Mjölk- och äggfri kladdkaka

Betyg: 0 av 5 (0 röster)

En god kladdkaka som inte innehåller varken ägg eller mjölk! Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Jonatan Isaksson.

Mjölk- och äggfri kladdkaka

Ingredienser

  • 250 g mjölkfritt margarin
  • 200-250 g mörk choklad
  • 6 msk sojagrädde
  • 2 dl socker
  • 3 dl vetemjöl

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret tillsammans med chokladen.
  3. Rör ihop sojagrädde och socker och blanda ihop med smörsmeten.
  4. Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat skål och blanda sedan ner i smeten.
  5. Grädda kakan i ca 20-30 minuter.
  6. Låt gärna kakan stå i kyl över natten.
  7. Det går även bra att använda vanligt smör/margarin och grädde.

Lyckas med mat tipsar!

  • Använd bra choklad, det ger en fylligare smak och bättre textur på din kladdkaka

Kategorier: Kladdkaka



8154 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Anna 2020/08/13
Snabb leverans
Har fått min beställning. Fin chockad
Lotta Hansen 2020/08/12
Fantastisk service
En fantastisk personlig service och snabb leverans. Kan verkligen rekommendera lyckasmedmat.
Christina... 2020/08/12
Gillar er
,Ni är ett bra företag med roliga formar som jag använder till mina ljus . Kommer att fortsätta handla av er
Wiveca Westman 2020/08/12
Utmärkt
Bra service, snabb leverans. Jag kommer definitivt återkomma och handla.
Marie Lybark 2020/08/11
Order 253828
Snabb leverans som alltid !

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här