning ca: ca 20 minuter
  • Klart på: 35 minuter
  • 10-12 bitar
  • Kladdkaka
  • Pâtisserie
Kladdkaka har ett Uppskattat näringsvärde per 100 gram på
  • 500 kcal
  • 100 g smör
  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 3 msk kakaopulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 krm salt (valfritt)

Gör Kladdkakan såhär

  1. Smält smöret och låt det svalna.
  2. Sikta de torra ingredienserna och blanda ihop med äggen och det avsvalnade smöret. Rör försiktigt ihop till en jämn smet.
  3. Häll smeten i en smörad och bröad eller bakplåtspappersklädd springform (ca 24 cm).
  4. Grädda kladdkakan mitt i ugnen i 150°C i ca 20 minuter beroende på önskad konsistens. Tänk på att alla ugnar är olika - är din kladdkaka rinning även efter 25 minuter testa att höja temperaturen till 175°C nästa gång.
  5. Kladdkakan är godast att serveras rumstempererad, ej direkt ur ugnen. För den klassiska looken pudra florsocker över din kladdkaka och servera sedan med grädde eller glass!

Hur gör jag kladdkaka i micron?

Använd grundreceptet ovan och grädda i en smord pajform i porslin. Grädda kakan i intervaller 4-6 minuter beroende på microvågsugn, kontrollera ofta på slutet så du inte övergräddar kladdkakan.

Hur länge håller Kladdkakan?

Kladdkaka håller ett par dagar i rumstemperatur, 1-2 veckor i kyl och minst 3 månader i frys.

Hur förvara kladdkaka?

Skär den i bitar och förvara den i en burk med tätslutande lock med bakplåtspapper i mellan, pudra över lite florsocker innan servering. Tänk på att ta fram kladdkakan i tid då den alltid smakar bäst rumstempererad.

Kladdig eller seg - Kladdkaka konsistens

En del vill ha sin kladdkaka väldigt kladdig och krämig, andra vill ha den lite fastare eller segare. Både gräddningstiden och ingredienserna bestämmer din kladdkakas konsistens. För en segare kladdkaka använd riktig osötad choklad och fler ägg. Med dessa två ingredienser kommer din kladdkaka att hålla ihop bättre och du kan därför grädda den kortare tid för en kladdigare segare kladdkaka. Använder du bara kakao eller halvsöt choklad kommer din kladdkaka behöva gräddas lite längre för att inte vara rinnig och konsistensen blir krämigare snarare än seg.

Gräddningstiden är olika från ugn till ugn och beror såklart även hur pass kladdig du vill ha din kladdkaka. Blir din kladdkaka rinning har du gräddat den för kort tid och blir den mer som en torrare kaka har du gräddat den för länge. Påminner din kladdkaka mer om sockerkaka i konsistensen så har du troligen både för mycket mjöl och för lång gräddningstid.

Kladdkaka är som bäst när den serveras avsvalnad eller efter att ha stått i kyl ett litet tag, alltså inte direkt ur ugnen. Tänk då på att kladdkakan kommer stelna till lite. Har du bakat en kladdkaka som du tycker är alldeles för lös, testa förvara den i kyl eller frys över natten och ät dagen därpå.

Peder Näslund

Författare

Alla recepten på denna sida är skrivna Peder Näslund med över 20 års erfarenhet som kock, kökschef och källarmästare på allt ifrån stadshotell till nya trendkrogar.

34 recept

  • Kladderina – Kladdkaka med Ballerinakex

    Kategorier Kladdkaka
    5 av 5 (2 recensioner)

    ”En klar favorit för både vuxna och barn, där kladdkakan och ”krispet” från Ballerinakexen blir en härlig mix!” skriver Carin som skickat in receptet. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Carin Andersson från Östra Karup.

    läs mer
  • Världens bästa kladdkaka

    Kategorier Kladdkaka
    3.64 av 5 (22 recensioner)

    ”Jag har gjort många kladdkakor genom åren, men det här är tveklöst det som ger det bästa resultatet. Enklast är det också. Eftersom jag är glutenintolerant brukar jag byta ut mjölet mot glutenfritt och det funkar lika bra.” - Karin

    läs mer
  • Fem smarriga Kladdkakor

    Kategorier Choklad - Recept , Kladdkaka
    5 av 5 (2 recensioner)

    Fem smarriga recept på Kladdkakor, Du hittar bland annat en riktigt kladdig kladdkaka extra allt, med Oreos både i och på, toppad med choklad och marshmallows.

    läs mer
  • Kladdkaka med lakrits och hallon

    Kategorier Kladdkaka
    4.31 av 5 (13 recensioner)

