Knaprig smulpaj med päron

Smulpaj med päron, daim och crunch i form av Start mandel. Strösockret är utbytt mot rörsocker. Serveras med vaniljsås eller vaniljglass.

Knaprig smulpaj med päron

Ingredienser

Knaprig smulpaj med päron

  • Ger ca 8 portiner
  • Smuldeg
  • 125 gram rumsvarmt smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl rörsocker
  • 1 1/2 dl Start Mandel
  • 2 msk rörsockersirap
  • Fyllning
  • 3 päron
  • Rivet skal av en citron
  • 1 dubbeldaim

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda smör, mjöl och rörsocker till en grynig massa.
  3. Blanda ner Start mandel och rörsockersirap i smuldegen.
  4. Skala och skiva päronen tunt. Lägg dem i en smordpajform eller springform.
  5. Hacka Daim och strö över päronen.
  6. Riv över citronskal.
  7. Strö över smuldegen.
  8. Grädda smulpajen i ca 20 minuter.

Lyckas med mat tipsar!

  • Byt ut daimen mot after eight för en fräsch mintsmak!

Kategorier: Efterrättspaj , Pajrecept , Smulpaj

Dela



7227 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Eva Engström 2018/12/17
Snabba ryck
Bra där! Snabb leverans, eftersom det är en julklapp kan jag inte uttala mig om kvaliten.
Anna-Lena 2018/12/16
Snabbt
Mycket snabb leverans
Britt-Marie 2018/12/16
Mycket nöjd
Varorna uppfyllde mina förväntningar.
Göran 2018/12/16
Ny kund
Lätt att hitta på hemsidan,snabb leverans,jättenöjd
Caroline 2018/12/15
Ny kund
Super nöjd

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.67