Sätt ugnen på 175°C.
Smält smöret och låt svalna något.
Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt smöret.
Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker i en separat skål och blanda sedan ihop med äggsmeten.
Smörj och bröa en springform på ca 23 cm, häll i smeten och grädda i 25-30 minuter. Kontrollera med sticka, kladdkakan ska vara kladdig i mitten men klar i kanterna.
Koka under tiden ihop glasyrerna.
Blanda grädde, honung, kaffe och socker, koka upp och låt koka i ½ till 1 minut.
Bryt ner den mörka chokladen i en bunke och klicka i smöret, häll den varma grädden över och rör tills chokladen löst sig.
Upprepa för den andra glasyren, men hoppa över kaffet och byt ut den mörka chokladen mot vit.
Ställ in i kylen och låt stelna något.
När kakan svalnat brer du först på ett lager av kaffeglasyren och sedan ett lager vit glasyr. Ställ in i kylen en stund innan servering.