Mjölk- och äggfri kladdkaka

Betyg: 0 av 5 (0 röster)

En god kladdkaka som inte innehåller varken ägg eller mjölk! Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Jonatan Isaksson.

Mjölk- och äggfri kladdkaka

Ingredienser

  • 250 g mjölkfritt margarin
  • 200-250 g mörk choklad
  • 6 msk sojagrädde
  • 2 dl socker
  • 3 dl vetemjöl

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret tillsammans med chokladen.
  3. Rör ihop sojagrädde och socker och blanda ihop med smörsmeten.
  4. Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat skål och blanda sedan ner i smeten.
  5. Grädda kakan i ca 20-30 minuter.
  6. Låt gärna kakan stå i kyl över natten.
  7. Det går även bra att använda vanligt smör/margarin och grädde.

Lyckas med mat tipsar!

  • Använd bra choklad, det ger en fylligare smak och bättre textur på din kladdkaka

Kategorier: Kladdkaka



7828 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Diana 2020/01/26
Nöjd!
Snabb frakt och bra kvalité:)
Rose-Marie... 2020/01/26
Minimuffinslångpanna
Fungerade utmärkt
Maria 2020/01/24
Alltid lika bra!
Snabb leverans, bra priser och bra urval av produkter.
Anneli 2020/01/23
Gillar sidan
Denna sidan är den bästa att beställa ifrån visst priserna är lite höga i min smak men det är bra kvallitet och ja...
Jessica Olsson 2020/01/22
Utstickare
Jag är jätte nöjd med mitt köp

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här