Mjölk- och äggfri kladdkaka

En god kladdkaka som inte innehåller varken ägg eller mjölk! Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Jonatan Isaksson.

Mjölk- och äggfri kladdkaka

Ingredienser

  • 250 g mjölkfritt margarin
  • 200-250 g mörk choklad
  • 6 msk sojagrädde
  • 2 dl socker
  • 3 dl vetemjöl

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret tillsammans med chokladen.
  3. Rör ihop sojagrädde och socker och blanda ihop med smörsmeten.
  4. Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat skål och blanda sedan ner i smeten.
  5. Grädda kakan i ca 20-30 minuter.
  6. Låt gärna kakan stå i kyl över natten.
  7. Det går även bra att använda vanligt smör/margarin och grädde.

Lyckas med mat tipsar!

  • Använd bra choklad, det ger en fylligare smak och bättre textur på din kladdkaka

Kategorier: Kladdkaka

Dela



7130 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Jolina 2018/10/17
Toppen!
Supernöjd med produkterna och den snabba leveransen!
Lotta 2018/10/17
Snabb leverans, enkel hemsida
En hemsida där man hittar lätt och Bra priser. Snabb leverans.
Linda Sneider 2018/10/17
Superb
Enkel hemsidan, snabb bekräftelse, snabb leverans och bra paketerat. Jag skulle ge ett högre betyg, men jag har inte...
Shannon Dahl 2018/10/16
Snabb service
När jag behöver något i sista sekund kan jag alltid lita på er!
Angelica 2018/10/14
Riktigt nöjd
Bra produktutbud, snabba leveranser

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.64