Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Kök och Bakredskap
  •  Med omgående leverans
  •  120 dagar öppet köp

Knaprig smulpaj med päron

Smulpaj med päron, daim och crunch i form av Start mandel. Strösockret är utbytt mot rörsocker. Serveras med vaniljsås eller vaniljglass.

0 av 5 (0 recensioner)

Ingredienser

Knaprig smulpaj med päron

  • Ger ca 8 portiner
  • Smuldeg
  • 125 gram rumsvarmt smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl rörsocker
  • 1 1/2 dl Start Mandel
  • 2 msk rörsockersirap
  • Fyllning
  • 3 päron
  • Rivet skal av en citron
  • 1 dubbeldaim

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda smör, mjöl och rörsocker till en grynig massa.
  3. Blanda ner Start mandel och rörsockersirap i smuldegen.
  4. Skala och skiva päronen tunt. Lägg dem i en smordpajform eller springform.
  5. Hacka Daim och strö över päronen.
  6. Riv över citronskal.
  7. Strö över smuldegen.
  8. Grädda smulpajen i ca 20 minuter.

Lyckas med mat tipsar!

  • Byt ut daimen mot after eight för en fräsch mintsmak!
Kategorier EfterrättspajPajreceptSmulpaj

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8568 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se