Mjölk- och äggfri kladdkaka

En god kladdkaka som inte innehåller varken ägg eller mjölk! Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Jonatan Isaksson.

Mjölk- och äggfri kladdkaka

Ingredienser

  • 250 g mjölkfritt margarin
  • 200-250 g mörk choklad
  • 6 msk sojagrädde
  • 2 dl socker
  • 3 dl vetemjöl

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret tillsammans med chokladen.
  3. Rör ihop sojagrädde och socker och blanda ihop med smörsmeten.
  4. Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat skål och blanda sedan ner i smeten.
  5. Grädda kakan i ca 20-30 minuter.
  6. Låt gärna kakan stå i kyl över natten.
  7. Det går även bra att använda vanligt smör/margarin och grädde.

Lyckas med mat tipsar!

  • Använd bra choklad, det ger en fylligare smak och bättre textur på din kladdkaka

Kategorier: Kladdkaka

Dela



7685 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.82 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Elisabeth... 2019/11/13
Bästa betyg
Bra och tydlig order information. Snabb leverans som kunde följas hela vägen. Är jättenöjd med mina beställda saker.
Anna djordjevic 2019/11/12
Flaskan med glitter läcker
fick fel färg på melten
Maria 2019/11/12
2143828
Jag är mycket nöjd med varor.Speciellt med kaklyftare som är i mycket högt kvalitet,som alla andra varor jag köpte på...
Git 2019/11/11
Omdöme
Jag är mycket nöjd med min beställning. Snabb leverans och nöjd med min spritshållare och sockerpastan är jättebra,...
Katarina 2019/11/10
Rekommenderas
Mycket bra produkter och jättesnabb leverans. Jag rekommenderar verkligen att handla från Lyckasmedmat!!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.45