Knaprig smulpaj med päron

Smulpaj med päron, daim och crunch i form av Start mandel. Strösockret är utbytt mot rörsocker. Serveras med vaniljsås eller vaniljglass.

Knaprig smulpaj med päron

Ingredienser

Knaprig smulpaj med päron

  • Ger ca 8 portiner
  • Smuldeg
  • 125 gram rumsvarmt smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl rörsocker
  • 1 1/2 dl Start Mandel
  • 2 msk rörsockersirap
  • Fyllning
  • 3 päron
  • Rivet skal av en citron
  • 1 dubbeldaim

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda smör, mjöl och rörsocker till en grynig massa.
  3. Blanda ner Start mandel och rörsockersirap i smuldegen.
  4. Skala och skiva päronen tunt. Lägg dem i en smordpajform eller springform.
  5. Hacka Daim och strö över päronen.
  6. Riv över citronskal.
  7. Strö över smuldegen.
  8. Grädda smulpajen i ca 20 minuter.

Lyckas med mat tipsar!

  • Byt ut daimen mot after eight för en fräsch mintsmak!

Kategorier: Efterrättspaj , Pajrecept , Smulpaj

Dela



7400 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Noor 2019/04/23
Jättebra
Jättebra
Therese 2019/04/23
Betyg
Har ännu inte fått min order. Men faktura och begärning om resention är ni snabba på
Dadasj... 2019/04/18
SOM SÄLJARE NI ÄR BÄST !!!!
Hej mina bästa vänner !!! Jag kan säga tusen tack !!! KANON !!! Ni har bästa varor för all !!!
Zikra g 2019/04/17
Mycket nöjd
Bra priser, fina grejer
Linda 2019/04/17
Snabba!
Snabbt skickat som uppskattas mycket!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.59