•  Kök och Bakredskap
  •  Med omgående leverans
  •  120 dagar öppet köp

Moussetårtor

Moussetårtor kan varieras i all oändlighet. De är ljuvligt goda och väldigt vackra. Dekorera moussetårtan med maränger, färska bär eller blommor.

0 av 5 (0 recensioner)

Moussetårta

Här har vi samlat ihop flera fina moussetårtor med olika smaker och utseenden. Variera efter tycke och smak och dekorera stilfullt eller livligt. Ett recept på en smaskig moussetårta hittar du här!

Moussetårta med pekan, banan, choklad och marsipan

Karamelliserad bananbotten, chokladganache, marsipanmousse, hackade krispiga karamelliserade pekannötter. Allt detta är täckt av en len bananmousse baserad på italiensk maräng. Tårtan är dekorerad med spritsad chokladganache, karamelliserade pekannötter och halvsfärer av marsipan-respektive bananmousse.

Insänd av Dagmar

Elegant moussetårta till födelsedagsfesten!

En moussetårta med mangosmak som är dekorerad med moussekulor av samma mousse, färsk passionsfrukt, fruktspegel och italiensk marräng! Tårtan står på en krämig chokladbotten. På chokladbotten finns en krispig yta med choklad blandad med cornflakes som bryter av konsistensen och gör tårtan lite mer spännande! Tårtan var fryst till dagen för festen och togs fram och dekorerades innan gästerna kom.

Insänd av Jessica Lybark

Mango och passionfruktsmoussetårta

En nötig lite seg marängbotten med saltkola och ovanpå en len mousse av mango och passionfrukt. Vilken höjdare!

Insänd av Karin Hassle

Min magiska moussetårta

En botten som består av en brownie med rostade hasselnötter, fylld med en salt karamellpannacotta och täckt med en mjölkchokladmousse. Toppad med smultron, minimaränger , karamell, hackade nötter, dajm och mynta.

Insänd av Frida Resare

Mango och Passion

Tårtan består av två kokosdacquoisebottnar, ett lager mango-och passionsfruktscurd, ett lager passionsfruktsgelé och slutligen citronmousse som täcker allt. Tårtan är dekorerad med halvsfärer av mangopannacotta, passionsfruktsgelé och citronmousse samt spritsad mango-och passionsfruktscurd och färska citronmelissblad.

Insänd av Dagmar

Triple chocolate

Tårtan består av en browniebotten, mjölkchokladmousse, vitchokladmousse och hallonpannacotta. Den är dekorerad med minimacarons, chokladganache och färska bär.

Insänd av Isabelle Pettersson.

Aftereight

Toppad med mousse bollar, grädde och aftereight. Botten av härlig chockladbrownie. Fylld med päron mousse samt aftereight mousse.

Insänt av Emmelie Harsfort.

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8568 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se
Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt