Kladdig Kladdkaka

Enkelt recept på en kladdig kladdkaka som går bra att frysa in, vilket gör att du kan baka den flera veckor innan du ska äta den.

Kladdig Kladdkaka

Ingredienser

  • 100 gr smält smör
  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl sirap
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 5 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1/2 krm salt

Gör så här

  1. Rör i hop alla ingredienser till slät chokladsmet.
  2. Smörj ett bakplåtspapper med smör och lägg i en ugnsfast (26*20 cm) form.
  3. Häll i smeten grädda sedan i 175 graders ugn 16-18 minuter.
  4. Kakan ska vara lite lös i mitten när du tar ut den ur ugnen.
  5. Kyl ned och servera kladdkakan skuren i bitar på dessertbordet, gärna med lite grädde på sidan om.

Lyckas med mat tipsar!

  • Du kan även baka kladdkaka i muffinsformar - tänk då bara på att gräddningstiden kan bli lite kortare!

Kategorier: Kladdkaka

Dela



7479 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Besa 2019/06/16
Beställning
Älskade det svarta tårtfatet. Perfekt för både finare bruk och till att kunna göra tårtbygget på den.
Leila 2019/06/14
Nöjd
Jag är jättenöjd med snabb leverans och bra kvalitet.
Therese Björklund 2019/06/13
Toppen!
Jättenöjd! Snabb leverans.
Therese Björklund 2019/06/12
Jättenöjd!
Motsvarade mina förväntningar!
Therese Björklund 2019/06/12
Nöjd!
Snabb leverans!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
2