Kontakta oss
Prisjakt
4.68 av 5 på Prisjakt
  •  Fri frakt över 499 kr
  •  Med omgående leverans
  • Kontakt 0920-12210
  •  120 dagar öppet köp

Naked Cakes - Naturliga tårtor

Snygga naturliga tårtor som blivit en trend! Dess nakna utseende lockar många till att baka dem, och de är enligt oss, mycket snygga!

4.5 av 5 (2 recensioner)

Naked cakes, det är precis vad det låter, avklädda tårtor. Eller ja, de blir aldrig påklädda! Både bottnar och fyllningar syns vilket ger ett naturligt utseende. Dessa tårtor dekoreras ofta med blommor, bär, rinnande choklad och vackra maränger. De kan även dekoreras med figurer gjorda i t.ex. sockerpasta. Man kan även modellera vackra blommor i gum paste som man sedan dekorerar tårtan med. Macarons är en annan populär dekor som många använder sig av på tårtor.

När man ska göra en naked cake vill man gärna att tårtbottnarna ska se fin ut. Då är det bra att använda sig av ett beprövat recept. Vi har ett recept på en klassisk tårtbotten samt en riktigt god chokladtårtbotten som vi rekommenderar dig att använda! Du kan även använda dig av Enchanted Cream när du ska göra dina fyllningar för att snabbt och enkelt få till en fyllning som är både välsmakande och ser fin ut!

Naked wedding cake

Naked cake av Lina Altum

Bidrag inskickad av Lina Altum till Årets Tårtmästare 2019

"Romantisk naked cake med en höstig touch. Blommor som matchade brudens bukett och en cake topper i trä. Denna vackra skapelse i höstig look på hela 3 våningar var bröllopets höjdpunkt. Den bakades på vaniljbottnar varvat med 3 olika smaker på fyllningar – lemoncurd, vitchokladcreme och hallonmousse. Spacklad med marängsmörkräm. Den lilla tårtan på toppen var helt laktosfri.
Tårtan är dekorerad med levande blommor som matchade brudens blombukett och en fin caketopper i trä (love). Stora ätbara pärlemo kulor fick pryda tårta jämte blommorna. En bild säger mer än 1000 ord!

Lantlig bröllopstårta

Naked cake av Louise Ljunghäger Turtoft

Bidrag till Årets Tårtmästare 2019 insänd av Louise Ljunghäger Turtoft

"Ljusa sockerkaksbottnar, fylld med rårörda jordgubbar och nougatfluff, semispacklad med grädde dekorerad med färska jordgubbar och vita syrénblommor"

Bröllopstårta

Naked cake av Lisa Luburic Licke

Bidrag insänt av Lisa Luburic Licke till Årets Tårtmästare 2019

"Blåbärsbottnar fyllda med hallonkompott och citronmousse, spacklad med marängsmörkräm med vit choklad. Dekorerad med färska blommor."

Höstbröllop

Naked cake av Anna Mustonen

Bidrag inskickad av Anna Mustonen till Årets Tårtmästare 2019

Bröllopstårta till två vackra kvinnor som vigdes nu i oktober. Jag fick snabbt trolla fram substitut för dahlia samt gladioler då deras tid passerat och lyckades himla bra med det.

Tårtan är speciell. För ett brudpar som bara och endast haft passionsfrukt i allt dom bakar och äter och bjuder på så svängde det rejält i deras modighet. Tårtan är chokladbottnar med jappfluff, vinbärsmousse, limemousse och blåbärskompott. Enligt samtliga 55 gäster var detta en 10 poängare smakmässigt. Utseendet fick jag helt trolla ur fantasin då dahlia samt gladioler inte längre fanns kvar att köpa så valet av blommor blev liknande. Dom stora blommorna är krysantemum och gerbera och så är det rosa rosor och röda rosor. Sedan har jag åkt runt i olika blombutiker och letat vinrött då färgtema var vinrött och rosa. Tårtan hade varit huvudattraktion på bröllopet! Tydligen hade catering inte lyckats så bra med maten så min tårta hade räddat den missnöje som rådde efter maten och ALLA gäster hade blivit glada igen. Härlig historia bakom denna tårta och jag var så stolt så stolt!

Naked Wedding Cake

Naked cake av Kiara Wihlborg

Bidrag inskickad av Kiara Wihlborg till Årets Tårtmästare 2019

"Morsotskaka i tre våningar, fylld och täckt med philadelphiafrosting. Garmerad med färska bär och blommor."

Wild one

Bilden är inskickad av Josefin Emteryd, The Craving Solution
"Den här tårtan var en del av ett beställt dessertbord, där familjens son fyllde 1 år. Figurer och tält är gjorda av sockerpasta, fjädrarna av sugarlace och därefter dekorerad med färska bär i säsong och barr och kottar från skog nära butiken.

Bidrag från Josefin Emteryd på The Craving Solution
Instagram: thecravingsolution
www.thecravingsolution.se

Täckt med: smörkräm
Toppad med: Sockerpasta
Botten av: Vanilj i ombrefärger
Fylld med: Champagne, chokladganache och passionsfrukt"

Naked sponge cake

Bilden är inskickad av Matilda Justesen
"Eftersom tårtan är naken på utsidan så är den inte täckt med någon kräm förutom på toppen då den har ett generöst lager med mascarponekräm. Annars pryds tårtan med färska bär, jordgubbar, blåbär, hallon och pudrat florsocker. Som pricken över i:et så har den även den vackra blomman brudslöja på sig.

Botten är en sockerkaka med smak av vanilj. Fyllningen är en mascarponekräm som är i mellan alla lager. Smaken av krämen är söt med en lätt smak av vanilj. I mitten av kakan så gömmer sig också lemon curd för syrlighetens skull.

Tårtan gjordes för ett studentfirande i juni."

Naked cake

Bilden är inskickad av Jessica Alm
"Min systers bröllopstårta som är gjord på ljusbotten med smak av vanilj. Fylld med rabarber/hallonkompott och glasskräm. Spacklad med citronsmörkräm. Blommor gjorda av flowerpaste och levande brudslöja."

Kategorier Lyckas med Tårta

Vårt kundbetyg

4.82 av 5 (8717 recensioner)

Se alla RecensionerLyckasmedmat.se