Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Kök och Bakredskap
  •  Med omgående leverans
  •  120 dagar öppet köp

MLP tårta - Tårtor med My Little Pony

My Little Pony-tårtor i alla regnbågens färger blir en garanterad hit på födelsedagskalaset! My Little Pony, Min Lilla Ponny, har länge varit en favorit bland barn och är idag om än populärare.

0 av 5 (0 recensioner)

Baka en My Little Pony-tårta till kalaset! Låt figurer av Rainbow Dash, Twilight Sparkle, Pinkie Pie och alla deras vänner från Equestria gjorda i sockerpasta eller marsipan pryda färgglada tårtor med massvis av glitter, skimmer, pärlor, blommor och andra fina detaljer. När du ska skapa en tårta med My Little Pony kan du låta fantasin flöda och vara riktigt kreativ när det kommer till val av färger och dekorationer. Vi har samlat några fina förslag här nedan så att du sedan kan baka din egna version av denna gulliga tårta.

My little pony födelsedagstårta med skimmer

my little pony tårta

Bilden är inskickad av May-elin Schmidt Westgård

"Chokladbottner fylld med kolakräm. Tårtan är spacklad med chokladfrosting. Täckt med marshmallowfondant. All dekoration är handlagat i sockerpasta. Jag har också använd ätbar pulverfärg på ponniarna och lite shimmer i håret. Dom vita “molnen” är sockerpasta färgat med pearlshimmer"

Glittrande My Little Pony-tårta med fjärilar

Bilden är inskickad av Caroline Dourén

"Täckt med marsipan. Dekorerad med figurer i sugarpaste. Vaniljbottnar. Fylld med mjölkfria mousser med smak citron samt hallon. Mousserna gjorda på soyagrädde."

Min Lilla Ponny tårta med regnbåge och vattenfall

Mt little pony tårta

Bilden är inskickad av Amanda Tomsen

"Tårtan gjordes som en födelsedagstårta till en tjej som älskar rosa och MLP. Den är täckt med Satin Ice fondant och har regnbågsfärgade vaniljbottnar i gult, rosa, grönt och blått. Fyllningarna är vaniljkräm (egengjord), hallonmousse och blåbärsmousse (båda utan gelatin). Den har en regnbåge i samma färger och ordning som bottnarna samt ett vattenfall med anka, stenar och lite gräs."

MLP Tårta med Rainbow Dash

Bilden är inskickad av Martina Leek

"Födelsedagstårta med regnbågsbottnar med smak av vanilj. Fylld med lemoncurd och glasscreme och spacklad med jordgubbsmarängsmörkräm. Dekorationer i sockerpasta. Allt är ätbart."

My little pony Regnbågstårta i sockerpasta

my little pony tårta

Bilden är inskickad av Katariina Pietiläinen
"Tårtan består av vaniljbottnar efter tre-lika receptet. Den är fylld med två lager, det första lagret är en jordgubbsgrädde och det översta lagret är en glasscreme. Tårtan är spacklad med en enkel smörkräm och den är täckt med sockerpasta. Alla dekorationer på tårtan är även dom gjorda i sockerpasta."

My sparkling little pony med marsipan

My little pony tårta

Bilden är inskickad av Moa Lindqvist

"Denna tårta består av 4 bottnar, vanlig sockerkaksbotten gjord på 3 lika metoden. Tårtan är fylld med jordgubbsmousse och fluffig glasscreme. Figurerna är gjorda av sockerpasta färgade i olika färger. Hela tårtan är klädd i rosa marsipan och toppad med en egen strösselblandning och moln av grädde. Man kan inte bli annat än glad av att se på denna tårta med allt glitter och rosa färger!"

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8578 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se