    "Detta blir en härligt kladdig kaka med de goda smakerna hallon och lakrits. Servera gärna med en klick grädde till!” Skriver Kristin som har skickat in receptet.

    läs mer
  • Kladdkaka med nötter och vit chokladglasyr

    Kategorier Kladdkaka
    0 av 5 (0 recensioner)

    ”Jag har gjort en kladdkaka med nötter och vit chokladfrosting. Inte för mustig i smaken utan man kan njuta av smakerna utan att det blir för mycket. Den är lagom kladdig och lite seg och god” skriver Elin som har skickat in receptet. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Elin Lenholm från Götene.

    läs mer
  • Kladdmuffins med salt kola

    Kategorier Kladdkaka , Kladdmuffins , Muffins , Samarbeten
    4.67 av 5 (3 recensioner)

    Kladdmuffins med salt kola - lite nyttigare muffins med bland annat dadlar och kokosolja. Muffinsarna blir både kletiga, lena och fluffiga och innehåller lite nyttigare ingredienser.

    läs mer
  • Sega Glutenfria Kladdkakekakor

    Kategorier Kladdkaka , Småkakor
    3.5 av 5 (6 recensioner)

    Sega Kladdkakekakor utan tillsatt fett? Och ingen gluten? Omöjlig! Men det är sant! Dessa mjöllösa chokladkakor får sin textur från äggvitor och deras smak från kakaopulver (vilket representerar det enda fettet i receptet). Plus de är lätta att göra!

    läs mer
  • Tripp Trapp Tryffel

    Kategorier Kladdkaka
    0 av 5 (0 recensioner)

    ”En kladdkaka i tre lager som bjuder på en härlig smakkombination i form av fyllig choklad och syrliga hallon. En botten gjord som en kladdkaka, ett mellanlager med hallonparfait och en topp av tryffel. En väldigt enkel och god dessert som passar vid alla tillfällen. Kan förberedas och göras flera dagar innan”. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Anna Andersson från Luleå.

    läs mer
  • Världens godaste brownie

    Kategorier Kladdkaka
    3.86 av 5 (7 recensioner)

    Detta recept har Anne-Lie Fant tipsat om, hon kallar den ”Världens godaste brownie” i mejlet, och vi kan helt ärligt säga att vi håller med.

    läs mer
  • Polkarandig kladdkaka

    Kategorier Kladdkaka
    5 av 5 (1 recension)

    En härligt kladdig kaka med smak av vit choklad och polkagris, skriver Linn som skickat in receptet. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Linn Sjöberg från Årsta.

    läs mer
  • Vit kladdkaka

    Kategorier Kladdkaka
    4.5 av 5 (2 recensioner)

    Här hittar du ett recept på vit kladdkaka! Lika kladdig och god som klassisk kladdkaka, men med vit choklad i! Perfekt när du vill ha lite variation!

    läs mer
  • Kladdkaka med fransk nougat

    Kategorier Kladdkaka
    4.33 av 5 (3 recensioner)

    Kladdkaka gjord med blockchoklad, som vi blandat fransk nougat i för att få den ännu kladdigare.

    läs mer
  • Mjölk- och äggfri kladdkaka

    Kategorier Kladdkaka
    0 av 5 (0 recensioner)

    En god kladdkaka som inte innehåller varken ägg eller mjölk! Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Jonatan Isaksson.

    läs mer
  • Kladdig Kladdkaka

    Kategorier Kladdkaka
    4.5 av 5 (2 recensioner)

    Enkelt recept på en kladdig kladdkaka som går bra att frysa in, vilket gör att du kan baka den flera veckor innan du ska äta den.

    läs mer
  • Kladdkaka med fudgetäcke

    Kategorier Kladdkaka
    0 av 5 (0 recensioner)

    ”En Fyllig kladdkaka med fudge täcke. En riktig synd!” skriver Sanna som har skickat in receptet. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Sanna Vestberg från Luleå.

    läs mer
  • After Eight Kladdkaka med After Eight fluff

    Kategorier Kladdkaka
    0 av 5 (0 recensioner)

    Härlig kladdkaka med kombinationen mint och choklad som smälter i munnen! Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Sanna Sjöberg från Trollhättan.

    läs mer
  • Ljus och mörk chokladtryffelkladdkaka med rostade hasselnötter

    Kategorier Kladdkaka
    0 av 5 (0 recensioner)

    ”Den här kakan blev det slagsmål om på jobbet! Riktigt farligt god är den…” skriver Anna-Eva som skickat in receptet. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Anna-Eva Andersen från Landskrona.

    läs mer
  • Vegansk Brownie med Oreo

    Kategorier Choklad - Recept , Kladdkaka
    0 av 5 (0 recensioner)

