Knaprig smulpaj med päron

Smulpaj med päron, daim och crunch i form av Start mandel. Strösockret är utbytt mot rörsocker. Serveras med vaniljsås eller vaniljglass.

Knaprig smulpaj med päron

Ingredienser

Knaprig smulpaj med päron

  • Ger ca 8 portiner
  • Smuldeg
  • 125 gram rumsvarmt smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl rörsocker
  • 1 1/2 dl Start Mandel
  • 2 msk rörsockersirap
  • Fyllning
  • 3 päron
  • Rivet skal av en citron
  • 1 dubbeldaim

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda smör, mjöl och rörsocker till en grynig massa.
  3. Blanda ner Start mandel och rörsockersirap i smuldegen.
  4. Skala och skiva päronen tunt. Lägg dem i en smordpajform eller springform.
  5. Hacka Daim och strö över päronen.
  6. Riv över citronskal.
  7. Strö över smuldegen.
  8. Grädda smulpajen i ca 20 minuter.

Lyckas med mat tipsar!

  • Byt ut daimen mot after eight för en fräsch mintsmak!

Kategorier: Efterrättspaj , Pajrecept , Smulpaj

Dela

6676 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Eva 2018/04/19
Bra
Smidigt och snabbt
Nadja 2018/04/18
Beställning
Hej. Jag är jättenöjd med allt jag fått! Det finns allt hos er som man behöver. Tack så mycket. Kommer att beställa...
Wam 2018/04/18
Toppen
Älskar denna butik
Emma 2018/04/18
bäst på service
Bäst
Stina 2018/04/18
Beställning
Fantatisk service av trevliga människor! Min beställning klantades bort av Postnord och utan mankemang skickade de...

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användat av cookies.

Meny

Prisjaktbetyg
9.77