Mjölk- och äggfri kladdkaka

En god kladdkaka som inte innehåller varken ägg eller mjölk! Tävlingsbidrag till Årets kladdkaka 2013 inskickat av Jonatan Isaksson.

Mjölk- och äggfri kladdkaka

Ingredienser

  • 250 g mjölkfritt margarin
  • 200-250 g mörk choklad
  • 6 msk sojagrädde
  • 2 dl socker
  • 3 dl vetemjöl

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret tillsammans med chokladen.
  3. Rör ihop sojagrädde och socker och blanda ihop med smörsmeten.
  4. Blanda vetemjöl och bakpulver i en separat skål och blanda sedan ner i smeten.
  5. Grädda kakan i ca 20-30 minuter.
  6. Låt gärna kakan stå i kyl över natten.
  7. Det går även bra att använda vanligt smör/margarin och grädde.

Lyckas med mat tipsar!

  • Använd bra choklad, det ger en fylligare smak och bättre textur på din kladdkaka

Kategorier: Kladdkaka

Dela



7220 kunder har lämnat sina kommentarer om oss.

Vad våra kunder tycker


4.81 / 5
Se alla recensioner Lyckasmedmat.se
Malin R 2018/12/13
Riktigt nöjd
Supersnabb leverans på varor med hög kvalité
Anita Lindström 2018/12/12
Ny kund
Hej, jag har för första gången handlat hos er. Mycket positivt. Produkterna motsvarar beskrivningarna väl och snabb...
Katarina... 2018/12/12
Utvärdering
Hitintills har det vart suveränt bra
Zandra 2018/12/12
Karamellpapper, muffinsformar
Snabbt& smidigt, jättebra grejor
Britta Cornelisse 2018/12/10
Lyckasmedmat.se
Tack för supersnabba leveranser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Genom att fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.
Läs om cookies här
Läs mer om vår Integritet policy (GDPR) här

Meny

Prisjaktbetyg
9.68