    En riktigt god Brownie med grovhackade Oreos på toppen! Basen är gjord på dadlar och kikärtor och kan även ätas av de som har glutenintolerans.

    läs mer
  • Brownie surprise

    Kategorier Kladdkaka
    0 av 5 (0 recensioner)

    ”En enastående blandning av choklad och salt som smälter samman till en oförglömlig upplevelse och med krämen som pricken över i:et” skriver Lovisa som skickat in receptet. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Lovisa Gullberg.

    läs mer
  • Kaffe & kardemumma kladdkaka med hasselnötter

    Kategorier Kladdkaka
    3 av 5 (3 recensioner)

    Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Elisabeth Petersson. En riktigt kladdig, chokladig kaka med lite annorlunda smaker av kaffe, kardemumma och hasselnötter.

    läs mer
  • Kladdkaka med chokladtopping

    Kategorier Kladdkaka
    0 av 5 (0 recensioner)

    Riktigt kladdig kladdkaka med två olika glasyrer med smak av mörk choklad och kaffe samt vit choklad, gör gärna kladdkakan dagen innan så allt hinner stelna.

    läs mer
  • Kladdkaka med chilichoklad och vit choklad

    Kategorier Kladdkaka
    5 av 5 (1 recension)

    ”Chilichoklad är den bästa choklad jag vet, så att ha den i kladdkakan var ett naturligt experiment att utföra. Jag stoppade i vit choklad också, för att reducera stinget lite, för min sambos vägnar som annars inte är så jätte förtjust i chilichoklad.” Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Sanna Sjöberg från Trollhättan.

    läs mer
  • Kladdkaka med Dumle

    Kategorier Kladdkaka
    0 av 5 (0 recensioner)

    Enkel kladdkaka med seg kola serverad med syrlig kallrörd lime och vaniljsås. Som med alla kladdkakor är kladdkakan godast att äta rumstempererad.

    läs mer
  • Glutenfri Kladdkaka

    Kategorier Kladdkaka
    5 av 5 (1 recension)

    ”Härlig glutenfri kladdkaka med tranbär och apelsin. Naturligt fri från mjölk och ägg” skriver Pernilla som skickat in receptet. Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Pernilla Berg.

    läs mer
  • Banankladdkaka

    Kategorier Kladdkaka
    2 av 5 (2 recensioner)

    En kladdkaka med smak av choklad, banan och lime. En bra variation till den vanliga banankakan.

    läs mer
  • Kladdkaka med citruskräm och havreströssel

    Kategorier Kladdkaka
    0 av 5 (0 recensioner)

    "Har använt kokossocker för att få lite ”kola-touch” samt kokosmjöl för den glutenfria delen. Det är tänkt att kakan ska ge en smakupplevelse av god choklad med len sötma, lite syrligt, lite sälta och lite ”crunch”. Att en bit av denna kladdkaka innehåller fibrer i form av både kokosmjöl och havregryn gör att den måste klassas som hälsokost, i alla fall för själen;)" - Peter som skickat in recepet

    läs mer
  • Äggfri kladdkaka

    Kategorier Kladdkaka
    3 av 5 (1 recension)

    Tävlingsbidrag till årets kladdkaka 2013 av Moa Leijman som skriver så här: Kladdkakan gjorde jag till mitt projektarbete, en bakbok för äggallergiker. Det tog många försök innan den blev bra men lyckades till slut! Godast nygräddad och med en klick grädde. Smaklig måltid!

    läs mer
  • Klassisk kladdkaka

    Kategorier Kladdkaka
    0 av 5 (0 recensioner)

    ”Mitt bakverk är en klassisk kladdkaka – enkel, men ändå så god. Det som gör den speciell är sirapen – den gör kladdkakan mer kolaktig, både till smak och konsistens. Till kladdkakan är en sötsyrlig lime- och hallonsås. Den hjälper till att avväga kladdkakans söthet, och tillsammans bildar de en perfekt och lättbakad efterrätt” skriver Anna som har skickat in receptet.

    läs mer
  • Kladdkaka med kanel och marsipan

    Kategorier Kladdkaka
    0 av 5 (0 recensioner)

    Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Sanna Sjöberg från Trollhättan som skriver: Jag har bakat en kladdkaka med kanel och marsipan. Jag älskar jul och jag tänker på marsipan och kanel när jag tänker på jul så för mig var det naturligt att blanda i dem i min kladdkaka, en redan underbar kaka som går att variera på många olika sätt.

    läs mer
  • Kladdkaka med kokos och jordgubbar

    Kategorier Kladdkaka
    0 av 5 (0 recensioner)

    Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Jeanette Iversen

    läs mer

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8707 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se