Recept på Mjölk- och äggfri kladdkaka - Lyckasmedmat.se

Mjölk- och äggfri kladdkaka

En god kladdkaka som inte innehåller varken ägg eller mjölk! Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Jonatan Isaksson.

Mjölk- och äggfri kladdkaka

Ingredienser

  • 250 g mjölkfritt margarin
  • 200-250 g mörk choklad
  • 6 msk sojagrädde
  • 2 dl socker
  • 3 dl vetemjöl

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret tillsammans med chokladen.
  3. Rör ihop sojagrädde och socker och blanda ihop med smörsmeten.
  4. Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat skål och blanda sedan ner i smeten.
  5. Grädda kakan i ca 20-30 minuter.
  6. Låt gärna kakan stå i kyl över natten.
  7. Det går även bra att använda vanligt smör/margarin och grädde.

Lyckas med mat tipsar!

  • Använd bra choklad, det ger en fylligare smak och bättre textur på din kladdkaka

Kategorier: Kladdkaka

Dela



7043 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Jenan 2018/08/15
Nöjd
Nya produkter och en massa fina saker. Alltid snabb leverans och smidig shopping
Sara 2018/08/14
Supersnabb leverans
Är hel nöjd supersnabb leverans och bra vara.
Helene 2018/08/13
Snabb leverans och bra produkt:)
Kommer definitivt att handla fler gånger. Mycket brett utbud.
Maria Bengtsson 2018/08/13
snabb service
Lätt att beställa och varorna kom snabbt!
Pernilla 2018/08/13
Toppen!
Snabb lev som vanligt!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.64